Keresés

Részletes keresés

Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2653
mi volt a reklám??
Előzmény: Lone Star (2652)
Lone Star Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2652
Emberek, tíz perccel ezelőtt a varázsdobozban iron maiden-reklámot láttam (tv2)!!!

És nagyon jó volt, és nem csak ilyen 5 másodperces. Legközelebb felveszem. A légzésszámom felment vagy 100ig közben...
*
A legütősebb számok a lemezről:
wildest dreams, no more lies, montsegur, dance of death, paschendale, journeyman. A többivel még ismerkedem.
A montsegur eleje olyan, mint a fallen angels eleje. Engem a clansman kezdésére a no more lies kezdése emlékeztet.
Ez (is) egy baromi jó lemez lett összességében...
*
A borítón rajta van a következő beszólás: "playback problems may be encountered on some equipment".
Már erre is azt mondom, kapja be, aki kitalálta, de ráadásul a magyar ragasztvány rajta pont eltakarja ezt a részt és ez lefordítva sincs ám!

Tehát ezért nem fogadja be a discman. Szépen legrabbeltük, kivégeztük a másolásvédelmet és most rózsaszín tdk cd-vel élvezem útközben is az alkotást.

Bruce Dickinson Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2651
Sztem egyenár van itt is!

a lemez meg télleg jó:-)

de nehogy elmaradjon a turné, mert akkor lehalok
:(((

Előzmény: Agradzsag (2650)
Agradzsag Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2650
Üdv!
Egy kérdésem lenne azokhoz, akik már megvették a jegyet a koncertre: láttam, hogy a jegyek egységesen 6500 ftba kerülnek, ez azt jelenti, hogy nincsenek külön álló és ülőhelyek, ugyanúgy mint a kisstadioni koncerten?
Az új album - a borítót kivéve- hibátlan.:-)
Zombie Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2649
"This thread has already been proved as a load of bullshit theres was nothin on the MTV site last nite" - irja vki az Iron Maiden BB-n. es en sem talaltam semmit az MTV oldalon...
Előzmény: Alexander the Great (2647)
Justis_4_US Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2648
ott nem valtsagdij-rendszer van? Vagz ha mar eliteltek akkor mindegy?
Előzmény: Alexander the Great (2647)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2647
Elég sokkoló a hír!!Elmarad a turné??

"MTV news

HEMPSTEAD, NEW YORK — Iron Maiden drummer Nicko McBrain will serve 90 days in the Nassau County Jail for second-degree assault and reckless endangerment charges stemming from an incident that occurred before a concert last July.

According to reports, the 51-year-old drummer was trying to pull into the VIP parking lot at the Jones Beach Theatre on July 26 when attendant Mark Robinson asked to see some identification.

After McBrain flashed his ID, Robinson asked to see the credentials again. At this point, McBrain is said to have threatened to drive into the attendant - a threat he allegedly carried out when Robinson failed to move.

Despite a second warning from McBrain, Robinson is said to have stood his ground before being struck again - this time with more force - before falling on to the bonnet of the drummer's black Jaguar.

The parking attendant suffered bruises on his right hand and legs and was taken to Nassau University Medical Center for examination.

McBrain plead no contest to the charges. He had faced up to a year in prison.

The sentence is scheduled to commence Wednesday, October 1. No news yet on how the jail term will effect the band's 'Dance of Death' tour set to commence October 19 in Europe."

tasi- Creative Commons License 2003.09.18 0 0 2646
Tipikus indexes-ujpeteres-worlukos megmondomafrankotkiralygyerekvagyok stilus...who cares ? :)
Előzmény: Alexander the Great (2636)
Bruce Dickinson Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2645
Hát nem hinném, h. ez lesz, de tőlem mehet:-) Bring Your Daughtert bármennyiszer meghallgatom:-)
Előzmény: Alexander the Great (2640)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2644
a honlapján olvastam de érdemes elolvasni h miket írtak a maiden meg a priest koncertről...
Előzmény: The Evil (2643)
The Evil Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2643
meg h 4500 volt a jegy a júniusi koncerten (csákókám gondolom messziről sem látott belépőt amiért fizetni kellett).
Mikori Wan2 (mellesleg: hogy milyen szellemes ez a név, istenem) írta ezt a Maident egyébként? A szeptemberit láttam de ott csak a Priestről volt szó meg a Di'Annóról a hírek között.
Előzmény: Alexander the Great (2638)
The Evil Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2642
mennymá, én szétszóróm hamvaimat a csarnokban ha ez igaz! SOM, SIASL, ID óriási! bár biztosan csak kamu, 'Arry szvsz tuti nem árulná el előre.
Előzmény: Alexander the Great (2640)
Levike Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2641
Hagyjalmar.. :)
A szigeten is a Wan2 sator az egyik legszarabb.
Az csak ne ossza az igazsagot, aki a satraba szervezte 1 eve Kistehenet, meg meg egy csomo szart amit volt alkalmam latni a PGSM akkor meg szepremenyu, mostmar csak EX munkatarsakent... :)

Levi

Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2640
a hivatalos maiden honlapon a fórumban egy angol Steve Harris interjúra hivatkozva az alábbi koncertprogramot jósolták.

