Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
ejnye, nem illik kiemelni egy mondatot egy hosszabb szövegből:
Még egy Összefogás-képviselő, a DK-s Hoffer Dávid is a Fidesszel szavazott, másnap ki is lépett a pártjából.
Lusztig szerint Hoffer el se ment a közgyűlés előtti DK-s elnökségi ülésre, ahol a szavazásról egyeztettek, viszont átvette a jegyzőkönyvet, ami utasította, hogy támogassa az Agora erősebb kontrollját.
Hoffer emailben küldött kérdéseinkre azt írta, szavazatával nem a Fideszt támogatta, hanem a cég működőképességét. „(...) ha egy cég rosszul működik, szerintem le kell cserélni az ügyvezetőt, nem mellé tenni egy másikat plusz évi 20 millióért. [A polgármester] a jelenlegitől elvonta a jogokat, átadta a másik ügyvezetőnek, akit viszont nem nevezett ki. Így a cég működőképessége veszélybe került”.
...
A DK-ból való kilépéséről azt írta, ezt hosszú folyamat előzte meg. „Ehhez a művileg felfújt Agora-hisztériához semmi köze nincs. Elsősorban a párt helyi vezetőinek velem szembeni magatartása, a párt vallott és hangoztatott értékeivel ellentétes tetteik miatt döntöttem így, de nem szokásom visszafelé kiabálni, ezért nem is fogok a volt pártomra rosszat mondani.”
Bizony. te is elfelejtetted, hogy ez már a triplanégy cikkében is bent volt.:-))
Lusztig szerint Hoffer el se ment a közgyűlés előtti DK-s elnökségi ülésre, ahol a szavazásról egyeztettek, viszont átvette a jegyzőkönyvet, ami utasította, hogy támogassa az Agora erősebb kontrollját.
Persze, persze. Neki hivatalos közleménye se lehet...:DDDD Kevésbé ciki lett volna elfogadnod, hogy bebuktad a piszkálódást, ahelyett, hogy tovább égeted magad. (legyint)
dehogynem, láthatod, hogy hiába drukkol ezerrel a fidesz, még tatabányán se dőlt össze az önkrmányzat. az meg, hogy veszekszenek és vitatkoznak, az maximum a fideszbirkáknak furcsa, akik megszokták a füttyszóra fordulást és a sűrű igazodást.
nem, ma az jelent meg, hogy varju lászló milyen csúnyaságokat mondott neki. a júliusi cikkben még nem emiatt sajogott a hofferi kebel, tehát nekem nem jön össze, hogy ha akkor nem sajgott, akkor most miért sajog?
Láttam, ettől függetlenül hoffer hivatalos közleménye ma jelent meg. Amúgy a jelek szerint a triplanégy is egyhetes csúszással számolt be az eseményről.:-)
csak éppen a 444 július 30-án írt róla. ha az illető kormányzati szennycsatorna kettőt kattint, akkor nem csinál magából nyilvánosan hülyét. de hát így járt, mit tegyünk.