De tudom...:(( Viszont elvem, hogy a problémák miatt nem sopánkodni kell, hanem megoldani azokat... Jelen esetben azon kell gondolkodni, hogy miként baszunk be délig (vasárnapi ebéd helyett) hogy a tőlünk elvárható igénytelenséggel buzdíthassuk az Olajt...:)) (nehéz lesz)
Másrészt ha már Kecskeméten ennyit szenvedtek a szaros kis "Pokol"-ért, legalább egy évben egyszer legyenek benne ördögök is...:)) Ha Pest felől támadsz, hívj fel, sofőr is van, pálinka is, viszek 1 buzit is=>így full extra...
Források (ism.)
15:35
A medve
Francia film (1988.)
17:10
Szívek szállodája
Amerikai tévéfilmsorozat 10. rész: A dada és a professzor (2001.) - sztereó -
Bogyó baze szerintem te nem tudod, hogy a tv vasárnap délre rakta a meccset! Jóhogy nem már szombat reggel nyolckor kezdődik. Nem tetszenek ezek az időpontok - melyik az a nélkülözhetetlen műsor a királyin, amit mondjuk délután négykor kell leadni és nem lehet teszem azt egy deles időponttal felcserélni?
És vajon mit csinálnak az én budaörsi vagy a haverom budapesti lakcímkártyájával?
Elég nagy genyóság mindenesetre a részükről, így kénytelenek leszünk elővételben rendelni. Van egy srác aki kecskeméti és nálam dolgozik, holnap megzavarom az ünnepeit, és elhajtom jegyet szerezni...:) Jelezzétek ha van rá igényetek nektek is... Sok sörért még ezt is hajlandó leszek megelőlegezni.
Már a tv-s(?) meccs előtt eldölt, hogy ennyi jegyet bizosítanak a szolnokiaknak. Állítólag - ez az utolsó értékelhető infóm több, mint 1 hete - a helyszínen már nem lehet jegyet venni. Azt tervezik, hogy csak elővételben adnak el jegyet. Ez van.
Az a szabály hogy a meccset rendező csapat köteles a férőhelyek 10%-ában jegyet adni a vendégeknek!Mivel a Kecskeméti csarnok nem nagyobb mint 1200 férőhely igy papiron teljesen jogos a 120 jegy!Eddig rendesek voltak és nem fogalkoztak vele hányan vagyunk de igy hogy tv-s meccs lesz tuti hogy szigoruan veszik!
azt meg hogy hol van R.falva,vagy Abony azt meg nem is tudják. :=))) de oylat meg nem csinálhat meg,hogy csak 120 embert enged be a vendégszekotrba,nem?