Mivel a tavaly szeptemberben még nem állt körözés alatt, akár valódi útlevele is lehett. Csak november 13-a után derült ki, hogy nem egy integrálódott, példás állampolgár.
Költői a kérdés .... nekem reggel óta görcsben a gyomrom a tesóm gyereke a családjával Brüsszelben él most várják a második babát, már beszéltem velük jól vannak....
"A Brussels Airlines Budapestről indult reggeli járatáról azt mondta: a gép biztonságban földet ért, több magyar utassal is telefonon tartják a kapcsolatot; az utasok nem hagyhatták el a repülőgépet, de mindannyian biztonságban vannak. Ezen a repülőgépen utazott Schiffer András, az LMP társelnöke"
Értem, ettől a CNN még nem TUDHATJA, legfeljebb feltételezheti, hogy Ő tervezte a mai merényletet.
Te pedig kész tényt állítod, hogy Ő követte el és ezért Orbán a felelős:)) Értem Én, hogy az a dolgod , hogy ezt szajkózd, de legyél egy kicsit rafináltabb, mer így hiteltelen vagy, új követőket nehéz lesz így találnod, légy meggyőzőbb egy kicsit.
Úgy tudják: Salah Abdeslam tavaly szeptember 8-án bérelt egy Mercedest Brüsszelben és másnap megérkezett Budapestre. A Baross utcában parkolt le, feltehetően a Keletihez ment, de még aznap visszatért Belgiumba. Kilenc nappal később, a magyar–szerb határ lezárása után visszajött a fővárosba, akkor egy Audival. Akkor két órát parkolt a Keleti pályaudvarnál. Lázár János kancelláriaminiszter december elején a kormányinfón titkosszolgálati adatokra hivatkozva beszélt arról, hogy úgy tudják, Abdeslam olyan férfiakat toborzott Budapesten, akik megtagadták a regisztrációt.