Szerintem meg az a baj, hogy képminőségben minimum annyit elvártam a Nikon D90 video módjától, amennyit az 5 éves Samsung 800.000 pixeles mini DV-szalagos filmfelvevőm tud. Ennyit vártam tőle, nem többet, hogy ne kelljen azt is a nyakamban cipelnem a fényképezőgép mellett. Sajnos nem jött össze ez az elvárásom elsőre, de bízom benne, hogy egyszer még megvalósul.
Még egy dolog amivel gond lehet a fényképezőgépben, már a gyártók nem tudják mit csináljanak jó dolgukban. A fényképezőgép fényképezésre való, ámde a hiba jelen van és bosszantó, jól tetted, hogy visszavitted, ha már van ez az opció akkor működjön is rendesen.
Azért ez már nem egészen evilági. Vesz valaki egy fényképezőgépet, és rögtön videjózni kezd vele. Aztán panaszkodik. A videjó meg nem jól fényképez. Normááááááááális?
Valszeg igaz :) Nagyon befürödni csak nem lehet. Legalábbis az elején. Aztán ha már nagy "vájtszem" az ember, akkor meg úgy látom, semmise elég jó, mindig lehet fejleszteni :)
A nikonos ember pedig türelmet kért, csak pár napot, míg visszaér az ebben illetékes ember. Amire azt mondtam, hogy nonszensz, hogy egy ekkora cégnél egyetlen ember foglalkozhat csak érdemben az ügyemmel. Erre a szervizből átkapcsolták a telefont a kereskedelmi igazgatóhoz, akinek elmondtam, hogy a gépet most vettem, a jótállás szerint 72 órán belül azonnal foglalkozni kell az ügyemmel. Ezek után megállapodtunk, hogy felhívja a boltot, és megkéri őket, hogy fizessék vissza a Nikon D90 árát, amit meg is tettek félnapi levelezésem és telefonálásom után.