Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Kezdessz már bekattanni. Hogy miért nem áll melléd senki, megmondom neked. Mert senki nem osztja a véleményedet, és elhatárolódik tőlled, és a hozzászólásaidtól. Nem hülyék gyülekezete ez a fórum, hogy ne lássák milyen primitív egy senki vagy. Már nem vigyázol a helyesírásodra sem, pedig arra olyan büszke voltál. Vagy az ital beszél belőlled, vagy kezdessz kikészülni. Vedd magadhoz a TB kártyádat, és keresd fel az illetékes ideggyógyászatot. Még hátha tudnak rajtad segíteni.
Akkor tőlem miért várod el, hogy egyből válaszoljak, seggarc? Meg miért kéne a védelmemre kelnie bárkinek is? Egyedül is le tudlak oltani mind a kettőtöket, nem kell hozzá segítség. :) Alkalomdatán meg majd "bemutatkozom", ne aggódj, de most rögtön természetesen nem foglak keresni, van jobb dolgom is.
Te kis köcsög! Nekem más dolgom is van azonkívül, hogy a gépet baszlassam egész nap. Képzeld, van családom, és velük is foglalkozok. Ha annyira akarsz, megtalálsz mind a kettőnket. Csakhogy nem mersz, mert ahhoz már nincs bátorságod. Amelyik kutya ugat az nem harap elven működsz. Kezdelek sajnálni. Érdekes módon senki nem kel a védelmedre. Vajon miért nem? Gondolkozz el rajta. Csak nehogy izomlázat kapj a gondolkozástól!
Na látom, megérkezett a másik degenerált is :) Hát öregem, látom a szövegértés neked sem az erősséged. Ki beszélt már megint általánosságban a buszsofőrökről? Szándékosan terelsz van tényleg ilyen hülye vagy? Ne gyanúsíts már meg olyan dolgokkal, amiket nem is mondtam, köszi. Olvasd el kétszer-háromszor az adott hozzászólást, ha elsőre nem sikerült felfogni, hogy miről van szó.
Látod-látod kicsiköcsög. Pedig nem beszéltünk össze kumming kollégval. Ő is leírja, hogy gyere oda, és mutasd meg azt a mocskos nyelvőr pofádat, hogy te vagy az a patkány! Ezt nem akarod megérteni? Meg a többit? Amíg nekünk nem mutatkozol be, addig ne is ugass!
Gondoltam hogy így van, tehát meg sem lepődök. Ez azért minősit téged.
Előttem egy szarházi, szánalmas, tehetségtelen, jellemtelen stréber képe rajzolódik ki
A szarházi, tehetségtelen ember az valószinüleg te vagy, aki semmire sem jutott a szakmájában, ezért más területen, az interneten önti ki minden keserüségét, és próbál más embereket besározni, akik a szakmájukba már elértek valamit.
talán abban bízol, hogy a főnökeid is olvassák az okosságaidat
Nem érdekel hogy olvassák-e, mert nem nekik irok. Ha nekik írnék, akkor itt lenne a nevem is.
Szerintem felesleges kapálóznod, az ilyen embereket a többség megveti
Látod milyen kis senki vagy? Honnan tudod, hogy az emberek többsége megveti a buszsofőröket? Talán reprezentatív felmérést végeztés? Ezt csak a hozzád hasonló nethuszárok véleményéből szűröd le, aki az életben fülét-farkár behúzza, naponta megalázzák, mert képtelen a munkáját jól elvégezni (magad is elismerted), és otthon szalad a netre, ahol aztán majd megmutatja hogy ő is valaki. Pocskondiáz, szarháziz komoly családos, dolgos embereket, akik már elértek valamit az életben, veled ellentétben.
egyébként se a te feladatod a céget védeni se itt, de máshol
Először is nem te mondod meg, hogy feladatom-e valami vagy sem. Másodszor, veled szemben nem a céget védem, (nincs is rászorulva) hanem a tisztességesen dolgozó munkatársaimat, akiket te nap mint nap aljas módon, és gusztustalanul ócsárolsz. Ideje lenne tükörbe nézni, és pár perces szemlélődés után undorral leköpni a tükörképed. Azt mondod máshol, hogy lebuktunk? Ugyan már miért? Minket szinte az egész város ismer. És téged? Vagy csak így rejtőzve mersz mocskolódni? Miért nem jössz oda ha ismersz, és szarházizol le személyesen? Szerintem nem neked való ez a fórum. Törődj inkább a saját munkáddal (már ha van). Ha azt az időt amit itt elfecsérelsz, a munkádra forditanád, talán jutnál valamire az életben, és nem egy szánalmas interneten acsarkodó, megkeseredett ember lenne belőled.
