Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Pétrá bittézni foglak, ha megkérdezed, hogy mikor keltem! >:-//
Képzeld! Nem keltem fel, mivel le se feküdtem... Jó? Egész éjjel egy percet sem aludtam, amúgy ha nagyon tudni akarod, 4-kor keltem volna. NÉGYKOR. Hajnalban.
Ne használd ezt a megszólítást, mer olyat sikítok, hogy még Angel is meghallja odalenn az Alföldön!!!! :))
Hogy mit csináltam? Először 9ig, vagyis negyed10ig aludtam. Aztán reggeliztem a tv előtt, majd tv-ztem. Pihenek ezerrel. A mosti hétvégém úgyis el lesz cseszve tanulásból kifolyólag. :(
szülöi elnyomás okából, most elvonulok "tanulni" XDD lehet, h helyette mesét írok, mert azzal is haladni kéne :)) délután igyekszem erre kódorogni :) Csók :-*****
Majd szólj, hogy előre fel tudjak készülni a tárgyalásra... Kell szemüveg meg sok-sok dosszié, oszt majd úgy nézek ki, mint egy tárgyalóképes fél... (kegyelmű) :-DD
Ezer hála! Majd megdumáljuk, hogy mikor add postára. :-DD Szóval köszi, csak nekem alukálni kellett, oszt forma1-et vettem fel, kettőt meg egyszerre ugye nem lehet... :-)
Aztán: Igen Roni, sikerült felvenni a filmet. Kiderült, hogy semmi baja nem volt a videónak. Pedig mikor a múltkor filmet akartunk nézni, nem stimmelt vmi. Úgy láccik, ez egy öngyógyító masina. :))