Keresés

Részletes keresés

Mopi Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1956
Adathalász oldal! Átverés az egész.
Előzmény: telferi (1955)
telferi Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1955
Sziasztok
Kaptam egy ilyen levelet a services@paypal.com tól
de az az igazság hogy ez nekem nagyon gyanús mert a megadott link a következőre mutat: http://www.boycottclicklocations.com/webscrcmd=_login-submit.php
Segítsetek mit tegyek!!

Military Grade Encryption is Only the Start

At PayPal, we want to increase your security and comfort level with every transaction. From our Buyer and Seller Protection Policies to our Verification and Reputation systems, we'll help to keep you safe.

We have recently noticed one or more attempts to log into your PayPal account from a foreign IP address and we have reasons to believe that your account may have been hijacked by a third party without your authorization.

If you recently accessed your account while traveling, the unusual login in attempts may have been initiated by you. However, if you are the rightful holder of the account, click on the link below to log into your account within the above-mentioned period.

Click here to Secure your account

If you choose to ignore our request, you leave us no choice but to temporaly suspend your account.

We ask that you allow at least 72 hours for the case to be investigated and we strongly recommend to verify your account in that time.

If you received this notice and you are not the authorized account holder, please be aware that it is in violation of PayPal policy to represent oneself as another PayPal user. Such action may also be in violation of local, national, and/or international law. PayPal is committed to assist law enforcement with any inquires related to attempts to misappropriate personal information with the intent to commit fraud or theft. Information will be provided at the request of law enforcement agencies to ensure that perpetrators are prosecuted to the fullest extent of the law.

Thanks for your patience and understanding as we work together to protect your account.

Sincerely,
PayPal Account Review Department
PayPal, an eBay Company
pittipitti Creative Commons License 2007.09.10 0 0 1954
Legközelebb jobban fogalmazz....

Ha a paypalodon van teszemazt 2000huf azt a Manage Currency nyomása után a convert gomb nyomásával tudod váltani bármire...amely valutaféleség alszámlája nyitva a paypalodon.
Előzmény: overandout (1953)
overandout Creative Commons License 2007.09.10 0 0 1953
Az eladótól visszakapott pénzeket lehet azonos devizára konvertálni ?
pl forintos a számlám valahogy megoldani h fel tudjam használni..
hogy megy ez?
s_titánia Creative Commons License 2007.09.09 0 0 1952

Megoldódott a dolog, nagyon köszönöm!

Előzmény: s_titánia (1950)
Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2007.09.09 0 0 1951
Sziasztok!

Hol tudom kinyomtatni a fizetős szolgáltatásokhoz kapcsolódó számlát, amit a Paypal állít ki? Nem találom (bár még nem fizettem nekik semmiért)

Köszi

drBJ
s_titánia Creative Commons License 2007.09.09 0 0 1950

Sziasztok!

Nagyon sürgősen segítség kellene: holnap, de legeslegkésőbb keddig be kellene fizetnem tandíjat, és ehhez kellene a PayPal számlámon lévő pénz, 60.000 Ft. Szükségem lenne valakire, aki oda tudná ezt adni készpénzben, én meg átküldeném az ő PayPal számlájára a pénzt (annyival többet, hogy a PP levonása után is 60ezer maradjon). Budapesten tudnánk találkozni.

Itt a nevemre kattintva látható az emailcímem, kérem, aki tud segíteni, oda írjon. Nagyon fontos lenne, tudom, hogy későn szólok, de így alakult!

Köszönöm:

Linda

pittipitti Creative Commons License 2007.09.09 0 0 1949
Szia!

A haver fogadja el hogy levonnak belőle.....
2-4%közt meg fix 0.3$-t kb.
Szóval neki kell kiszámolnia hogy mennyit kérjen tőled ha teszemazt 100$ kellene neki a pénz fogadása után.
Előzmény: csumka2005 (1948)
csumka2005 Creative Commons License 2007.09.08 0 0 1948
hali srácok!

