Keresés

Részletes keresés

Bloodflower Creative Commons License 2001.01.21 0 0 419
uff... ez ijesztő!!!
Elephant, ezt ne tedd velünk!!!

amúgy végrevalahára tegnap én is láttam, és huhhhh... basszus.... így tömören ennyi.... én a Hullámtörést is végigzokogom, de ez... na jó, semmi értelmeset nem tudok róla mondani, nem igazán találok rá szavakat...

Előzmény: Elephant (418)
Elephant Creative Commons License 2001.01.21 0 0 418
Na ez már durvább...
Elephant Creative Commons License 2001.01.21 0 0 417

Állítólag várható valami koncertalbum megjelenése.
Cirbissa Creative Commons License 2001.01.19 0 0 416
Don't do that !
Csak azer' mer azonos producer meg nem kell veres 25 megasize szoveget az arcunkba vagni.
Lhiszem, hogy orulla z ILLeto en is, csak masnak :DDDD

Ha Sindri jaccotta volna a fijut benne.... :(
Bar a csemege igys igazi csak dreamingelek itt..

Előzmény: sukka (414)
Cirbissa Creative Commons License 2001.01.19 0 0 415
Larstralsikon leszek a hvegen vegre vegre vegre.
E-szonew shame en latom utoljara szerintem :D
Előzmény: sukka (405)
sukka Creative Commons License 2001.01.19 0 0 414
O.K., O.K., O.K., O.K.....

behúzom fülem farkam, én is ajánlottam már topicban idegen anyagot, de ez a " vegyé' öreg de sokat" duma felnyomta az agyavizemet.

Bocs mindenkitől, beszéljünk inkább Björk-ről:
Van esély arra, hogy a Dancer in the dark filmet DVD-n is kiadják??? Tuti, hogy megvenném, nem lehet betelni Björk látványával, annyira aranyos a filmben (persze élőben is).

Előzmény: MarK (413)
MarK Creative Commons License 2001.01.19 0 0 413
1. Miért ne ajánlhatná magát :) máshol is, ahol esetleg érdeklődésre van kilátás?
2. 4-et tényleg nem kell megvenni. Én is csak egyet fogok.
3. Pedig ajánlhatnád nyugodtan... Mondjuk zenekartól is függ, de általában 50%-ban a producer határozza meg egy új album feelingjét, hangszíneit, stílusát, stb... Kiváncsi vagyok Mark Bell-re ilyen szempontból. Egyébként Björk köv. lemezén, ha jóltom Marc 'Spike'Stent fog dolgozni, aki viszont már a DM-nak is csinált remixeket (persze Björknek is, szenzációs az All is full of love! :)).
Előzmény: sukka (412)
sukka Creative Commons License 2001.01.19 0 0 412
Ugyan nem én vagyok a moderátor, de

1. ez nem Depeche Mode topic
2. ez nem reklám helye (vegyen négyet az akinek 2 anyja van)
3. Vries is producerkedik pl.: Madonnának, mégsem ajánlom, hogy vegyetek 10db/kopf.

tehát: KEFEÜGYNÖKÖK KÍMÉLJENEK!

ui. kb. május környékén jelenik meg az új Björk album (Domestika) is, én azt ajánlom a topic látogatóinak: vegyétek meg inkább azt (ezt még asszem mondanom sem kell)

Előzmény: Exciter (411)
Exciter Creative Commons License 2001.01.19 0 0 411
Sziasztok!

Szíves engedelmetekkel bemutatkoznék. Exciter vagyok, a legújabb Depeche Mode album. 2001. májusában jelenek meg, még pontosan nem tudom, hogy melyik nap, de majd szólók előre. Szeretném, ha mindenki megvásárolna közületek, lehetőleg fejenként 4 példányban. Ígérem, jó leszek! Remélem kellőképp felizgattalak benneteket! A java még hátravan!

A viszont hallásra!
Exciter

U.i.: Producerem Mark Bell volt (Homogenic, Selma Songs).