WILDEST DREAM
MONTSEGUR
SEA OF MADNESS
2 MINUTES TO MIDNIGHT
RAINMAKER
WICKERMAN
BRAVE NEW WORLD
FUTUREAL
STRANGER IN A STRANGE LAND
INFINITE DREAMS
NO MORE LIES
FEAR OF THE DARK
DANCE OF DEATH
BRING YOUR DAUGHTER
IRON MAIDEN

--------
# OF BEAST
HALLOWED BE THY NAME
THE TROOPER

nem is lenne sok gond vele ha a Paschendale is benne lenne,mert én anélkül a szám nélkül nem jövök haza:))

Justis_4_US Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2639
Noooooooooo

No we can't let them take anymore

No we can' let them take anymore

We've ...

Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2638
ne mérgelődj.

ez a Wan2 azaz újság ahol azt írták,hogy a led zeppelin énekesét jimmy page-nek hivják:))

Előzmény: The Evil (2637)
The Evil Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2637
ezzel csak az a baj, h
- nem hirdették meg búcsúkörútnak (turné közepén mondták, hogy ez a következő turné lesz az utolsó alapos turné, de attól még fognak később is koncertezni
- nem a siker ösztökélte folytatásra (25 éve minden turné siker...), előre mondták, hogy az új albummal majd ősszel
- a 700.000 fizetővendég csak Európára vonatkozik, az amcsi rajongók nincsenek benne
- az albumot hónapokkal a nyári turné előtt elkészítették
- vén kohász az anyád pics@ja
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2636
A Wan2 nevű zenei ujság kedves kis beszámolóa debreceni koncertről:

"Október 19-én a Fõnix Csarnokban indul útjára a szeptember 8-án megjelenõ Dance of Death album turnéja.

A zenekar tavaszi turnéját búcsúkörútnak hirdette meg, de a bevételi oldal masszív növekménye a túra mihamarabbi folytatására ösztökélte a remek üzleti érzékkel megáldott urakat. Sõt, a 700000 fizetõvendég által okozott inspirációt nemcsak újabb haknizarándoklattá, hanem új albummá is konvertálták a vén kohászok. Ennek levét azonban nem a fõváros issza elsõ körben, hanem a kelet-hortobágyi nagyváros. Ennek örülünk, világsztárokat vidékre, le a budapesti vízfejjel."

Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2635
állítólag a Gamma Ray.
Előzmény: NB2 (2634)
NB2 Creative Commons License 2003.09.17 0 0 2634
Hellosztok!

Lehet már tudni, hogy ki lesz az előzenekar?

nicko Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2633
Most júniusban többen voltunk azok elmondása alapján akik mindkettőn ott voltak. Én a 2000-ben nem voltam kinn.
Előzmény: Zombie (2631)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2632
azon is kábé ennyien voltak szerintem:)
Előzmény: Zombie (2631)
Zombie Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2631
ez nagyon szep, de en a 2000-es Brave New World tourrol beszeltem ;)
Előzmény: VisioN (2630)
VisioN Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2630
Pontosan ennyien voltak a Kisstadion-i koncerten:

http://matth.cjb.hu/

Zombie Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2629
hogyne lettem volna. nagy kiralysag volt. Kisstadion volt a helyszin, a lelatokon nem nagyon emlekszem mennyien voltak, de a kuzdoteren eleg sokan voltunk. szerintem nem voltak annyian mint a 2000-es Maiden alatt.
Előzmény: Alexander the Great (2628)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2628
és voltál azon?
ha igen akkor mond már meg hogy mennyien voltak azon a koncerten?
Előzmény: Zombie (2627)
Zombie Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2627
bezzeg anno a Sabbath + Pantera + Helloween + Coal Chamber 4 rugo volt, asszem.
Előzmény: Alexander the Great (2623)
kalmo Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2626
Az ozzy.com-on sokmindent megtalálsz még. :)
Különben nem is akármilyen zenekarral jön az öreg. Ozzy + Zakk Wylde + Jason Newsted + a dobos neve nem jut eszembe (FaithNoMore-ból)
Szóval az sem lesz piskóta, bár a HIM az éléggé takony...
Előzmény: ianbrown (2617)
Justis_4_US Creative Commons License 2003.09.16 0 0 2625
Hallowed
Powerslave
The Trooper
The evil that men
Blood brothers
Clairvoyant
Clansman
Afraid to shoot
Icarus
Wasted years

aztán ami jön.

Meg mind :)

Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.15 0 0 2624
az én óhajom:)

Wildest Dreams
Rainmaker
Montsegur
Wrathchild
Loneliness Of The Long Distance Runner
Dance of Death
New Frontier
Paschendale
Infinite Dreams
Flight Of Icarus
Look For The Truth
Fear Of The Dark
Running Free
+
Aces High
Halloweed Be Thy Name
Bring Your Daughter...To The Slaughter
Purgatory
Bár valszeg úgylesz hoy lesz minimum 6 szám az új lemezről vagy 7 míg a maradék időben minden albumról még egyet elnyomnak.

Előzmény: Bruce Dickinson (2620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!