...álljunk a pulthoz, az sokkal izgalmasabb... (aztán lehet, hogy tényleg oda kell állnunk)
szerintem mi olyan háromnegyed kilenckor megyünk le, de még nem tudom pontosan... de inni már elkezdek korábban otthon, hogy ne pazaroljam el a drága időt...
Rzsee, hozod má azt a sert!?
Jóóóó, este menjünk a soproniba, de a változatosság kedvéért üljünk olyan asztalhoz, ahol még nem ültünk!!!
:-)))
Mikor menjünk le?
Vasárnap túra, akkor Zádorvár? 9-kor van busz, visszafelé meg olyan ami este ér be háromnegyed nyócra!
Erzsi kinájjá meg egy kisfröccse, ma aztat fogok inni, olyan rég boroztam!!!
kiváncsi vagyok erre a padlásra... nembaj, ha metál szól akkor má rossz nem lehet!!!
este meg akkor menjünk valami új helyre, mondjuk legyen a soproni, aztán meg bárka.... (esetleg ingyen sör a drink tracy-be a lacikánál... na jó, nem)
erzsi, sert légyolykedves!
Szép jó reggelt!
Itt kibaszott yoooo idő van, süt a nap ezerrel, bár kicsit hideg van!
A Padlás jövő szombaton nyit, és télleg a Hepdéjben lesz!
Este akkor valami szétcsúszás?
Erzsi hooz valamit amitől fejre állok!
Zadorvár, (van ott vár(rom) is...)
Tótvázsony és Barnag közötti útról közelíthetö meg. De lehet akár Pécselyröl is. Olyan busz kéne ami Füredre megy Tótvázsonyon keresztül vagy olyan ami Barnagon és Vöröstón megy át mondjuk Zánkára. A föúttól a távolság nem nagy olyan 20 perc alatt oda is lehet érni.
Na szóval ezek a lehetöségek. Busz mikor indul pontosan azt nem tudom de a menetrendet ugyis meg lehet nézni.
Az idöjárás akkorra pedig állítólag jobb lesz mint holnap és szombaton.
müan, az 1426. hozzászólást csak most ovastam... szóval mindenki rohaggyon meg szomjan otthon, majd máskor ha inni akartok ingyen, akkor időbe szóljatok...
...én mindenesetre nekiállok a 8 liter boromnak ma este (többek között két féle Tokaji, egy féle kőszegi, egy bboglári kékfrankos, egy nemtommijen couvee, meg egy pomázi rettenetes fajtának)...
ja, és még van 10 üveg söröm, ha nem lenne elég a borom....
úgyhogy én ma megkezdem a hétvégét, pénteken meg folytatom
üüüüaaaaaaaaaaaaaa
Beszéltem egregyről az Illetékes Elvtársnővel.
Hát nem biztos, hogy lesz hely márc 15-17 között
de jövő héten lesz válasz.
Vasárnap meg mindegy milyen idő lesz KIRÁNDULJUNK
igggyunk
Asszem kurva hideg van kinn, meg vasárnap is az lesz. Kurva sok pálinkát kell vinni, ha megyünk.
Na és Zádorvárhoz mi van közel, vagy van ottan buszmegálló, vá. ?
nnna, ha valakit érdekel, most zabáltam be sült libamájból (!)... egész türhető vót...
Rzsi, boriccsá hozzá egy laza fröccsöt plusz dobjá meg egy szimfóniával!
Szevasztok,
Vasárnap szerintem is mehetnönk túrázni Zádorvárra
(kellemes környezet, friss levegö, bort, sört meg úgyis viszünk).
Egregyre pedig márc. 15 tök jó lenne márcsak a hosszú hétvége miatt is.
ez a padlás nemtom mikor nyit, de megint láttam hírdetést múlt hét pénteken a vp-i 7-ben, hogy hamarosan... remélem jó lesz...
márc 15-n Kőszegre kell megint mennem, mert már két hete le van zsírozva, úgyhogy én nemtom visszamondani (elég komplikált ügy lenne)... de miattam aztán nyugodtan elmehettek akkor is, max majd megint üvöltünk egyet mobilon keresztül...
holnap akkor soproni? na jólvan, nagyduzzogva...
Rzsee: mozgasd azt a nagy 3.14csádat avval a rohadt sörrel, mer szomjanhalok...