Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Volt erre bőven kísérlet, de eddig nem sikerült Orbánnak, épp ezért van kirúgva a bíróságokra és ezért szeretné még jobban megszorítani őket, hogy a kormány belefolyhasson az ítélkezésbe. Ez meg amúgysem fog sikerülni.
De az OBH létrehozása már erről szólt, más kérdés, hogy Handó Tündét aztán jócskán elmarasztalták itt is, ott is emiatt és azóta kénytelenek is voltak változtatni a módszereken.
Itt a vége a Jakab-emberek állítólagos akciójáról történt itteni beszélgetésnek: 2 eljárás indult a rendőrségen, mindenki kölcsönösen feljelentett mindenkit, Rubi (a szegény ártatlan provokátor) is a Jakab-embereket, ők is Rubit.
A rendőrség biztosan nagyon örül, hogy ennyi munkát adtak neki.
Én ezt sose állítottam. Egyesek igen, de nem általánosan. Pont ezért szeretné Orbán a bíróságokat maga alá kaparni, mert nem mindig hoznak számára kedvező döntéseket.
A Kúria elnöke pl. Orbán kézivezérlése alatt áll egyértelműen. De rengeteg egyéb ügyről is dönt a Kúria, amiben nem Varga Zsolt András dönt.
A Ripost mégis egy másik dokumentumot hozott nyilvánosságra, amiből azt a következtetést vonta le - nagy nyilvánosság előtt -, hogy Jakab emberei az állítólagos elkövetők, nos, emiatt jogos, hogy sajtóper indul, esetleg még rágalmazási pert is el tudok képzelni.
Már kezdem sajnálni marharépát, hogy hiába írta ide egy órán, vagy talán még hosszabb időn keresztül is mindig ugyanazt. Hiába sulykolta, hiába erőltette, a tények mást mutatnak: nem Jakab sofőrjét és a biztonsági őrt vették őrizetbe.
Nem értem ezt a megjegyzést, miután odaírtam - fehéren-feketén -, hogy remélem, jó sokat fog a Ripost kiadója fizetni a sajtóperért. Tehát nem prejudikáltam.
Azt közöltem, hogy a sajtóper megindítása jogos, és mindenki azért indít pert, amiért akar, ha esetleg nem tudnád, legfeljebb megbukik rajta. De a perindításnak jelen esetben nincs jogi akadálya, mivelhogy kellően alátámasztott a tényállás.
Hogy a bíróság majd hogyan fog dönteni, azt még nem tudni és nem is jeleztem előre, csak az ezzel kapcsolatos reményeimet.
Most megint itt van egyvalaki, aki már több topikban is bizonygatja, hogy mennyire nem érti a leírt szavakat.
"A Riposttal szemben jogos a sajtóper, remélem, hamarosan meg is indul, a többi pedig a rendőrség dolga, miként a bizonyítékok értékelése is."
Hmmm.
"Orbán kézi vezérli a bíróságokat – jelentette ki a DK miniszterelnök-jelöltje, felvezetve azt a meglátását, hogy a független intézmények élén fideszes emberek ülnek, akik elfojtják a függetlenséget."
– A 2021. szeptember 2-án Hajdúhadházon megtartott rendezvényről a rendőrök egy 42 éves helyi férfit állítottak elő, vele szemben garázdaság miatt indult eljárás. Továbbá az eseményhez kapcsolódóan a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás eddig nem történt – erősítette meg érdeklődésünkre a megyei főkapitányság. Információink szerint Rubi Gergelyt állították elő, és hamarosan Jakab testőreit is kihallgathatják a másik eljárásban.
MIndenesetre sokatmondó, hogy az ilyen fidesznyikek erőszakos nyomulása dacára, mint amilyet marharépa itt előad, nem Jakab sofőrjét és a másik embert vette őrizetbe a rendőrség, hanem azt a szegény, ártatlan, állítólagos járókelőt, azaz a volt jobbikos provokátort.
A többi meg tényleg a rendőrség ügye, akármit is ír a röhejes lakájmédia, amelyik megint jól lejáratta magát, remélem, jó sokat fognak fizetni érte.
az nincs rajta a videón, hogy a szegény kékre fojtogatott áldozat három precíz ökölcsapást helyez el a fojtogató orrán. pedig azt mondja, hogy biza megtette ő, talpig fojtogatott állapotban.
Nem mondták még, hogy hihetetlenül unalmas vagy, hogy hiába írsz le valamit ezerszer egymás után, attól még nem lesz igaz és attól még ugyanúgy csúsztatás lesz?
A Riposttal szemben jogos a sajtóper, remélem, hamarosan meg is indul, a többi pedig a rendőrség dolga, miként a bizonyítékok értékelése is.
Senki nem írt határozatról.:D A jegyzőkönyvben pedig név szerint szerepel, kikkel szemben intézkedett a Készenléti Rendőrség. Ott van a videón, kik és mit csináltak, fölösleges egyetlen szón lovagolnod. Pláne, hogy mások kijelentése, miszerint rubi garázda, valamiért egyáltalán nem zavar.:D