segítség: - Hogy mondod azt mókusul, hogy elveszett a makkom? - Cinc-cinci cincéri-cinc cincogi. - Adj helyette egy másik makkot! - Cincogi cincéri cinc!
segítség: - Cronck, húzd meg azt a kart! Ne azt! A másik kart! Áááááá(leesik) Egyáltalán minek van ott az a kar?!
segítség: - Ilyen a hangom?! Tényleg ilyen a hangom?! Szégyen.
segítség: - Először bolhává változtatom, aztán beteszem egy dobozba, azt beteszem egy még nagyobb dobozba. Azt feladom magamnak postán...végül (itt azt mutatják, hogy rácsap a dobozra egy nagy kalapáccsal). Vaagy! Nem is kell postára költenem,ha simán megmérgezem ezzel!
segítség: - Kapjátok el őket! - Elnézést, én tehénné változtam. Én haza mehetek? - Természetesen. Még valaki?
Most hirtelen nem jut több mondat az eszembe belőle:) De ha ez sem elég...akkor nem láttátok:) Nem szoktatok kistesóval videózgatni? A többit kitaláltátok,bár azt hittem a Gyalog Galopp megy majd a leggyorsabban:)
1.) - Egy cseppet sem érdekel,hogy a családod tud-e minden nap....mit is csinálni? - Enni. - Választottál volna jövedelmezőbb foglalkozást, paraszt!
2.) - Táncoltál már az Ördöggel sápadt holdfénynél?
3.) - Dobjátok ki! Expeditíven!
4.) - Húzd ki a szent biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig! Se többet se kevesebbet. Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az három legyen! Négyig ne számolj ezért, sem pediglen kettőig, hacsak nem folytatod a te számlálásodat háromig!
5.) - Több nótát nem tudok!
6.) - Láttál-e már falon pókot?
Nem valami nehezek. Nekem az első a leges-legkedvencebbem:) Mind a másfél órát végig röhögöm:D Ja, meg a negyedik és a hatodik:)