Nem kell rögtön leharapni a fejemet, nem akartam én senkit bántani. Dobd vissza kenyérrel !
Szó sincs róla, hogy szar lenne az egész, de azért azt nem tagadhatja le senki, hogy a magyar fellépők azok, akik mindig, mindenhol fellépnek. Ennyi. Téma lezárva, minden kezdet nehéz.
Ektomorfék pedig minek lépnek fel egy olyan fesztiválon, ahol olyan stílusú csapatok is játszanak, akik őket kiszorítják a médiából ??? :)))
Glenn, nekem valami azt súgja, hogy te bennfentes vagy. Nem akarod leleplezni magad ? :)))
Hi Patek öreg cimbi!!!!!
Ja mostanság kicsit rirkábann ugrok ide,ezért
átok és ragya a pofámra!
De említettem a sportmániámat és mostanság
elég sok esemény volt Pécsett.
Persze rengeteg új anyagot szereztem az utóbbi
időkben.Egy hónap alatt kb.30 Cd-t!
Egyébként készülünk a Bécsi Slayer bulira!
A győri Corps még mindig lóg!
Viszont a S.R.2000-re már megvan a kétnapi
jegy!Ez jó vót heljesírásilag míííííí!?
No,a N.M.Fest képekről csak a Lalival dumáltam de ő is csak annyit tud,hogy kész vannak de nem tudja,hogy milyenek.
Figyusz,ráérsz valamelyik nap a következőkben?
Tudod,szinte ingyen utazok a vonaton,ezért ha
gondolod valamelyik nap felugranák hozzád.
Elvinném a képeket a No Mercyről+a zágrábi
Marduk;Angel Corps livéről is!!!!!!!!
Meg ha érdekel a márciusi Pecsa feszt is?!
Egyszerüen nem találtam olyan haver aki fel tudná scannelni a képeket ide! Inkább felviszem
O.K.?
Egyszerre ennyi,na csá!!!!!
És edz magad az Immortalra.Küzdünk eggyett
az első sorban
Továbbra is CELTIC FROST az isten,vagy a
a sátán?Bonyolult ez a hitvita!(Ez vicc próbált
lennii!!!!!)
Ja!!!!!!!
Akkor Ha-ha!!!
darkhearth: mi van veletek,"öreg cimbora"???????
...mi a tényállás az ország másik végén?????
...Istvánék hogy állnak a felvételekkel???????
....nekik milyenek lettek a képek??????
DARK FUNERAL RULEZ!!!!!!!
helló !
glenn: mivel jövök én neked?
...lenne egy kis megbeszélni valónk........kűdök majd egy majilt,jó???!!!!
...mostmá' nagyon király fellépők vannak-megyek is mindkét napra-....just a question!!!!
....a sorren az végleges?????????
...egy picit későn lesz az IMMORTAL!!!!!!!!!!
....mondjuk egy hétig is képes lennék virrasztani miattuk,de ez azé' fura....ŐK KURVÁRA FŐZENEKAR LENNÉNEK A BORKNAGARÉKKAL EGYÜTT!!!!!!!!!
....nem baj,hátha kevesebben lesznek majd ezeken,és még közelebről csodálhatom a norvégokat!!!!...de ego lenni én......
...lesz pólóárusítás????????
...lesz SR2000 póló??????
...mennyié????????
...remélem az IMMORTAL tényleg tartja a legalább másfél órás műsoridőt!!!!!!!
.....további jó munkát!!!!!!!!!
Persze, persze, szar az egész!
Minden magyar fellépőt megnézhetsz bármikor, bárhol, úgyhogy szerinted ne is hívjunk hazai csapatokat?
A külföldieket majd megismerheted jobban, ha eljössz. Egy jobb nevű banda (Maiden, D.Theater, '98-as Slayer)jegyárát egyébként összehasonlíthatnád a miénkel.
Hogy kikkel folytak még tárgyalások, arról már írtam, ill. lesz még szó!
Szerintem az a baj a fesztivállal, hogy igazából nincs igazi adu ásza. A magyar fellépőket BÁRMELYIKÜKET BÁRMIKOR BÁRHOL megnézhetem, ráadásul egy részük nem is illik bele a képbe. A Tankcsapda pedig már így is a csapból folyik, miért kell még ide is ? Ami a külföldieket illeti, nem rossz a kínálat, csak sajnos egyiküket sem ismerem annyira, hogy megérje kipengetni a lóvét (Vajon lesz egyáltalán a gyerekeknek ennyi pénzük?). Na persze, ez nem bántás, mert a törekvés előtt meghajtom a fejem, gondolom, egy csomó bandát NEM SIKERÜLT elhozni ( Crimson Glory vagy Judas Priest nem lett volna rossz ). Supertzar, meg lehetne tudni, kikkel folytak még tárgyalások, kiket próbáltatok még befűzni? Na üdv mindenkinek és NE B...TASSA SENKI A METALT, egy csomó topik ezzel van tele. ellenben a "más" zenéket egy metalos sem fikázza ( még... ). Na jó éjt, holnap sok a tanulnivaló.
Nincs igazad. A Mood, a Leadfoot, a Tankcsapda, az Ektomorf, a Strong Deformity, a Nemesis, a Neck Sprain se nem black se nem igazmetál.
