Szóval én úgy számoltam,hogy ugye 2 vonat megy ebben az időben az egyik 09:26-ra a másik 10:42-re ér oda .Mind a kettőnél át kell szálni Cegléden.A vasút-tó la buszpáyla kb 3-4 percre van,szerintem nem lehet eltéveszteni.Az 1-es busz azt hiszem 20 percenként,vagy fél óránként megy ,de ezekhez az érkezési időkhöz bőven hozzá lehet igazítani.
Remélem ez így tiszta, de nézd meg a menetrendet, mert emlékeim szerint egyik járat sem túl gyakori. Persze ha korán odaérsz, akkor ez nem akadály. A pályaudvar és a buszpálya között pedig van egy jó kis kocsma is:)
Kis megerősítésre lenne szükségem. Ha kijövök Kecskeméten a vasútállomásról, akkor jobbra nem messze van egy buszpályaudvar vagy legalábbis valami nagyobb csomópont. Ott felszállva a 22-es (na itt van a legerősebb kételyem) buszra, kb. 10 perc után az uszodánál találom magam. Légyszi írjátok meg, hogy ez így megállja-e a helyét, mert már elég régen mentem Kecsóra meccsre vonattal.
Köszike."
"A 22-essel tovább tart az út, mert előtte elmegy a Széchenyiváros felé csak utána megy arra. Kábé 15-20 perc alatt van az uszodánál. A Katona József Gimnáziumot kell figyelned, utána jön a vasúti átjáró, ott már nyomhatod a gombot. A másik verzió az 1-es busz. Ez keresztül megy a központon, kicsit rövidebb idő alatt ér ki az uszodához. A Katona József Gimnáziumtól egy úton mennek."
Lehet hogy hülyeség megkérdezni,de nem lenne valamelyik kocsiban még egy férőhely,nekem?.Az is jó lenne ha valakinek az ismerősének az ismerősének az ismerősénél,vagy valami hasonló. Ha ez nem jönne be,akkor jó lenne megbeszélni, egy közös időpontot,a vonatra jutottakkal.
Legkésőbb 11-re mi is ott leszünk... Sok minden múlik azon, hogyan lesz jegyünk... Elővétel, vagy lesz a helyszínen stb. Mondjuk ez ügyben megszólalhatnának a kecsóik is, miként akarják kinttartani a szolnokiakat... könnyebben meg tudnám mondani, hogyan jutunk be => mikor érkezünk...:)
De tudom...:(( Viszont elvem, hogy a problémák miatt nem sopánkodni kell, hanem megoldani azokat... Jelen esetben azon kell gondolkodni, hogy miként baszunk be délig (vasárnapi ebéd helyett) hogy a tőlünk elvárható igénytelenséggel buzdíthassuk az Olajt...:)) (nehéz lesz)
Másrészt ha már Kecskeméten ennyit szenvedtek a szaros kis "Pokol"-ért, legalább egy évben egyszer legyenek benne ördögök is...:)) Ha Pest felől támadsz, hívj fel, sofőr is van, pálinka is, viszek 1 buzit is=>így full extra...
Források (ism.)
15:35
A medve
Francia film (1988.)
17:10
Szívek szállodája
Amerikai tévéfilmsorozat 10. rész: A dada és a professzor (2001.) - sztereó -
Bogyó baze szerintem te nem tudod, hogy a tv vasárnap délre rakta a meccset! Jóhogy nem már szombat reggel nyolckor kezdődik. Nem tetszenek ezek az időpontok - melyik az a nélkülözhetetlen műsor a királyin, amit mondjuk délután négykor kell leadni és nem lehet teszem azt egy deles időponttal felcserélni?