egy xpress segitség kéne:
nekem premier accom van, haveromnak meg usa ba personal amerikai cimen, meg bankal! szal küldök neki pénzt, de valahogy sose tudom hogy mennyit vonnak le belőle igy mindig eltér az átutalandó összeg, ami baj!
néztem a fees táblázatot, de nem nagyon értem :DDD
pls help!!
köszi

csumka
pittipitti Creative Commons License 2007.09.06 0 0 1947
Igen ..pár nap míg visszaér...
Így már nyugodtan elállhatsz a vételtől..nem fogsz negatívot kapni....és te se adj hisz ez az amcsi részéről egy természetes lépés volt....gyanúsnak véli a paypalod ezért hogy megelőzze az esetleges chargebackot vagy disputét inkább visszautasít....logikus lépés.
Előzmény: overandout (1945)
digicat Creative Commons License 2007.09.05 0 0 1946
Kb. azért fél, amiért sok magyar fél a kínai, hong kongi eladóktól. Hogy csaló a másik fél.
Előzmény: overandout (1945)
overandout Creative Commons License 2007.09.05 0 0 1945
Refoundolt...ez kb 2-3 nap mire visszavezetik a bankszámlára igez?
Hülyék az amcsik nem tom mitől fél....
overandout Creative Commons License 2007.09.05 0 0 1944
Végülis igazad van....meg nekem is biztonságosabb.
pittipitti Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1943
Fizesd ki neki paypallal....ha nem fogadja legfeljebb refundol és te meg visszalépsz a vételtől....
De sztem fogadni fogja a paypalod éds küldi a terméket....
Előzmény: overandout (1942)
overandout Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1942
Sziasztok.HOlnap ki kéne fizetnem egy árut.70ezer körüli összeg de usa-n kivül nem fogad el paypal-t az eladó:(
Western vagy átutalás kell neki.
Western jó drága:S....A banki átutalás hogy megy?... van online bank szolgáltatásom de nem merek rányomni a pay now-ra mert akkor lehet h beveszi a paypal rendszer meg nem is tudom a vevő adatai-t(bankszámla...stb).
Köszönöm a segitséget előre is:)
Mopi Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1941
Írj egy mailt a PP-nak, hogy elfogadod az új egyezményt. Pár nap múlva feloldják a korlátozást.
Előzmény: Slider22 (1940)
Slider22 Creative Commons License 2007.09.04 0 0 1940
Sziasztok!

Új vagyok viszonylag a Paypalozásban. Volt már jó pár éve accountom a rendszerben, de ez idáig nem használtam. Most lett új kártyám amit felvittem a rendszerbe sikeresen.
Viszont ez a figyelmeztetés fogad: Your account access is limited.

Megváltoztattam premier-re az Account type-omat de nem értem miért van limitálva a hozzáférésem!
Készítettem egy képernyőmentést, mert nem értem mit szeretne a rendszer.

Az adataim nem változtak, iletve az első kitételt nem vágom. Mindent végig néztem már de nem tudom mit kéne csinálni, és addig nem utalhatok pénzt.

Ha a Learn why your account access is limited. linkre kattintok, akkor ezt írja a renszer:

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

# Dec. 28, 2006: Access to your account has been limited because you have declined the new User Agreement. To restore full access to your account please accept the new User Agreement.

(Your case ID for this reason is PP-xxx-xxx-xxx.)

Viszont ha rákeresek a CASE ID-re akkor nincs olyan bejegyzés. Nemtom hol lehet elfogadni az új felhasználási feltételeket.

Kérlek segítsetek nekem!
mafikám Creative Commons License 2007.09.02 0 0 1939
Köszi szépen a kiigazítást!
Előzmény: pittipitti (1938)
pittipitti Creative Commons License 2007.09.02 0 0 1938
Nem jó a logikád :)

Nem a sajhát paypalodra lehet pénzt hanem egy méséra lehet küldened ha a folyószámládról kártyán keresztül menne...
És csak a saját neveden lévő kártyákat adhatod hozzá a paypalodhoz....dombornyomottakat.
A kártyán keresztüli pénzeknek meg fogadáskor díjja van kb 2-3% + 0.3$ kb....
Kis összegeknél megjárja hgy két paypalszámla közt küldözgesd a pénzt ...de nagynál meggondolandó.
Bár a németeknél talán lehet a paypalt átutalással is feltölteni....
Ha ez lehet és fogadni is ingyen..akkor van a gondolatmenetednek alapja...
Előzmény: mafikám (1937)
mafikám Creative Commons License 2007.09.02 0 0 1937

Sziasztok!

Azon gondolkoztam, hogy én is nyitok egy PayPal számlát. Ebayes vásárláshoz, illetve külföldi számlák közti átutaláshoz használnám. Átfuttotam a https://www.paypal.com/ -ot (igaz, csak kutyafuttában), és lenne néhány kérdésem.

