Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 305
Csak annyi, hogy ennek az állapotnak köszönhetően a kormány ellenzéki kontroll nélkül kezelheti a közszolgálati médiát. Meg is van az eredménye (részleteket később - úgy 250 körül).

Az M1 nézettsége kb. 5% körül mozog. (szerintem Bayer Zsolt fellendítené)

Előzmény: Hormon Gyula (302)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 304

Igazad van. Hogy kivágtad a szavakat, és a neked tetsző sorrendben új szövegkörnyezetbe helyezted, ott volt minden. Korrekt.

Én vagyok a hülye. Ez nálam születési.

.

Előzmény: prenotalis (301)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.16 0 0 303
(283)
Előzmény: Hormon Gyula (302)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.16 0 0 302
Akkor már csak azt mondd meg, hogy mi köze (293)-nak a (jelenlegi) kormányhoz.
Előzmény: prenotalis (301)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 301
Látod szasze a 291-ben még forrás után kiabálsz, és amilyen peched van, egy-kettőre itt a forrás.

Hát persze hogy nem marad más mint mocskolódni, sértegetni. Csak az a baj, hogy az idézet az idézet. Minden szó amit mondtam, ott van, Punktum.

A többi meg üres sár, akárhogyan kenegeted.

szasze (294)
Bármennyire szeretnéd, SOHA nem tett olyan kijelentéseket, amikkel vádolod

hahaha

Előzmény: szasze (300)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 300

Ja, most már értem. Az agyad helyén kóc van.

Igazad van abban, hogy alattomosnak és gyávának nevezte a szadisokat. Azért, mert ez a helyzet.

Véletlenül abban is igazad van, hogy hazaárulónak tartja azokat, akikkel Kunczéék koalícióra mentek. Ennek is az lehet a felettébb furcsa oka, hogy ez a helyzet.

Persze lehet, hogy neked más a véleményed, ahhoz jogod van. Azokról van szó, akik az 56-os forradalom leverésében tevékenyen részt vettek. Vállukon géppisztollyal. Igaz, azt nem tudjuk, hogy hány embert öltek meg saját kezüleg. Élő tanu nincs. Ha ez számodra nem hazaárulás, akkor mi az ?

Ezzel szemben ormótlan hazugság az, amit így fogalmaztál meg, sündikém, idézlek, hogy el ne felejtsd: "felróva még az SZDSZ-nek, hogy annak idején az NBH igazgató helyettese olyan magáncégben volt társtulajdonos ahol izraeli érdekeltség is van."

Ugyanis szó sincsen arról, hogy általában felróta volna, hogy...

Ezzel szemben arról van szó, hogy -- nagyon helyesen -- megemlékezett arrol a tényről, hogy "a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgató-helyettese résztulajdonos egy olyan magán-titkosszolgálatban, amelynek mellékesen izraeli résztulajdona is van; amelyik, mellékesen, ténylegesen összekeverte a legális állami és az illegális titkosszolgálati tevékenységet"

Ha neked ez nem baj, akkor vagy olyan mérhetetlenül buta vagy, hogy azt leírni lehetetlen, vagy pedig egyszerüen egy mocskos provokátor vagy.

.

Előzmény: prenotalis (295)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.16 0 0 299
Mi köze ennek a kormányhoz?
Előzmény: prenotalis (282)
Trebitsch Creative Commons License 2000.10.16 0 0 298
Hát ha nem, nem. Te dolgod.
Előzmény: prenotalis (297)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 297
figyu Trebitsch:
El nem tudod képzelni, hogy engem mennyire nem érdekel, hogy te hogy próbálod értelmezni Kövér kirohanását. Ott van amit mondott, olvasd el! A többi csak üres duma. Ahogy megszoktuk.
Előzmény: Trebitsch (296)
Trebitsch Creative Commons License 2000.10.16 0 0 296
Figyu, prenotalis,

ezt mondtad:
"...az MSZP-t pedig hazaárulónak nevezte..."

Kövér meg ezt:

" Lelkiismeret-furdalást éreznek, remélem, azért, mert 1994-ben kormányra mentek olyanokkal, akiket jogi értelemben csak azért nem lehet hazaárulónak minősíteni, mert ez a bűncselekményi kategória azóta elévült. "

Megpróbálok tolmácsolni neked: Kövér nem hülye, és tudja, hogy egy párt nem lehet hazaáruló. Csak szeméylek lehetnek hazaárulók; aligalig körmönfonva kedvenc Gyulámra gondolt.
Azaz nem az MSZP-t nevezte hazaárulónak. Hornt meg csak azért nem, mert...... :)
Nagyon nem mindegy.

