Nekem is 12-14 jött ki, de én pl. számoltam egy bukót Hegyvidéken :) A hazait viszont 5-1-gyel. /Igaz a Hegyvidékben nem játszhat(nak) gondolom a légiós(ok)/
Mondjuk reálisan nézve szerintem ez a 12-14 is bravúrnak számítana a jelenlegi helyzetben és Kriváról sem tudjuk még, hogy mire számíthatunk vele. Mondhatnám, ha mondjuk holnap összefutnék mondjuk a Tecskóba vele és ottlenne a kedves leánya is, akkor máris nagyon önbizalommal gondolnék a jövőre :DDD
No, de fordítsuk komolyra a szót: a kupában lehetne valamit alakítani, az oda-visszavágók alapján szerintem nem lehet gond a továbbjutás, még akkor sem, ha szerintem a szerdait mindenáron meg akarja nyeri majd az NTE.
Ki ne felejtsük, a végén befújt visszajátszást!!!! Na az is egy vicc volt a rosszabbik fajtából. nem tudtam kimenni csak a neten néztem, de majdnem kidobtam a monitort a csukott ablakon.
Egyenlő fújásnál összehoztunk volna akkora előnyt, ami kitarthatott volna a végéig. De sajnos mostmár mindegy, meg még így is benne volt a meccsben, hogy behúzzuk, ebből lehet tovább építeni.
Azért a hajrára nálatok elfogyott a levegő és az ötlet. Ennek ellenére szépen tartottátok magatokat, s meg lehetett volna verni a nem éppen parádézó bajnokcsapatot.
Hát gyerekek, ritka undorító csapat ez a Falco, és ettől féltem a legjobban, hogy nem lesznek jobbak, de egy ilyen mocskos fújással megvernek minket. :( Gyakoratilag bármit megtehettek büntetlenül, végig fröcsögték Kapitányék arcába a meccset, Szekulovics úgy sétáltgatott a pályán, mintha plázába lenne, a legszebb az az időkéréses jelenete volt ugye, nálunk Marciulionis elsőre tekó, meghát az itt befújt, ott meg nem szituk tömkelege, mintha ASE v Alba lettek volna. Egyáltalán nem voltak jobbak nálunk, és akkor enyhe voltam. Ezt a meccset a bírók vették el tőlünk, ők meg lesz0pkodhatják minda3- at szépen sorban. :(
Amikor tavaly az önkori fizetett, akkor ti is azt mondtátok, hogy az csak tűzoltás a játékosok felé, az tavaly őszi bérek rendezése volt addig. Az nem lehet, hogy ebben a 20-25m- ós összegben a régebbi tartozások vannak, a volt játékosaink felé is? Vagy akkor meg kevés lenne?
Most olvastam,hogy a játékosok felé 25 milla tartozás van ami erősen sántít szerintem.Úgy tudom idei év dec.végéig le van tudva a tartozás igy ez max 1 hó lehet.Ez tippem szerint 7 játékos kb.4-5milla lehet vastagon számolva.Marad 20 akkor Csirke Orosz Hendlein Kiss Vojvoda tavaly egy forintot sem kapott?
Rossz hír Bazsynak, hogy most olvastam a Csodálatos Nagy Falco honlapon, hogy Pankár Tiborra nem számíthatnak sérülés miatt...
Bár azt is írták rajta, hogy nálunk meg Csirke Feri nem játszhat, mert "összeszedett egy apróbb sérülést". Ha Pankárnak is mondjuk egy ilyen "apró" sérülése van, akkor idén már nem játszik :)
Peti, azt nem lehet elfelejteni.:) 7.-ben is meg 8.-ban is jártunk. Nagyon komoly volt:) Az egész 1,5 hónap, amíg jártunk felejethetelen volt, nemcsak a záróelőadás:) Már ott is bebizonyosodott, hogy mekkora tehetség vagyok:)