Üdv Rambo a könnyem is kicsordult meghalva a régijó hangulatú hozzászolásaidat.
G.I. köszi a dalt remélem még lesz alkalmam halgatni néhányszor
ET b**d meg nem olvasod a forumot hol a p**-ben vagy hol a DVD-m.
Nem mondom mégegyszer akinek van régi videója hozza le edzésre hagy tegyük közkincsé videón csak tönklremegy az anyag le kellene digizni a régi videókat !!!!!!!!!
Az új srácokat Rambó szerintem meg nem kell fikázni még nem volt lehetőségük bizonyítani. Fosok meg hangemberek meg mindig voltak mosti meg akkor is.
Úgy is csak azok a srácok számítanak akikben megbizol a páján
És én nagyon szeretnék játszani és remélem már most van egy jó csapat !!!!!!!!!!!
Majd a harmadik meccsen elválik (liga első meccse ) 05.04.10
Ja es meg a Csabarol, persze nagyon jo lenne vele felvenni a kapcsolatot..........ha lenne ideje, gondolom lejarna edzesre..... ja es persze ha nem hizott el nagyon.
meeeenj mar a picsaba, Kasos Csabi a legregebbi gyerekkori baratom, akivel tobb mint husz evig gyakorlatilag napi kapcsolatban voltam... a gaz hogy miota mexikoban vagyojk elvesztettem a fonalat vele kapcsolatban. gonolom meg az orezrednel van.....................Te nem onnan ismered????
A Simányi Balázst sajnálom, hogy elment...Szerintem jó lett volna, ha hagyják...Meg szimpatikus volt. Csak sokakat zavart az amerikában ráragadt mentalitása...
Szasztok, nem tom van e olyan akit érdekel az idei SUPER BOWL meg egyéb ilyen érdekes dolgok, de ha netán mégis akkor itt megtaláljátok őket ( ez az ftp korlátozott ideig lesz szal' ha kell gyorsan húzd le!)
152.66.238.103 login/password: wolves! Mindenkinek jó böngészést!
Bocsi ez asaját gépem, ezért lehet h azért néha ki lesz kapcsolva, de a net gyorsasága egész jó, nem biztos h a városba találsz hasonlót!!! Ja és nem megbántásból de lehet h talátok itt egy pár videót a mostani Wolvesról, bocsi! De azért remélem még sikerül nektek is ujat mutatni!:)
abban meg a Rambonak meg meg tobbeknek van igaza, hogy annak idejen a kilencvenes evekben, hat nem volt egyszeru cucchoz jutni...es a cucc hianyat masban kellett kompenzalni...
nemreg asszem pont a wolves forumon beszelgettunk a Boda Gaborral pl a korhaz valvedokrol, amiket meg ok varrtak es epitettek annak idejen a lions ujoncainak...
na meg motoros meg hagymaszosisakok... szoval azert van kulonbseg....................es ez eleg sokat jelent.
en csinalom a logojukat..
segitesz majd nekik ebben abban?
asszem elkelne...
egyebkent en 92 ben 1 evig lions/lions ifi csapat (a simanyi balazs vitt le aki kesobb amerikaban jatszott DL-t, es lejott egyszer bemutatkozni a star force hoz is, ahol Jeff Egan a belet is kifuttatta belole) + varosligeti sisak neluli osszecsapasok aztan 94es teljes szezonban lejartam a Star Force edzeseire a Pistivel. Vallvedom volt, meg a rendor Gyuritol vettem akit kesobb elutott a villamos, de sisakom nem volt ezert nem tudtam jatszani pl a brnoiak ellen a kabelpajan.
aztan wildcatsban is ott voltam ami sajnos befaradt gyorsan, most meg mexikoi arena liga...