Előzmény: prenotalis (295)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 295
Tessék Trebitch vágjunk elébe, pedig rezső a történész szivesen kikereste volna neked egy füttyszóra:
Ott van benne mindegyik idézett kijelentés és nem is ellentétes jelentéssel:

….Értem egyébként ennek a zavarnak az okait is, és az agresszió mögött legtöbbször lelkiismeret-furdalás szokott megbújni. Ezek az urak, úgy látszik - és ez egy jó jel -, lelkiismeret-furdalást éreznek azért, mert 1992 után a Demokratikus Charta rendezvényein együtt szorongatták a vörös szegfűt nyugdíjas ávósokkal és nyugdíjas munkásőrökkel. Lelkiismeret-furdalást éreznek, remélem, azért, mert 1994-ben kormányra mentek olyanokkal, akiket jogi értelemben csak azért nem lehet hazaárulónak minősíteni, mert ez a bűncselekményi kategória azóta elévült. Lelkiismeret-furdalást érezhetnek azért, hiszen a Kuncze-Világosi álompáros ténykedése alatt a Belügyminisztérium odáig züllött, hogy egy köztársasági őrezredes tiszt természetesnek veszi, hogy parlamenti képviselő kompromittáló célzatú, politikai hátterű, lejáratú szándékú megfigyeléséhez mint kerítő közreműködjön (bizonyíték ? - p) . .....
Aztán nyilván lelkiismeret-furdalást éreznek azért, mert a koalíciós partnerük által irányított titkosszolgálatok, pontosabban a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgató-helyettese résztulajdonos egy olyan magán-titkosszolgálatban, amelynek mellékesen izraeli résztulajdona is van; amelyik, mellékesen, ténylegesen összekeverte a legális állami és az illegális titkosszolgálati tevékenységet
(bizonyíték ? - p.) Szintén netán lelkiismeret-furdalásuk van azért, mert akkor, amikor ők regnáltak, titkosszolgálati fedőcégek törvénytelenül adatgyűjtő tevékenységet folytattak, aminek a részleteit mind a mai napig nem sikerült tisztázni. (azóta sem mert nincs bizonyíték - p.)
Szóval ez a fajta rágalmazás, ahelyett, hogy a tényekkel és a múlttal tisztességesen szembenéznénk, alattomos és gyáva magatartás megérzésem szerint.
Újabb hírek szerint Demszky Gábor főpolgármester úr pert indít Csurka István pártelnök úrral szemben. Megteheti ezt, ugyanis Csurka úr egyenesen cselekedett: kitette az asztalra a lapjait. Ők azonban nem egyenesen állítanak: sugalmaznak, sejtetnek. Én arra kérem a főpolgármester urat és a Szabad Demokraták Szövetségének elnökét, hogy ennek a szellemnek megfelelően, ahogyan ők a bíróság előtt keresik az igazukat, tegyék ezt lehetővé számomra is: vagy álljanak elő egyenes állításokkal, gyanúsítsanak meg és tárják elő a bizonyítékot, vagy pedig kérjenek bocsánatot.
- (Taps a kormánypártok és a MIÉP soraiban)

szasze Te pedig ne pampogj, előbb olvass aztán írj !

Előzmény: Trebitsch (292)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 294

Még valami, Sündi !

Ha te ontopik voltál, akkor én is minden esetben, mert én neked válaszoltam. Akkor ugyanis még azt gondoltam, hogy méltó vagy rá.

Bocs.

De amit lejjebb írtam, ne felejtsd el.

Előzmény: prenotalis (291)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 293

Hátrább az agarakkal, sündörgő !!!

Még neked áll feljebb, neked, aki másra sem vagy képes, mint a hogy a hazugságsorozatodat hozzad ki tudja hány részben ?!

A mocskos vágyaidat nem kellene Kövérbe vetítened !

Bármennyire szeretnéd, SOHA nem tett olyan kijelentéseket, amikkel vádolod. Még ha a szavakat kivágod a beszédéből, és saját visszataszitó szándékod szerint állítod újra sorba őket, akkor sem fog kijönni belőle, amit te akarsz.

.

Előzmény: prenotalis (291)
Trebitsch Creative Commons License 2000.10.16 0 0 292
preno,

idézd be ide lécci azt a parlamenti felszólalást. Negyven topicban elemeztük: nem igaz, amit állítasz róla.

Előzmény: prenotalis (289)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 291
Már itt is jöttök ezzel a mocskolódással, amikor eddig egyetlen ontopic hozzászólásod nem volt 45 óta a legjobb kormányunkról, csak mások fikázásával foglalkozol főállásban.

Kövér László hozzászólása 1999 október 19-én hangzott el a Magyar Országgyűlésben !

Előzmény: szasze (290)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 290

Mielőtt tovább mocskolódnál, vagy idézd az egész Kövér beszédet, vagy jelöld meg a pontos forrásodat !!!

.

Előzmény: prenotalis (289)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 289
Emelni akarják a MIÉP arányát ?

