Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok,bocs a zavarásért,de most találtam ezt a topic-ot,s a nejemnek szeretnék meglepetésként tea cserjét szerezni..sokat vadászott már,de csak magokat tudott rendelni vhonnan németektől aszem,s sajna abból is csak 1 kelt ki,ami idővel el is pusztult.szval ha tudtok légyszi segítsetek!Köszi!
Nem fogod elhinni, de ültettem mindenféle növényt, és az egyik zacskóra csak német név volt irva...
Neked köszönhetem, hogy tudom, zamatos turbolyát ültettem - de tudja valaki, mire jó a zamatos turbolya??? Ez egy soklyuku füszeres, késöbb inkább snidling megy felülre, de gondoltam, ha már ott a mag, elültetem. Csakhogy hiába használok rengeteg füszert, ezt még sose használtam se én, se anyu vagy a barátnőm, tehát nem tudom, mire lesz jó, ha kinő... Már ha kinő.
Szia! Engem érdekelne a mocsári hibiszkusos csere. Van babarózsám, csak azt nem tudom, abból hogyan lehet efy részt elküldeni cserealapnak. Ha ebben tudsz segíteni (pontosan leírni, hogyan szedjek ki egy részt és mikor) nagyon szívesen cserélnék...
ird meg a cimed maiban!ha gyorsan megirod küldök magot épp most készülök a postára.nem tudok pontos csirázási időt mondani,de elég biztosan kelnek,pár hét alatt.hőmérsékletfüggő.
Gyógy és fűszernövény magot és töveket kérnék cserébe kategórián belül Oregánó menta, rozmaring , lestyán és talán citromfűt (ő még kicsi) és borsikafű magot tudnák küldeni.
Régóta szeretnék egy ilyen fát; tavaly be is gyüjtöttem magokat. Beáztattam és félre figyelmemben nem vettem észre, hogy az egyik kicsírázott. Mire elültettem már késö lett. A többit, amint láttam, hogy duzzad elültettem, de még egy se hajtott ki. Mennyi idö kell neki?
selyemakác fa magot tudok felajánlani.e mailt a nevem alatti cimre irjatok!
ez a fa az anyuci:)
egész nyáron virágzik,nagyon gyorsan nő.elsőévben nem ajánlatos kiültetni azán 2 évben téli védelmet igényel.utána már megbizhatóan télálló magyarországon is.