Pedig ez a srác jó lett volna. Tavaly és tavalyelőtt is is ő dobta a második legtöbb triplát a holland bajnokságban, nem is rossz százalékkal. Ráadásul ezzel a 201 centivel csapatunk egyik legmagasabb játékosa lett volna.
Players of Den Helder searching - Jan. 2, 2006 - by Fred Roggen
Nick Oudendag (208-C/F-87, agency: Court Side) is in negotiation with Omniworld Almere, where Mitchel Kouwijzer (185-G-87) have a try-out. Eric Van Der Sluis (201-F-73, agency: Court Side) has refuse an offer of the Hungary team of Szolnok. That was very concrete, but I doubt if I continue, thus the Nieuwedieper. My feeling says that I must stop. Chaz McCrommon (197-F/G-82, agency: Court Side, college: Robert Morris) has signed a contract with the German Bayreuth yesterday.
Még nem mondhatom meg. Pláne nem ezen a fórumon, hiszen ezt mindenki olvashatja. Onnantól meg már semmi sem titok. Amúgy nem egy extraklasszis egyik sem, bár az itthon játszónak oroszlánrésze volt az egyik vereségünkben.
ebben semmi "jószánékod megkérdőjelező" dolog nem volt. csak elfelejtettem odatenni egy "shiftpontshift9" jelzést. De látom ezt már sikerült sikeresen továbbgodolni.Persze tisztelendő,és követendő példa önzetlenül pl. naptárakat csinálni,de én csak megkérdeztem hogy mi került ebben ennyibe? te meg megválaszoltad és kész. téma letudva. és ha a 10000ft-os árra nem is,de a 600-asra még igényt tartok. /a boltban vásárolt árúnál is megnézed a címkét,az összetélt,a származási helyét,minden rossz szádnék nélkül/ na erről ennyit,többi ehez vonatkozó hozzászlósáf fölösleges.
Én bírtam, tökös gyerek volt, meg maga az a csapat belevaló volt.... hm bírók, nem kell számítónak lenni, szarni rá, nekik úgy kellett volna jobbnak lenni.... inkább legyek 4 így mint befeküdni a jévéknek, mert aztán jön a tükör esete...
Ja azért az Alba messze utálatosabb volt mint mi, szerintem mi egyenesen akkor népszerűek voltunk :)
Ja, próbáltál már hírlapfotóstól venni képet? 2000 alatt aligha kapod meg adarbját. Számold össze, mennyi van ezen, s kalkulálj. Mondjuk a jószánékod megkérdőjelezni ritka nagy pofátlanság. Pláne nem ilyen árnál. Mit sokallsz drága csillagom a 600 forinton?
Na, hát akkor egy titkot elárulok. A naptárt tördelő készítette az én ötleteim alapján, de neki fizetni kellett nyolcezer forintot. Szines lézerrel 360 forintért nyomja ki egy stúdió. Én így kalkuláltam ki azt a hatszáz forintot, amivel kábé ötven naptár eladásával összejön az önköltségem. De a megjegyzéseid folytán azt hiszem, neked tízezerért sem adom oda...:-((
A csapatnak ehhez semmi köze, saját ötlet, saját dizájn, ja, meg olyan fotók, amiket profi készített. De még egyszer mondom, fölösleges vitázni, nem kötelező megvenni. Megjegyzéseket sem kéne tenni, de a jelek szerint nem bírod ki. Eszembe jutott még, hogy szar lehet veled vásárolni.
Ez szvsz. nem a csapat dolga lenne és ingyen kellene neki osztogatni meccsen? ,de akkor cseszel rá ha kaposvár ellen a lányok a kapuban mnidenkinek nyomnaka kezébe egyet :=)) akkor befuccsol a bussiness :=))))
Sopse Félj,itt a segítség, én is ebben a"gatyában jártam" múltkor. -szóval miután tallozód,kiválasztod, feltöltöd. meg fog jelenni a kép,kis méretben -a kép bal odlalán látható a beszúr jelzés ,arra rámész és már csak el kell küldeni . :=)
Jó-jó, csak kicsit hátrahúzott minket a bíróknál a habitusa miatt. Ja, meg akkoriban rendesen harcban voltunk az Albával a legutálatosabb csapat címért!:-))
Új játékos egyelőre nincs, ketten vannak a képben, egyikük nem ismeretlen itthon sem, lévén Magyarországon kosarazik jelenleg. Nem Aleksic!
Ha lesz bizonyosság, akkor jelzek.
Van Olaj-naptáram, A/3-as, én csináltam. Ha kell valakinek (kirekesztő vagyok: csak szolnokiak jöhetnek szóba), akkor jelezze, s 600 Ft/darab áron (nem nyereségorientált, gyártási ár) megkaphatja. Megpróbálom felrakni a fotót ide, de eddig nem sok sikert értem el ezen a téren.