egyebkent onnan lehet tudni , hogy a szolgaltatonal van-e a gond vagy nalad , hogy ha nem veszik fel az ugyfelszolgalatnal a telefont akkor naluk van a gond , ha felveszik akkor valoszinuleg nalad , igazi magyar hozzallas ...
sebaj en mar felmondtam , marcsak 1,5 honap 8-)))))
Kiszamoltam pontosan, havi 16,6 ft-vel tobbet kene fizetnem mint regi elofizeto ha szerzodest hosszabbitok, mintha tok uj lennek!
512es eseten.
Bazzeg.
Amugy igy pontosan ugyanannyira jovok ki, mintha hot uj elofizeto lennek, vagyis a kedvezmeny amit adnak mert regi elofizeto vagyok, az pont ennyi.
Kis szemetek.
Most akarom meghosszabitani az elofizetesemet es 384rol 512re akarok valtani.
Szemetkenel plusz 5000 ft egyszeri dijat kell fizetni csak azert mert valtani akarok.
OK, koszi,
Olyan nagyon nem erdekel, hogy kulon progit tegyek fol. Hbo, linuxot hasznalok, ugyhogy az nem jo, de biztos vannak programok amivel lehetne kovetni. Szerintem en max 1-2 Giga korul jarhatok. Se programokat, se filmeket nem toltok le rendszeresen.
Most költöztem.
Vonaláthelyezést kellett kérnem a matávtól és utána helyezték át az adsl-t.
Szerencsére működik itt is.
Persze a dolog 22 000.- + Áfa...
Mivel nem telt le az egy év...
gondolom az ugyfelszolgalaton meg tudjak mondani, de meg lusta voltam felhivni oket. De ha csak ket hazzal arebb koltozom, a matav tudja hozni a szamomat. csak kerdes, hogy ezt "hardveresen" kvazi a mazzag veget dugja at, vagy szoftveresen - csak a porthoz rendeli a szamot - csinalja