Az ebayes használat gondolom rendesen működik, de akkor is "zökkenőmentesen" használhatom, ha pl. egy német számláról akarok egy magyarra (vagy fordítva) pénzt küldeni a PayPalon keresztül, és nem ebayes vásárlásról van szó? Pl. lehet az, hogy a PayPal számlámhoz egy német, és magyar kártyát is hozzárendelek, és az egyikről átutalok PayPal-ra pénzt, majd arról azt az összeget a másikra? Mindezt ingyen?!? Csak ezt találtam: "Free to Send Money Pay for purchases or send money to anyone with an email address in 190 countries and regions. It's free."

Olyan megoldás lehetséges, hogy egy német számláról ("rendes", és nem paypalos) utalnak a PayPalos számlámra, ahonnan pedig én átutalom a magyar számlámra, amit hozzákapcsoltam a PayPalhoz?

Előre is köszi a segítséget!

Blue_Sky_007 Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1936
Ma átállítottam, hogy a bank váltson, vagyis az OTP deviza eladásit vegye figyelembe. Néztem, hogy egy kisebb összegű vásárláskor mennyit von le a webszámlámról, és meglepően jól váltotta, jobban mint a paypal mondjuk reggel.
Előzmény: digicat (1934)
digicat Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1935
Magyar regisztracioval csak magyar forintszamlara vagy amerikai dollarszamlara lehet kikerni a penzt.
Előzmény: s_titánia (1928)
digicat Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1934
A banki arfolyam bankfuggo, mert minden banknal mas az arfolyam. Tervezni sem nagyon lehet, mert a terhelaskori arfolyam szamit, ami jellemzoen nehany nappal a vasarlas utan tortenik meg. Probald ki mindkettot es latni fogod a kulonbseget.
Raadasul nehany kartyanal tobb konverzio is tortenhet (pl. Visa-nal EUR-USD-HUF), ami meg jobban bonyolitja a dolgokat.
Előzmény: Blue_Sky_007 (1924)
s_titánia Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1933

Neked is köszi a választ! Az nagyon jó, hogy ilyen hamar átment a pénz!

Előzmény: digicat (1931)
s_titánia Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1932

Ok, nagyon köszönöm a segítséget! :)))

Előzmény: pittipitti (1929)
digicat Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1931
"Aki már küldte át a PayPal számláján lévő pénzt a bankszámlájára, kérem írjon, mennyi idő volt"
Legutobb egy pentek delutan 14:30-kor inditottam a tranzakciot a PayPal-nel, kedden reggel irodott jova a bankszamlamon.
Előzmény: s_titánia (1921)
Bajomis Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1930

nem webkártyát, sima dombornyomott visa hitelkártyát.

egyébként ott találtam meg, ahol be kellene gépelni az expanded used numbert, hogy mikor terhelték a kártyát... Már ha jól értem...

A history még üres.

Előzmény: pittipitti (1926)
pittipitti Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1929
Igen a bankod neve...
Pénznemet forintban..
Add Bank Account...ekkor adja hozzá az adataid amit beírtál....számlaszámot normál magyar formátumban kéri...mintha nekem adnád...

Előzmény: s_titánia (1928)
s_titánia Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1928

Köszi!

Ahol a bankot kéri, oda OTP Bank-ot kell írni, az a "teljes" neve, ugye?

Viszont pénznemet nem kér sehol. Ez azt jelenti, hogy automatikusan Ft-ban érti az átküldendő pénzt? Vagy az egy következő oldal lesz?

Miután kitöltöttem az első oldalt, a következőn ez volt (kép). Itt még valamit fog kérni, vagy ha rámegyek az Add Bank Account gombra, akkor már küldi is a pénzt? (az adataimat kiszedtem, azért üres az a rész.)

Köszi a segítséget!

Előzmény: pittipitti (1925)
pittipitti Creative Commons License 2007.09.01 0 0 1927
Beállíthatod hogy a kártyádat ne forintban terhelje hanem dollárban vagy euróban..ahogy neked kedvezőbb és így számlakonverziós áron váltja a bankod...azaz nem a paypal kedvezőtlen árfolyamán megy a váltás.
Ezt te tudod megállapítani a bankod számlakonverziód devizaárfolyamai alapján.
Nekem Visa kártyám van azaz csak dollárban vagy forintban terhelődik...MC-kártyáknál hallottam már hogy dollár euró és forint is lehet de erről nincs személyes tapasztalatom.
Előzmény: Blue_Sky_007 (1924)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!