Ez a topik azoknak a modellezőknek szól akik elsősorban modellvasuti járművek építésével vagy átépítésével foglalkoznak. Hogyan, miből, milyen megoldással, hogy áll most stb..
Értem. Azért kérdeztem, mert nekem is van 2 műgyanta kasznim is, és már jó lenne befejezni. De hát itt a C50 és az Mk48 is. Bár az utóbbihoz már megvan a hajtás.
Én nézegettem már, vannak 6-7 milli átmérőjű motorok, nem olcsók, de beszerezhetők hosszú távon is, szóval én bízom benne, hogy sikerül valami olyan megoldást találni, ami elfogadható áron van és egy pár kocsit elvisz maga mögött.
Végül is ennyi pénzért teljesen jó így is. Egyébként milyen hajtást lehet bele rakni? Olyanra gondolok amivel nem kell sokat bíbelődni, kb mint a 0e c50-nél.
Egy teszthez készült a H0e gép anno, hogy lássuk mekkora helyre is kell bepasszírozni a hajtást, aztán lett belőle pár rendelés lapra szerelve. Mi a kivágást és a reszelgetést spóroljuk meg ezzel, most egyelőre erre volt kapacitás.
Na, csak nem titokban te is építettél egyet a sok villamos között? Én most egy C50-est rakok össze kitből, sztirollemezekből, valamint egy Mk48 készül műgyanta alapból E10/11 hajtással. Sorjázás, csiszolás, festés, kapaszkodók, és már kész is. :D