Megvan MP3-ban, de van egy progim, amivel kiszedheted a játékból te magad is. Azt akár e-mailben is el tudom küldeni.
Van valami konkrét indok is a Bloody Messre, vagy csak úgy poénból?
Hello, remélem emlékeztek még az 1-re valamennyire, mert akadt egy kis gondom vele!
Az introban nem akarja lejáccani a zenét!!
Nekem a gurus verzio van meg, és nemtom, hogy mi a baja! Ha esetleg valaki tudja a megoldást, akor lécci mondja el, de az is jó lenne, ha valakinek meglenne MP3-ban! (a címe: "Maybe")!!!
U.I.: probáltátok már végigjáccani "Bloody Mess" traittel? (az 1-et)Aki nem probálta az tegye meg mert érdemes! : ))
Hát aztán, a végére úgyis guardian of the wastes lesz belőlem...
Másrészről meg most nagyon beszívtam, mert denben vagyok és lara megbízott, hogy csekkoljam le a templomnál a rakományt, de tyler folyton elküld a francba, pedig az eddigi végigjátszások során mindig elég kezes volt... lehet, hogy a 2-es charisma értékem lehet a ludas?:))
Egyszer ugye el lehet vállalni a gyogyós csávó küldetését, hogy megvéded a brahminokat, VAGY az ikrekét, hogy segíts nekik elkötni pár brahmint, ekkor beszélsz a gyogyóssal és elküldöd a francba a másik irányba: ekkor kigyalogol a térképről, és tőle már nem kapsz xp-t a brahminok megvédéséért. Én így is megcsináltam. Más kérdés, hogy ezután, ha felkeresem az ikreket, akkor ugyanolyan bunkók, mintha nem is segítettem volna nekik...
peticio a fallout 3 elkeszitesere az interplayhez
(nem olvastam vegig a topicot,ha mar volt akkor most lesz megegyszer)
aki szeretne 3-adik reszt irja ala
AD1: nincs kedvem a topicot párbeszéddé alakítani
AD2: ámos vagyok és hamarosan lelépek
AD3: semmi értelme nem lenne, te a saját igazadat hajtogatnád, én meg az enyémet
Klamath? ...
Nekem úgy rémlik hogy ott nem is kell jönnie senkinek, csak ki kell gyalogolni a térképről bal alul...
Ha a két jómadár alatt az ikreket érted, tőlük én még nem kaptam questet, kinyírni nem volt igazán érdemes őket :)