Ha télre is marad ez a mostanihoz hasonló "ciklonjárás", akkor tekintélyes hóval kell számolnunk. Egy-egy ilyen ciklon bizony 20-50 cm havat is letenne. Meglátjuk!
Hát az nem biztos, mármint, hogyha korán jön, akkor korán megy. Pár éve okt. 24-én esett hó, az elég nagy meglepi volt, tán ezt is sikerül túlszárnyalni? És a tavasz is általában elég későn jön mostanában. Iszonyatosak a szélsőségek mostanság...
Az olyanokkal nem törődünk, akik ilyeneket mondanak. Különben is: tudományos megállapítás volt, vagy csak olyan kis megfigyelés, ami úgy kezdődik, hogy ...perui tudósok szerint...? :-)
Nálunk esett kevés, de még nem néztem meg.A lakásban sajnos állandó körforgás és kupi van, ott inkább azt szoktam mondogatni, hogy majd a téli, sötét estéken kiborítom a szekrényekbe gyömöszölt göngyöleget és tavaszig kiganajozok, hogy mire indul a kertészkedés rend legyen.De valamiért sose jön össze.
Igen, szerintem is magunkon kezdjük, és ne másokra mutogassunk, mert minden kicsi valami. Ha csak egy fa, ha csak egy csiga, mondhatják, az semmi. De annak a fának, annak az egy kicsi csigának minden.
Ha mindenki, vagy legalábbis a józanok maguk körül megtesznek mindent, hogy tisztábban éljünk és ne károsítsuk a természetet, sőt segítsük a szennyezés semlegesítésében a természetet, felkopik az ijesztgetősök álla.Nem biztos, hogy minden károsan fog hatni,legfeljebb Peruban nem síparadicsom lesz, hanem aqvapark, bár mostanában nem megyünk még arra, és így tovább.
Tudom, kicsim: a növények által elfogyasztott széndioxidot elfelejtetted levonni a huuu-hugásodból!