Együtt kezdtünk zenélni! Egri Peti gitáros én voltam a bazzgiáros.
Volt egy zenekarunk a REBEL CATS !
1990 tájéka Memphis,őőő.. vagy a szobám? Ki tudja rég volt. Mögöttünk déli zászló ami ugyan nem látszódik.( a kép pikantériája az akart lenni, úgy nézzünk ki mintha a gitáron állnánk... ez nem volt sikeres, de emléknek jó.)
pschycobilly-ben nem "utaztam", annál óvatosabb duhaj vagyok...
Régi bakeliteim voltak + kazik. Wood-cutters , Orbyson , Redding és a nagy kedvenc a Stray Cats - ez van CD-n egy pár albumuk.
Merre "parasztkodsz"?
Tallózás,a képek közül kijelölöd 1 klikkel, aztán jobb klikk,szerkesztés,kiad egy kis ablakot,benne a képpel, felül feliratok,"kép"-re mész, alatta kinyílik "nyújtás",klikk,mondjuk50%-ra csökkented mind a két adatot, elmented más néven, és azt megkeresed az eredeti mképek mappában, duplaklikk, feltöltés beszúrás, mehet...-
Vadnyugati testvéreim és féltestvéreim segítsen vki nekem.Van 1 csomo kép,szövegeskép amit be szeretnék szúrni, de a topik csak 536kbytet kb enged az enyéim ennél sokkal többek van ami 1Mega .Segítség.
És monta neki a spanja:"Mjusin, vaz mja nozs. Put it in her eye. Your friend dies if you do not answer".Ez akkor volt,mikor a csajszi szemét ki akarta szúratni. Csodálatos elbaszott orosz akcentussal mondta...
Köszi a gratulációt. Mitől halna meg ez a fórum? Amíg valaki nem nyilvánvalóan zsidózik,mert akkor úgy is letiltja a moderátor. Plusz ránk küldi a MOSZAD-ot:)
Igen, a Policijánál vagyok. Ki tudja még, meddig......
Boda Gabi!
Azt mondtad, hogy jelentkezel, ha jazajöttél.....
Én is elővettem a mezt, igen ki kéne cserélni......53-as az rnyém. Pont.
Bogyó!
Igazgattuk a sisakjainkat, mert széjjel fejeltünk benneteket és a sisakjaitok darabjai belerepkedtek az arcunkba,ill. ki kellett rázni a sisakjainkból....:)
Még 1 kép Margitsziget 1992 itt a Gábor is ,le se tagadhatja,mert a hátára van írva, én 64-es vagyok .A forceosok nagyon igazgatják a sisakokat,biztos nagy fejeléseket kaptak, vagy rosszul emlékszem?
Mjusin a Rambo II című filmben szerepelt,mint Szovjet katona ,kb 2 percet szerepelt mikor Slyt elkapták, ő sokkolta árammal. Nekünk fiatal osztálytársaknak ő volt a példaképünk.
Én azt hittem ,hogy ez a forum 30 beszolás után kihal,és tessék már százon túl van (én voltam az),pedig ez 1 már nem létező csapat! Ezuton is szeretnék gratuálni Rambonak, akinek ez eszébe jutott! Rambo te rendőr vagy?
Mint olvashattad,nem aért nemmegyek le, mert nem akarok,hanem mert:
1:szarrá van menve a térdem. A fónököm épp tegnap kifogásolta,hogy miért nem gyógyulok meg.és burjoltan megfenxegetett,hogy ezért le fognak szerelni...:(
2.:nincs rá idóm-keretem...ha rendeződnek a dolgaim-vissza tudunk költözni-akkor szerintem nem lesz akadálya.De addig......
Igen,több hard-hitting mean machine kéne a Wolvesba...De ha már a vérük alapból nincs meg,hátha állattá tudom őket tenni a beszólásaimmal.......
Igazság szerint én már elntem ebbe az irányba.....
LB53! Miért nem jössz edzésre? Úgy vettem észre hogy remekül tucc angolul és nem lehet nem észre venni hogy hiányolod a hardhittereket a csapatunkból.
Nyilván meg van az oka hogy miért nem játszol (még/már), úgyhogy ilyen angol tudással lehet hogy tökéletes assistant coach lennél nálunk (a headcoach ugyanis jóformán egyedül van, a nyelv gyakran akadály és kéne segítség).
...és hogy ebbe a topicba illő legyen ez az üzenet: gyere le bazdmeg és akkor ott leüvöltöd majd az ember fejét és még értelme is lesz. Mer az hogy ide írogatod mérgesen a dolgaidat az olyan candy-ass dolog.