Ez szvsz. nem a csapat dolga lenne és ingyen kellene neki osztogatni meccsen? ,de akkor cseszel rá ha kaposvár ellen a lányok a kapuban mnidenkinek nyomnaka kezébe egyet :=)) akkor befuccsol a bussiness :=))))
Sopse Félj,itt a segítség, én is ebben a"gatyában jártam" múltkor. -szóval miután tallozód,kiválasztod, feltöltöd. meg fog jelenni a kép,kis méretben -a kép bal odlalán látható a beszúr jelzés ,arra rámész és már csak el kell küldeni . :=)
Jó-jó, csak kicsit hátrahúzott minket a bíróknál a habitusa miatt. Ja, meg akkoriban rendesen harcban voltunk az Albával a legutálatosabb csapat címért!:-))
Új játékos egyelőre nincs, ketten vannak a képben, egyikük nem ismeretlen itthon sem, lévén Magyarországon kosarazik jelenleg. Nem Aleksic!
Ha lesz bizonyosság, akkor jelzek.
Van Olaj-naptáram, A/3-as, én csináltam. Ha kell valakinek (kirekesztő vagyok: csak szolnokiak jöhetnek szóba), akkor jelezze, s 600 Ft/darab áron (nem nyereségorientált, gyártási ár) megkaphatja. Megpróbálom felrakni a fotót ide, de eddig nem sok sikert értem el ezen a téren.
Valamelyik nap votl a tv-ben valami "Dumbó hadművelet" vagy micsoda című film. Amiben egy elefántot mentettek azt hiszem egyik országból a másikba.Ez lehetne egy ötletadó is.Szervezett akcióval hozhatnánk 1-2 sztárt. :=))