Az ellenőrökkel csak bérletváltáskor szoktam találkozni, hó 5. körül. Utánna nem látni őket bár lehet villamospótlón vagy 31-32-es vonalon vannak, ezekkel szinte nem is utazom.
Ezt a 6100eft-ot úgy értettem, hogy megvesszi nagy többségében az ember és szagolja őket mert mindíg feljutnak a wesselényin, aki mellé leül az fordul ki az ablakon. Mindíg szóló jön zárt ablakokkal, el lehet képzelni.
"Lehet, hogy te voltál?..." sajnos még nem bár ez a tervem, a pénzem megvan rá, de most egy kicsit letettem róla a bliccelők miatt, hogy engem rugnak ki ha feljutnak valahogy, bérlevonás, elküldés.
Mivel - szerintem - igen normálisan közelítesz a kérdéshez, gyorsan válaszolok is - a többiekre majd éjszaka...
"Ha mindenhol nyitva lenne az összes ajtó akkor minden "jött-ment" fel tudna szállni."
Ez így igaz! De akkor nem az ezek kiszűrésére vannak az ellenőrök???
"Így is felszáll, de legalább valamennyire szürni lehet ezeket."
Ha felszáll, akkor meg nem mindegy? Amíg vitatkozol kétszer annyi árú üzemanyag megy a levegőbe, mint amennyit annak a szerencsétlennek fizetbnie kellett volna! Megéri?
"Mondjuk majdnem minden alkalommal felszállnak a 30-ra h*gyszaggal a hajléktalanok és szagolni kell a nagyállomásig 6100ft ért."
Akkor most fizetnek, vagy nem?
(volt egy ismerősöm: munkanélküli volt: minden tróükköt bevetett, hogy a város külterületéről bejárjon "interjúra", mert nem volt pénze ezt az aránytalanul magas jegyárat kifizetni! Volt egy "aranyos" sofőr: ha ő volt, akkor mehetett...
Most már van munkája, biztonsága: soha nem bliccelne... (De rengeteget bliccelt - kényszerből)
Tudom, hogy egy sofőr sem lehet szociálisan érzékeny, de ha ez a SOFŐR nem lett volna, az ismerősömnek ma sem lenne állása!!!
Elősször is, te milyen alapon akarod nekem meghatározni, hogy mit írhatok egy fórumba. Ha védek valakit, vagy valakiket, neked semmi közöd hozzá. Ha nem tetszik, nem kell olvasni. Várom, mikor mutatkozol be, hogy ne arctalanul olvassam a pofátlan hozzászólásaidat. Vagy ennyire már nem vagy bátor? Nem mered vállalni az arcod? Így könnyű ugatni. Várom lekezelő válaszod!
Ha mindenhol nyitva lenne az összes ajtó akkor minden "jött-ment" fel tudna szállni. Így is felszáll, de legalább valamennyire szürni lehet ezeket. Mondjuk majdnem minden alkalommal felszállnak a 30-ra h*gyszaggal a hajléktalanok és szagolni kell a nagyállomásig 6100ft ért.
Istenem, mintha lóval imádkoznék... Én komolyan nem értem, hogy lehet valaki ennyire sötét :( Egyrészt, ne ferdíts. Mi az, hogy a "sofőröket szoktam baszlatni"? Megmondtam már, hogy nem te vagy itt a DKV-s alkalmazottak védőszentje, az értelmesebbje úgyis elhatárolódna tőled és a fargatlan stílusodtól, úgyhogy ne keltsd itt a gyűlöletet, felesleges. Sajnálatos módon valóban van néhány bunkó a cégnél, de igazából mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ezek megváltozzanak, vagy eltűnjenek. Hidd el, a sofőröknek sem jó az, ha a magadfajta primitív bunkók miatt az egész kollektívát leírják.
Én nem is tagadtam magam. Lényszives a lényegre válaszolj. Ha te úgyis ismersz Engem, akkor légyszives már, ha velem találkozol, vagy utazol odajönni hozzám, és közölni, hogy te vagy az a nyálasszájú, aki a sofőröket szokta baszlatni! Ennyi gerincesség legyen már benned! És hidd el, nem feszültséglevezetésként szoktam írni. Se munka előtt, sem munka után! Na csa
Szeretnék gratulálni minden nagyokosnak, hogy Debrecen tömegközlekedése helyett egymás anyázásával vannak elfoglalva. Így nekem jó Hamupipőke módjára kell kimazsoláznom a releváns hozzászólásokat. Szégyelljétek magatokat! Egymás kioktatását folytassátok privátban, de ne itt!
(Így persze az én hozzászólásom is nem a témába vágó lett, elnézést kérek!)