Mondjuk az engem is zavar, hogy a death mufajt csak a Christian Epidemic képviseli. Meg mondjuk grind is lehetne, például Anal Cunt. Na, de mindegy... Lehet, hogy bekövetkezik életem elso Tankcsapda koncertje?
Érdekes lesz a hajnali négyórás koncert, legyen jó sok szék. Meg a Marduk után a Pokolgép. Foleg ha azzal a vallásos népdallal kezdenek, amivel a lemez is kezdodik. És mi lesz, ha a Pokolgép gyerekkórusa az öltözoben összetalálkozik a Marduk legénységével. Megállnak a fejlodésben.
Ez a SummeRocks wackennél is wackenesebb lett :),a black és dallamos/igazmetálon kivül nem sok müfaj képviselteti magát.Nem hiszem, hogy a jövöben tudna fejlödni igy a festival, ha csak 2 irányvonalat tartunk szem elött...Nem fikázni akarok ezzel ,mert negy dolog hogy van egy nemzetközi metál fesztivál,de nekem egysikú.
Leadfoot meg miért kezdödik olyan korán ? :( Minimum cseréljen helyet a tankcsval!
Ez egy olyan dolog, hogy amikor TMW és én elkezdtünk eszmét cserélni a NWOHHM topicon, a Control odajött és elküldött minket a jó anyánkba. Gyerekes dolog, tudom, de ha ő így, akkor én is így.
Immortal gondolom az uj lemezrol fog a legtobbet jatszani az meg annyira nem jo mint a Panzer Division Marduk. Borknagar nekem nem jon be, csak az Olden Domain van meg vagy micsoda, de nem tetszik.
Na es a Christian Epidemic meg a masik! "A" nap rulez :)
Szoval leszogezem megegyszer a Panzer Division Marduk jobb mint a DiB. (imho)
A második napra bérelt helyem lesz a Borknagar / Immortal
duón, de a nap eleje is nagyon bejön, szóval zseniális. Már
az első napon is gondolkozom, de hát low budget, meg kevesebb
zenekar fog meg.
Hatalmas gratuláció a szervezőknek !!
Master Kátai, Iscariah felesége volt az évfolyamtársad?
Kurva jo!!! Christian Epidemic!!! Vegre latom oket. Kar hogy B napra mar nincs zseton de sebaj. Marduk meg CE karpotol tuti!
Remelem minden fittul megy majd a szervezoknek, sok sikert!!!!!
A nagy ünneplésben elcsesztem! Ha valakinek van agy jó képe az IMMORTALról, kérem nyomja be helyettem! Patek? amúgy is jössz eggyel!?
gyak:majd csörögj rám!
COLOSSUS!
Gratula! A második nap még be is néz. Akkor nyomhatom is az ajánlóba a programot, ahogy megbeszéltük? (csak hogy az ismeretségünkkel villogjak...)))))))))) )
Lehet a Borknagarral interjúzni? És mik a hivatalos fotozási szabályok for journals?(csakhogy jól eladhassam az ittenieknek a negatívokat:) )
Szóval tényleg gratulálok. Jó program. Bíztam én bennetek...
Hi Boys & Girls! Kész vagyunk!
Utólsó bejelentésünk az IMMORTAL és a Christian Epidemic!
Kátai megerősítve! Mesélhetnél a gyors informáltságod sztoriáról! Feleség?
Vincent, öreg, pihenj te is egy picit!
Mindenkinek kösz a drukkot/ellendrukkot!
glenn
Íme, egy kvázi official menetrend:
Friday, 14July 2000
15.00. Doors Open
O
P 15.30 - 16.15 Mood (H)
E 16.30 - 17.30 Leadfoot (USA)
N 17.45 - 19.00 Vanden Plas (D)
A 19.15 - 20.30 Tankcsapda (H)
I 21.00 - 22.45 Pink Cream 69 (D)
R
I
N 23.30 - 01.00 Marduk (S)
D 01.30 - 02.45 Pokolgép (H)
O 03.00 - 03.45 Ektomorf (H)
O 04.00 - 04.45 Cristian Epidemic (H)
R
Saturday, 15th July 2000
14.00 Doors Open
O 15.00 - 15.45 Strong Deformity (H)
P 16.00 - 16.45 Nemesis (H)
E 17.00 - 17.45 Neck Sprain (H)
N 18.00 - 19.15 Metalium (D-USA)
A 19.30 - 20.45 Ossian (H)
I 21.15 - 22.45 Gamma Ray (D)
R
I
N 23.30 - 01.00 Borknagar (N)
D 01.30 - 03.00 Immortal (N)
O 03.15 - 04.00 Nevergreen (H)
O
R
Ugy latom megiscsak meg kell emeljem a kalapomat elottetek!!!
Meg csak annyit kerdeznek, hogy kb. egy banda mennyi idot fog/tud jatszani?
Remelem Immortalek es Borknagarek lesznek a fo fogas => min. 2 ora zeneorgia :-)))
IGEN!!!!!!!!!!!!!
LESZ IMMORTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOST KAPTAM AZ INFÓT,EGY ELÉG BIZTOS HELYRŐL!!!!!!!!!!!
KÁTAI TAMÁS:Te honnan tudod az ÖRÖMJIRT????????
....csak nem egy lánytól????????
GYŐZELEM!!!!!!!!!!!!!!!!
IMMORTAL RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!