Egy kis érdekesség:
Az hivatalos honlap fórumában lehet szavazni a kdvenc DoD számra. 23083 voks utáni állás:
1. Dance Of Death 21.22%
2. Paschendale 19.79%
3. Rainmaker 12.85%
4. No More Lies 10.59%
5. Montsegur 9.57%
6. Wildest Dreams 5.65%
7. Journeyman 5.24%
8. Face In The Sand 5.12%
9. New Frontier 4.12%
10. Age Of Innocence 3.67%
11. Gates Of Tomorrow 2.17%
Elég sok mindennel próbáltam leszedni a számokat, a legtöbb grabber nem látott csak egy adatfilet. Végül az Easy CD-DA Extractor-ral sikerült. Itt is érdekes volt, ahányszor beraktam a CD-t, mindig különböző darabszámú track volt audio szerinte. (Volt, amikor csak az első 2.) Aztán mikor 11-et látott audionak, akkor aszontam ok. Leszedte simán. Fura.
Mi az, hogy simán másolva? A CloneCD vszínűleg átviszi, hibákkal, védelemmel együtt, de akkor ugyanott vagy. Megoldás -> Legrabbelni az audiotrackeket (nem tömöríteni, hogy ne romoljon), utána síma audio CD-t írni. Nero6-t ajánlom.
(Ha nem megy, "ajánlom a Smith&Wesson-t" :) )
Vagy b. terv: letöltöd az mmp.fw.hu-ról és kiírod audiócdnek.
Ha tényleg ez lesz a program, akkor megbocsájtom nekik az idióta másoslásvédett CD-jüket. (Le kellett másolnom, hogy az autóban a CD le tudja játszani...)
A borító fölött sajnos még ezek után sem tudok szemet húnyni... :)
Azon a reklámon én is nagyot néztem... már csak azért is, mert aszongyák, hogy az eredeti felállásban. Mi a manó? Kidobták az egyik gityóst, meg visszagyütt DiAnno és Clive Burr?... :-//// De azért jó, hogy reklámozzák, még ha jó bornak nem is kell cégér...
Infinite Dreams és Futureal?! Húha, az szép lenne! Csak ezzel a debreceni helyszínnel megy még igen nehezen a megbarátkozás... de nem azért, mert gáz lenne a hely, pont kedden jártam ott, elmentünk a Főnix csarnok mellett is, az is tök korrekt, és ott áll meg előtte a troli, ami a MÁV és Volán pályaudvarokra visz...
Lehet, hogy miután a kislemez listavezető lett itthon, az EMI ráébredt hogy minimális befektetéssel az albumból is lehet nagy durranás. Mindenesetre a MAHASZ honlapja szerint a 3. helyen debütáltunk, nem is rossz, a WD is így kezdte ;)
A reklám a Wildest dreams szám klippjének utolsó pár másodperce. Onnantól kezdik ha jól emlékszem amikor Eddie elkezd az ostorával (vagy mi a szarral) csapkodni. És alá megy a szöveg, hogy megjelent az új maiden album. Csak valami ütősebb fajta szöveggel. Konkrétan nem emlékszem.
no hat nem tudom mi történt a biztonsági örrel de annyit azert tudni vélek hogy óvadékot letehetnek s szerintem -habár kicsit aggodok-ott lesznek velem együtt a főnixben!
amugy szerintem dickinson hangja jobb mint valaha s remélem a koncerten is jol fog hangzani!
new frontier-szerintem egy nagyon franko szamot csinalt a nicko WELL DONE!az egy kedvencem a dod,s a montsegur mellett!
nem tudom hogy vagytok vele de en szeretnám negyon hallani az egyik kedvencemet a Rime of the ancient mariner-t!
"Tehát ezért nem fogadja be a discman. Szépen legrabbeltük, kivégeztük a másolásvédelmet és most rózsaszín tdk cd-vel élvezem útközben is az alkotást."
Akkor maradok egy darabig az mmp féle verziónál. :)
A lemezről szólt. Eddie táncol benne, egyhelyben, digitálisan, fekete cilinderben, fél(?)meztelenül.
Közben beszéd van a maidenről meg a lemezről. A végén meg Eddie megeszi a lemezt és a kamerát (ill. ez utóbbiak repülnek bele a kinyíló szájába).
Emberek, tíz perccel ezelőtt a varázsdobozban iron maiden-reklámot láttam (tv2)!!!
És nagyon jó volt, és nem csak ilyen 5 másodperces. Legközelebb felveszem. A légzésszámom felment vagy 100ig közben...
*
A legütősebb számok a lemezről:
wildest dreams, no more lies, montsegur, dance of death, paschendale, journeyman. A többivel még ismerkedem.
A montsegur eleje olyan, mint a fallen angels eleje. Engem a clansman kezdésére a no more lies kezdése emlékeztet.
Ez (is) egy baromi jó lemez lett összességében...
*
A borítón rajta van a következő beszólás: "playback problems may be encountered on some equipment".
Már erre is azt mondom, kapja be, aki kitalálta, de ráadásul a magyar ragasztvány rajta pont eltakarja ezt a részt és ez lefordítva sincs ám!
Tehát ezért nem fogadja be a discman. Szépen legrabbeltük, kivégeztük a másolásvédelmet és most rózsaszín tdk cd-vel élvezem útközben is az alkotást.