Minden, ami navigációs eszközökkel, és azokra telepített jogtiszta navigációs szoftverekkel kapcsolatos.
A warezolásnak, nem jogtiszta szoftverekre vonatkozó hozzászólásoknak ebben a topikban tiltás a következménye.
A hozzaertok segitseget szeretnem kerni. Jelenleg egy projekt kozepebe vagyunk ami egy onvezeto auto megepiteset jelenti. A hardvare reszevel elkeszultunk es most szeretnek a szoftver illetve a nagypontossagu RPK GPS rendszert kivalasztani. A szoftvert megirjuk mi magunk de arban kepessegben hatalmas szorast tapasztaltunk RPK GPS teruleten.
Erdeklodnek hogy ti melyiket ajanlanatok ami meg megbizhato pontossagban ( max 10 cm ) a mintavetele minimum 10 Hz es meg megfizetheto?
Letezik olyan rendszer amihez nem kell bazisallomas ?
Egy átlag kütyü (pl. etrex) a megtett út mérésekor figyelembe veszi a magasságadatokat is, vagy csak a vízszintes vetületet méri, mint a régi görgős mérő a térképen?
Sziasztok,az érdekelne hogy 480as MAN TGX kamionban lévő gyári érintőképernyős(fejegység,gps,teló stb,mindent erről vezérel)elérhető valamiféle gps program mert a gyári MAN navigációs memóriakártya sajnos 120e ft bele,az érdekelne hogy van e mód valamilyen igot vagy más progit rátenni,vagy esetleg ha tudok beszerezni eredeti kártyát azt valahogyan át lehet másolni?
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy NAVON N670 PLUS gps, amiről véletlenül minden le lett törölve. Ez azt jelenti hogy amikor bekapcsolom a készüléket a menü bejön de a navigáció indítása nem sikerül, és a készülék memóriájában nincs semmilyen mappa vagy fájl.Valaki tudna segíteni hogyan tudnám újra éleszteni a készüléket?
Pontosan ezért nem akarok rá költeni pl. kábelra,SD Mini kártyára,stb.De ha már ide tették az asztalra,legalább menjen rajta valami.Azt sejtem én is,hogy gyakorlati haszna nincsen,ez részemről csak játék.Feltettem ezt az AeroMap-ot,regisztráltam is,de egyenlőre csak térkép,a gps része nem igazán indult el.Lehet,hogy csak simkártyával,cellainformációk segítségével működik?
Az a gond,hogy kábelem nincs hozzá,meglehetősen ritka a készülék oldali USB,ezért csak .cab telepítő fájlokat tudok tenni rá SD kártyával,egy navigációs szoftvert találtam ilyen formában,a neve: gpsdash 141,a telepítő hiba nélkül lefut,de utána nincs indítható prg.
A GPS támogatás benne az csak a GPS vevő (antenna és chip) ami kiszámolja a pozíciót a vett adatok alapján. Te viszont navigációs programot keresel rajta szerintem.