Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Két hét alatt két évad....ráadásul a pajti is rákattant.
Így most letudtuk a harmadikat is.
Az Írországban játszódó részek egyszerűen olyat dobtak rajta, hogy hö. Ajánlom mindenkinek. A kezdeti durvulás a harmadik évadra szinte semminek sem tűnik.
Nem partraszállás, egyszerűen csak itt élnek köztünk ezek a lények. Egy amerikai déli kisvárosban zajlik, ettől jó bensőséges lesz valahogy a hangulata.:)
Vámpírok, alakváltók, mindenféle kreatúrák szerepelnek benne, én csak azért kezdtem bele, mert HBO-s, és így garantált valamelyest a színvonal, már aki ezt a stílust szereti.
Under the Dome s01e01 - hát, az eseményen kívűl semmi érdekes, szokásos felvezető film, amiben az összes lényeges karakter bemutatják, polgármester, rendőrfőnök (aki nem is annyira főkarakter, mint a végén kiderül:), rossz fiú, rossz fiú, aki jóképű és jó lesz, jó csaj, rendőrcsaj stb. nem kelt nagy vonzalmat. azért pár részt befigyelek. ez megint az a SK sztori, amit csak azért fognak nézni az emberek, mert tudni akarják mi a fasz és honnan jött ez a kupola dolog. és a végén egy kurvaegyszerű magyarázat lesz:)
Ez már pörgősebb:-) Az elején a Gemma affér nem gyenge. Viszont a gyormoforgató részek kezdenek eltűnni....vagy megszokja az ember, nem is tudom.:-)
A szerző Kurt Sutter- Otto szerepében-bár ritkán látjuk mégis coool.
Nálam most kb olyan szinten van, mint a Boardwalk Empire. Bár kissé hiányolom a művészi igényességet. Egyensúlyozik a könnyed szórakoztatás, és mélyebb mondanivaló között....de valahogy egyiket sem vállalja fel.