Indítottam egy Stewartos karriert: '98: Barrcihello 13 pont Magnussen 4. 1999-re Mercedes works + Barrichello-Herbert pilótapáros. Időmérőkön 14-18. hely között rendre, futamon egyszer volt Barrichello 7., edzésen hiába küszködök, versenyen detto 11-12. bár az is igaz, hogy feljlesztések, szerződések, és szponzorvadászat mellett az 5. futamtól kezdve végig szimuláltam a szezont.
Tyrrellel hogy éled túl 98-at? Mikor lehet autót építeni, amikor elég kapacitás van rá?
Régebben játszottam ezzel a játékkal,akkoriban nagyon tetszett,ám a későbbiekben kevesebb időm volt,így abbamaradt.Most szedtem le,és meglepődtem,ugyanakkor örülök,hogy mások is irtják még:-) Magyarosítás akad hozzá? Bár originalban szeretek általában játszani,de erre nagyon kíváncsi vagyok!
Én nem használok egy kiegészítőt se, szóval nem tudok nyilatkozni.
-------------
Lefutottuk a 2000-es Spanyol GP időmérőjét. Négy futam után nem jutottunk be eg autóval se az első sorba, Diniz a 3., Barrichewllo a 4. helyről várhatja a futamot. Benne volt az én bakim is, elfelejtettem új gumikat felrakni az utolsó gyors köreikhez.
Sziasztok! Milyen kiegészítéseket ajánlotok a játékhoz, iletve ezeket honnan tudnám letölteni(pld 2006-os patchet honna lehet?)? A választ előre is köszi
Elég jó a 2006-os peccs. Autófestések, képek 2006-osak. Nemcsak a versenyzők, hanem a személyzet többi tagja is 2006-os. Szponzorok, minden.
A fizuk nagyjából rendben vannak, bár Heidfeld vmiért fizetőpilóta. :) A többi tényleg OK. Benne van Hamilton is, mint Non-F1 pilóta, de a skilljei túl alacsonyak - ugye ez a peccs még tavaly év közepén készülhetett.
A képességek is rendben vannak, Monaco után Schumi vezet, Alonso második. Konstruktőriben harmadik a Toyota - ők talán túl erősek. Ilyen szintű pontatlanságok viszont az alapjátékban is voltak ha jól emlékszem, ennyi még belefér. Nem gagyi munka, szerintem próbáld ki!
"Ez a játék amúgy igazi kultgame, 98-ban jelent meg, és még most sem unom :)"
Nem tudom miért nem készül több F1 manager játék - a sok FIFA meg Championship managerrel Dunát lehetne rekeszteni.
Vissza kéne térnem a Stewart boxába, folytatni eddigi legkitartóbb (2000-ben járok) és legtisztességesebb (1 futam kivételével az összeset végigültem) mentésemet ;)
Arra meg külön büszke vagyok, h anno be tudtam szerezni a dobozos verziót...durva, h ma már nincsenek dobozos gamák, csak dvdtok...na de ez már egy másik topic :)
Olyan megoldást találtam, hogy a +/- jel fölé viszed a mutatót, és ott klikk helyett enter. Akkor egyet léptet, de ez nem minden esetben működik.
Egyébként a 2006-os peccsel nyomom, és egész tűrhető. Sajna pályák a régiek, és a régi pontrendszer (1-6. kap pontot) van, de élvezhető.
A Red Bullal próbálkozom, Coultharddal már többször megcsíptem a pole-t. Ez nem túl reális, de a többiek helyezése nagyjából rendben van, egyedül talán Ralf túl erős kicsit a Toyotával. Szinte mindig Trulli előtt kvalifikál, IRL Jarno a nagyobb edzésmenő.
Van még egy apróság ami bosszant: a pilóták állandóan rinyálnak, hogy több setup tesztet akarnak - holott mindig adok nekik setup teszt időt, és szinte minden verseny előtt maximum az elhasználható setup-kockák száma...
Jó pár év után újra elővettem ezt a jó kis játékot. Egy gondom van: új gépemen ha klikkelek a játékban egy kapcsolón, úgy veszi, mintha 10szer ráklikkeltem volna - szinte lehetetlen a csúszkákat és a +/- -okat pontosan beállítani. :( Gondolom nem 2GHz-es gépekre lett írva a program. Valaki tud erre megoldást?