Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
"... Nem abszolút értéken kell nézni a kormányzást, hogy Orbán kormány milyen teljesítményt nyújt, hanem relatívan, az elérhető alternatívákhoz képest. Nem jó a fidesz kormány csak jobb mint amit az ellenzék nyújtana..."
Merthogy pld. Márky-Zaj Péterrel BIZTOS hogy xarabb lenne nekünk.
Tudom, az is lopna úgyis, akkor inkább már ezek lopjanak, akik most vannak...
"Áruljátok már el nekem, mi annyira getzi jó abban, ami most van? Mert erre még az életben nem kaptam értelmes választ..."
Pedig egyszerű a válasz. Vakok között félszemű a király.
Nem abszolult értéken kell nézni a kormányzást, hogy Orbán kormány milyen teljesítményt nyújt, hanem relatívan, az elérhető alternatívákhoz képest. Nem jó a fidesz kormány csak jobb mint amit az ellenzék nyújtana.
Elég arra gondoloni, hogy milyen víziót tártak a választók elé.
Így van. Most vannak leninfiúk, csak magukra kaptak egy jobboldali köntöst. De az csak egy felirat. A köntös alatt viszont nagyon is ők vannak! És ez a lényeg.
Személy szerint nekem Karácsony kifejezetten negatív csalódás, viszont Márki-Zay kifejezetten pozitív csalódás volt!
Leginkább Jakabnak hiszem el, hogy maga alá fogja gyűri Orbánt, viszont az Országot talán Dobrev vezetné a legbékésebben (erre is nagy szükség lenne). Fekete-Győr is nagyon felkészült, és tele van energiával - biztos hogy erős pozíciót adnék neki!
Úgyhogy: Karácsony maradjon főpolgármester, Márki-Zay meg legyen Köztársasági elnök - végre lenne egy tökös és hiteles közt. elnökünk!