Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2013.05.29 0 0 3008

*bedőlt* beteg* :DDDD

Előzmény: Törölt nick (3006)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.29 0 0 3007

Lassan végére érek A drót 4.évadának. Érdekes, hogy Mcnulty ebben az épadban alig szerepel, és mennyire elment Baltimore politikai-társadalmi struktúráinak a bemutatása felé. Ettől még kiváló. Ha teljesen a végére érek, akkor talán belenézek az American Horror Story-ba.

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.29 0 0 3006

hajrá!

Előzmény: sissoko (3005)
sissoko Creative Commons License 2013.05.29 0 0 3005

Bates Motel 1.évad finálé

A 6.részig bizony tízpertizes volt a cucc, onnantól viszont lassú lejtmenet következett, így végül csak egy erős 7-esre tudom értékelni az évadot. A hangulat és a szereplők továbbra is kiválóak, különösen Norma és Norman, és a sztoriban is bőven vannak lehetőségek, szóval kíváncsian várom a második évadot.

American Horror Story 2x2

Az első évad néhány nap alatti ledarálása után, a másodikban csak a nyitó részig jutottam, ami valamiért nem fogott meg annyira, talán túlságosan is más volt volt, mint az első. Ezért aztán néhány hétre félretettem, de tegnap újra elővettem és milyen jól tettem. Baromi jó rész volt, innentől asszem megint nem lesz megállás. :)

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.28 0 0 3004

A maszturkán mondjuk én is röhögtem....csak így egyben sok ...

Előzmény: jelenvalólét (3003)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.28 0 0 3003

Hát...leginkább árulásból és cselszövésből fog végig állni, ez az esszenciája.:) A kényszermaszturbáló csóka meg szerintem oltári poén volt.:) No de ízlések és pofonok.

Előzmény: Törölt nick (2999)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.28 0 0 3002

:-))

Előzmény: Bateman (3001)
Bateman Creative Commons License 2013.05.28 0 0 3001

jól hangzik:) lassan ráfordulok én is.

Előzmény: Törölt nick (2999)
dp2008 Creative Commons License 2013.05.28 0 0 3000

Igazad van Beckett....

Amúgy a Mentet nem tudta alulmúlni az volt mindennek az alja.:)

Én azért bízom, hogy a köv évad javul.

Előzmény: sissoko (2972)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.28 0 0 2999

Soa 5 rész alatt volt:

- haldokló csecsemő

- megerőszakolt 13 éves lány

- kényszeresen maszturbáló férfi

- lánghegesztővel leégetett tetoválás

Árulás, megcsalás, cselszövés,. árulás, árulás.

Kicsit sok....

sissoko Creative Commons License 2013.05.27 0 0 2998

Hannibal 1x9

Húú, ez egyre jobb. Ez a totemes dolog megint elég kreatívra sikerült, és végre visszatért Abigail is.

sissoko Creative Commons License 2013.05.27 0 0 2997

The Office - sorozat finálé

Annak ellenére, hogy az utolsó évadok már nem sikerültek olyan emlékezetesre, baromira fog hiányozni. Férfiasan bevallom többször elérzékenyültem, főleg a 40 perces különkiadás alatt, ahol a szereplők nosztalgiáztak egy kicsit.

A lezárásra azt hiszem nem lehetett panasz, tökéletes húzás volt a készítők részéről a szereplők és a rajongók közötti kérdezz-felelek, ami remekül visszaadta milyen hatalmas lelke volt a sorozatnak, és igen, Michael Scott is visszatért egy rövid időre, nem is akárhogy. :)

ameliii Creative Commons License 2013.05.26 0 0 2996

én végignyomtam az 5 évadot, de mindegyik után megfogAdtam hogy ebből elég.....

Előzmény: Törölt nick (2975)
Bateman Creative Commons License 2013.05.25 0 0 2995

A Microsoftnál tényleg burokban élnek:)

A Microsoft tegnap bemutatta új játékkonzolját, az Xbox One nevűt, amit illene inkább szórakoztató központnak vagy mi a hátamnak hívni, mert ha minden igaz, játszani fogunk rajta a legkevesebbet. A bejelentésről Hancu kolléga az Indexen írt bővebben, minket csak egy dolog érdekel belőle: Steven Spielberg sorozatot forgat az XBox Live-ra, mégpedig a Halo című játékból, ami a konzol egyik legsikeresebb szoftvere. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy akciósorozat lesz, amit Nancy Tellem rendelt Spielbergtől - a hölgy a Microsoft szórakoztató főosztályának tavaly alapított tévés részlegét vezeti és korábban a CBS elnöke is volt, szóval tudja, miről beszél. A sorozat csak és kizárólag az Xboxon lesz elérhető.

Aragorn83 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 2994

No igen! :)

Előzmény: Törölt nick (2991)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2993

Ez az :)

Ez a Defiance akar épitkezni a Firefly- ra a főkarakterben, de...:(

Előzmény: Törölt nick (2991)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2992

Az még nincs meg, pedig olvastam, hogy tetszett nektk, készültem is rá.

Előzmény: Törölt nick (2990)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2991

Óhh mekkora jóság volt az a sorozat....

Előzmény: Maitréja buddha (2989)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2990

Utopia?

Előzmény: Maitréja buddha (2989)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2989

Én az Arrow-t meg a Defiance-ot nem tudom megszeretni, sokkal nagyobb lehetőségeket látnék bennük.

Grey's anatomy: na az kapott egy évadvéget megint.

Mentalistát nézze akinek hat anyja van :) egy ilyen jó karakterre ilyen xarokat irni, szégyen.