(Egy kis előzetes a 343-asból: Kövér László parlamenti hozzászólásában alattomosnak, gyávának az SZDSZ-t, az MSZP-t pedig hazaárulónak nevezte felróva még az SZDSZ-nek, hogy annak idején az NBH igazgató helyettese olyan magáncégben volt társtulajdonos ahol izraeli érdekeltség is van. Kövér ugyanebben a hozzászólásban Csurkáról azt említi, hogy "Ők azonban egyenesen állítanak, nem sugalmaznak, sejtetnek")

Előzmény: szasze (288)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 288

Ráadásul a FIDESZ még változtatni is akarna rajta, de a szocik meg a szadi nem akarják.

Nekik jobban kellett a botrány, mint bármi más...

.

Előzmény: Trebitsch (287)
Trebitsch Creative Commons License 2000.10.16 0 0 287
prenotalis, szerintem reklamálj a Gyuláéknál. Ők hozták ezt az idióta médiatörvényt - a Fidesz csak végrehajtja... :)
Előzmény: prenotalis (286)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 286
naná hogy elfogadná:

MSZP = 34,72%
SZDSZ = 6,22%
jelentene 1-1 helyet

MIÉP = 3,63%
jelentene összesen 2 helyet.

Előzmény: speaker (283)
speaker Creative Commons License 2000.10.16 0 0 285
Miért állna meg? A MIÉP jobban tud szavazni, mint bármelyik másik kettő.
Előzmény: szasze (284)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 284

Így van. Mit tehetnek a kormánypártok, ha az ellenzéki pártok nem képesek egyezségre jutni ?!

Akkor álljon meg az élet ?!

.

Előzmény: speaker (283)
speaker Creative Commons License 2000.10.16 0 0 283
Miután a maszop és Szdsz nem tud megállapodni, hogy a négyből kettejük közül melyik kapjon egyet, a miép köszöni szépen.
Előzmény: prenotalis (282)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 282
39. A közszolgálati TV médiakuratóriumában az "ellenzéki" MIÉP a 4 helyből 2-őt kap. Az MSZP-nek és az SZDSZ-nek 1-1 jutna.
Előzmény: prenotalis (280)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 281

Ott áll Prenoti és posztnoti a betörővel, és nem találják meg a kazettát, úgyhogy hagynak egy levélkét országnak-világnak, hogy "nem találtuk az ilyen-és ilyen felvételeket, pedig csak azért jöttünk"

Ugggggyan, prenoti ! Nem tudnal valamivel életszerübb meséket előadni ?!

Ezek olyan gyengék, hogy kár a billentyőt verni értük. Nemhogy még fél napokat gondolkodni, sőt még meg is számozni !!

.

Előzmény: prenotalis (280)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 280
38. A felfüggesztését követő hétvégén betörnek Kovács A. MLSZ elnök házába, de értéktárgyakat nem visznek el. A Deutsch-beszélgetésről szóló hangszalagokat nem találják meg.
Előzmény: prenotalis (278)
szasze Creative Commons License 2000.10.16 0 0 279
Hátthoggyénnneddigeztnemmtuttam.

Mészöly leírása: Orbán lábtenisz parttnere.

Kovácsé: a fuggetlen, a jellem.

Mi is lehetett más mozgatója ennek az eseménysorozatnak. Aztán még azt is mondták a független jellemre, hogy adót csalt, meg hasonlók -- nyilván azért, mert nem elég, hogy félre akarták állítani, hanem meg is akarták hurcolni egyébként is.

Prenot. Te nem vagy egész komplett.

.

Előzmény: prenotalis (278)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.16 0 0 278

37. Deutsch Tamás, miután ősszel nem tudja MLSZ elnöki székbe juttatni Orbán lábtenisz partnerét, Mészöly Kálmánt, januárban egyhetes átvilágítás után felfüggeszti a Szövetség vezérkarát “pénzügyi szabálytalanságok”-ra hivatkozva, melyeket az OTSH másfél hónappal korábban lefolytatott vizsgálatában még nem állapított meg. Az új minisztérium elmulasztja a felügyeleti jogkörének gyakorlásához előírt felszólítási és figyelmeztetési kötelezettségének gyakorlását. Miután a FIFA elnöke figyelmezteti, hogy továbbra is a Kovács féle MLSZ vezetést tekinti legitimnek, Deutsch ezt úgy értelmezi, mint “megnyugtató üzenet, mely síkra száll a nemzeti szakszövetségek politikamentessége mellett...”
Előzmény: prenotalis (275)
szasze Creative Commons License 2000.10.13 0 0 277

Pedig mennyivel jobb lett volna a -- Hornék által egy koncepciós perben -- félig már kicsinált Földit hagyni, hadd menjen kapálni.

Nem lennék szívesen közel hozzád.

.

Előzmény: prenotalis (275)
Despota Creative Commons License 2000.10.13 0 0 276
Szervusztok elvtársaim, polgártásaim Itt körülnézve talán nevem nem fog érvényesülni de majd figyelek mint oly sokan oly sokakat az elmult 10 évben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!