Elephant Creative Commons License 2001.01.18 0 0 410
Szegény anyámtól, naponta minimum kétszer megkérdem: "Ugye, hogy szeretnéd már látni a Björk filmet...?!" De soha enm szól semmit. Mikor jön már ki videón? Minimum fél évet kell rá várni, ugye?
iron lion zion Creative Commons License 2001.01.18 0 0 409
a Dancer...?
nálunk a keleti végeken még messze vagyunk t?le :-(
Előzmény: kaviat (407)
Salax Creative Commons License 2001.01.17 0 0 408
>Szerintem így volt jó ez a film...
Szerintem is. Azt hogy milyen lenne amerikanizálva (holivudizálva) nem érdekel. Ez olyan, mintha azt kérdznénk: Milyen lenne a világ, ha amerikát, még nem fedezték volna föl.
Amúgy én lemondtam az amerikai (rajz)filmekről, amikor a Notre Dame-i toronyőrben Victor Hugo-ból csináltak 3 vizköpőt.
Előzmény: sukka (405)
kaviat Creative Commons License 2001.01.17 0 0 407
uhh... itthon már hetek óta megy a film

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: iron lion zion (406)
iron lion zion Creative Commons License 2001.01.16 0 0 406
ez a filmzene dolog volt nekem a Million Dollar Hotelnél, bár ott érteni lehetett, mir?l énekelnek el?tte. Elég sokat vártam a filmre, és közben a zenét hallgattam... (ide a keleti végekre jóval késve jönnek ilyen filmek, ha ideérnek egyáltalán. A Dancer... sem várható egy hónapon belül, és akkor optimista vagyok.. De most inkább nem kezdem el nektek elsírni az itteni mozihelyzetet, csak ennyit mondok: Van két plazamozi (egyikbe' sem volta, nem érdemes), és csütörtökt?l fogják el?ször vetíteni itt, és nem a plazában, hanem az önkormányzatiban a kisteremben napi 1x a Buena Vista Social Clubot..)
A MDH után is jöttem ki, és valami igénytelen banda várt a következ? vetítésre... de szar volt.
Előzmény: kaviat (401)
sukka Creative Commons License 2001.01.15 0 0 405
Üdv Salax!

Szerintem így volt jó ez a film, képzeld milyen lett volna, ha amerikai hepiend nyáltenger, májkeldzsekszon elfántfeltámasztó világöröm tapsikolás a végkifejlett. Asszem lehánytam volna az elottem ülot, mint Stan a South Park egyik részében.

Kegyetlen volt??? Hát Von Trier szereti a megváltás-önfeláldozás jellegu sztorikat, és ezt a megváltást-önfeláldozást úgy fokozza, hogy közben a szereploit legyozeti önmagukkal (lehetoleg testi-lelki kínok között).
Az eredmény így totál megdicsoülés.
Gondolj a Hullámtörésre: abban filmben is teljesen kiszadizza azt a szegény lányt, hogy végére egy magasabb asztrálsíkra juttassa.

Előzmény: Salax (403)
kaviat Creative Commons License 2001.01.15 0 0 404
:)))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Salax (403)
Salax Creative Commons License 2001.01.15 0 0 403
Hát megtörtént.
Von Trier egy szadista állat, Björk egy magasabb szellemi szférába való lény (angyal?), én meg egy ökör vagyok, hogy ilyesmivel kínzom magam.
Előzmény: sukka (402)
sukka Creative Commons License 2001.01.14 0 0 402
huhhh!
Most értem haza a moziból....
Nagyon jó volt, ennyi ideig még nem láttam sajna egyszer sem Björk-öt. Nagyon aranyos. Trier szerintem hozta a formáját akárki akármit mond, de Björk nélkül sokkal gyengébb lett volna a film.
Eddig sem csodálkoztam, hogy mennyire öszzevesztek a fogatások alatt (két dudás egy csárdában). Egyik nagyobb művészlélek mint a másik, azoknak pedig általában fixaideáljaik vannak egy-egy dolgot illetően....Mindenesetre Björk ebben a filmben elénekelte teljes szivét-lelkét....

Két hölgyismerősömmel néztem meg, egyiküket teljesen taccsra tette a film (szegény a film után kapott még egy plusz rossz hirt telefonon). Egyikük sem volt oda eddig Björk-ért, de úgy vettem észre, hogy mostmár tudják mi a pixis...