2 Broke girls...olyan amilyen, azt ugyis ha nézed, a két csajért nézed.

A 23 as Bitchet abbahagytam, mert nem lelem, de az nálam vitt mindent:)

A Revolutiont abbahagytam pár rész után, az nem jött be

Belekezdtem a Gátlástalanokba és tetszett az első rész, de kimaradtam...

Aztán volt ez a traveszti bérgyilkos csaj(?) jó felütéssel indult, de a harmadik résznél nekem megfulladt

Trónok harca nem megy, a könyvet nálam nem éri el, ugyhogy nem nagyon érdekel, de elismerem hogy jó

Amerikai Sherlock- hol az angol ?

Castle...basszus mit csináltak ebből ? Még a saját univertzumát is megerőszakolja, mindenki emlékszik a poénra, mikor az első részekben Castle ugy lőtt mint

Jesse James, erre a legutóbbiban kiröhögi a csaj...hol van az a Fillion aki a pofázó bérgyilkost a Firefly ban berugta a járó hajtóműbe ?

Hannibál- nézni fogom, Hannibál jó karcos pszichpata :) A többi idegesit benne.

Volt ez a (cime se ugrik be) börtönből toborozgató, szektás serial killer- na az is kipukkant nálam pár rész után

Van még pár amit nézegetek, de az az igazság, a Luther meg a Shrlock óta nagyon nem karcolt meg semmi :(

Előzmény: Maitréja buddha (2988)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2988

Szerintem tarts ki... ahogy visszaemlékszem, az elején nem nagyon birtam benne én se  senkit.

Hellboy kavar mint a gép, a ribanc felesége még jobban, Jax egy semmilyen, a doktornőt sunázná mindenki, de ez kevés...

nem irok neveket, mert nem tudok, de talán a legerősebb az elmebeteg motoros volt.

Nekem se világom ez a Harley-s dolog, de amivé kinövi magát, az nem mindennapi.

A karakterek rengeteget mélyülnek, Bandy- nét megszereted (ugy - ahogy) bejön minden idők legszemetebb karaktere, ez a (nem tudom milyen néven fut most) ATF es szuka...aztán mennek Irországba...meg ez az utolsó évad, ami bazi erős.

Valamilyen szinten tulmutat majd a kezdeti motoros feelingen.

Előzmény: Törölt nick (2987)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.23 0 0 2987

Ep 3.:Most meg kiherélés vót...cupogással, jó ....nem mutatták, de akkor is pfejjj.....:-(

A drogos anya megtekintette a drog miatt 10 héttel hamarabb született koraszülött fiát, aki amúgy lyukas szívvel született, plusz valami nagyon komoly emésztési baja is lesz. Mé kell ebben vájkálni ennyire....eh.

A főnök meg durvábban kavarja mint Piszkor Fred....

Nah valami perverzióból még nézem. Állítólag hetediknél beindul.

Előzmény: jelenvalólét (2986)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.22 0 0 2986

Én az első részeket kifejezetten klisésnek éltem meg, idegesített, pont, amiker írtál, hülye motorosdumák, kivagyiskodás, azután belendült valahogy a dolog.

Előzmény: Törölt nick (2983)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.22 0 0 2985

A Breaking Bad első 3-4 része szerintem kifejezetten rossz, de tudjuk, hogy aztán mi lesz belőle :)

Most a Maffiózókat pörgetem (lassan végzek vele), és a komplett első évadon csak nagy kínok árán tudtam átjutni. Egyszerűen nem tetszett, sokszor nevetségesnek, unalmasnak, fárasztónak éreztem. Aztán beindult, és jól megvagyunk, sőt. Ettől függetlenül, ha visszatekintek, akkor az első évad sehol sincs a folytatáshoz képest.

SOA: régóta szemezgetek vele, de ez a motoros, bandázós világ engem sem vonz, így mindig keresek valami mást. Az biztos, hogy egyszer majd belevágok.

Előzmény: Törölt nick (2983)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.22 0 0 2984

Igen várok még vele pár részt. Most nem nagyon van kedvem vadászgatni, meg tesztelgetni. Ez meg itt van....

Előzmény: jelenvalólét (2978)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.22 0 0 2983

A Breaking Bad-el voltam így. Az tényleg lassúcska volt az elején. De aztán huhuhúúú.

Azonban ezt nagyon hatásvadásznak érzem. Mintha direkt taszító témákba nyúlna. Csecsemő műtét, kislány megerőszakolása, halottak kiásása....három rész után eléggé utálom a Hollókat, és az őket lebuktatni akaró rendőrnek drukkolok!:-))))

Előzmény: jelenvalólét (2982)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2982

Nem akarok különösebben senkit rábeszélni, de nem az a két rész alatt "megveszi az embert" sorozat, szép lassan érik be.:)

Előzmény: nina_morgan (2981)
nina_morgan Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2981

Abszolút hiszek Neked, nekem is voltak ilyen földöntúli élményeim... de a SoA esetében még érik nagyon a dolog. :D 

Előzmény: jelenvalólét (2979)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2980

Engem sem fogott meg elsőre, majd néztem tovább.... hááát... nem tudom... jobb lett, meg minden, de egy ideje itt figyel már a vinyómon letöltve, nagyon ritkán jut eszembe egyáltalán, hogy nekem ilyenem is van.... most a Downton Abbey-t "tolom" meg az így jártam anyátokat..

Előzmény: Törölt nick (2975)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.05.21 0 0 2979

Emlékszem, be is írtam ide, hogy mekkora sz@r a SOA. Utána gyökeresen megváltozott a véleményem.:))

Előzmény: jelenvalólét (2978)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!