Szóval ez a nő (is) fantasztikus. (most nagyon visszafogtam magam)

kaviat Creative Commons License 2001.01.12 0 0 401
aggitálni kell.. /amikor elöször voltak a gyári jelenetek, és nagyon halkan ott lehetett már hallani hátul a gépek zaja mögött a gyáras nóta alapját, madjnem meghaltam a gyönyörüségtől :)) - jó jó nem fogok többet irogatni, mert nem akarom lelőni a film poénjait, még csak annyi, hogy a vonatos dalbetét volt az első igazán torokszorongató/

nagyon jó, hogy úgy mentem el a moziba, hogy elötte heteken át hallgattam a filmzenét, hihetetlen érzés volt hallani és látni a nótákat.. ráadásul mondom úgy, hogy nem is tudtam mi a történet, éneket meg nem nagyon tudok lefordítani hallás után pláne, úgyhogy fogalmam se volt hogy mekkora súlyok vannak a nótákban és a nóták mögött.. amikor először elhangzott hogy 100valahány lépés, akkor jöttem rá hogy mit is jelent az utolsó elötti szám.. brrr.. érdekes volt, teljesen néma, lehajtott fejü emberkék jöttek ki a filmről, s amig vártam a páromra aki elugrott valahova pár pillanatra, fura volt nézni a vidám emberkéket, akik mentek be a termbe hogy megnézzék a következő előadást..

most ott tartok, hogy hallgatom a Gling-Gló-t napok óta, ezzel kelek és ezzel alszom el /meg veszem fel kazettára a barátaimnak/, és készítem elő lelkileg magamat, hogy újra meghallgassam a selmasongszot..

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Salax (400)
Salax Creative Commons License 2001.01.12 0 0 400
Doktor urak!

Mit tegyek? A Számomra Legkedvesebb Ember azt mondta, a mostani lelkiállapotában nem képes megnézni a filmet. Mire lesz lelkiállapota, már a filmmúzeum sem fogaja vetíteni az alkotást.

Előzmény: kaviat (398)
Elephant Creative Commons License 2001.01.10 0 0 399
Én úgy sajnálom, hogy nem tudom megnézni a héten még egyszer!!! Egyetlen vigaszom, hogy visszakaptam Skóthús Mix-es Hunteromat, meg a Tova Tei-es Hyper-Ballad-omat... Aaaahhh...
Előzmény: kaviat (398)
kaviat Creative Commons License 2001.01.10 0 0 398
engem teljesen szétszedett ez a film.. a csajszi szenzációs benne

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Elephant (397)
Elephant Creative Commons License 2001.01.10 0 0 397
You just did what you had to dooooooo!

Egyébkent nem tudom, mondtam-e már, hogy ez az Oldrich Novy tényleg élt, és tényleg kimentek Amerikába a lányával (a cseh Cinemában van is rólek egy kép), de a történet kitaláció.

Előzmény: kaviat (395)
Elephant Creative Commons License 2001.01.10 0 0 396
Naná, még a múlt héten. Eredetileg ma mentem volna megint, de nincs $$$!
Előzmény: Regike (394)
kaviat Creative Commons License 2001.01.10 0 0 395
most fel órája jöttünk ki a moziból.. láttuk.. a film is, benne björk is nagyon jó volt /ez is milyen üres szó/.. sokat gondolkodtam, hogy vajon mit kellene most írni, de annyira súlyosan megfogott ez a film, hogy buta szavak helyett csak elmondom, jó ideig fog tartani hogy megint végig tudjam hallgatni a lemezt..

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Regike (394)
Regike Creative Commons License 2001.01.10 0 0 394
Várom már az új filmjében Björkit, biztos izgi lesz.
Ti már láttátok?
Gin
Cirbissa Creative Commons License 2001.01.10 0 0 393
eecummingz igen orul, hogy beideztem ide egy sorat egy nacceru filmbol, most irt egy mailben.
Sorry :D
Előzmény: Salax (392)
Salax Creative Commons License 2001.01.10 0 0 392
>Honnan tudod, hogy a halottak nem forognak a sírjukban?
Sehonnan. De nem is erről beszéltem, hanem HA élne, forogna a sírjában, ami ugyan feltételezi hogy meghalt, de HA mégsem, akkor is éppen a sirjában fexik, és forgolódik. Biztos nem tud aludni. Ki érti ezt? (költöi kérdés)
Előzmény: Elephant (391)
Elephant Creative Commons License 2001.01.09 0 0 391
Honnan tudod, hogy a halottak nem forognak a sírjukban?

A francba, holnap még egyszer meg akartam nézni A filmet, de elfogyott a pénzem.

Előzmény: Salax (390)
Salax Creative Commons License 2001.01.09 0 0 390
Illetve, ha élne forogna a sírjában.
Előzmény: Elephant (389)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!