Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
A 19. századi New York elég érdekes téma, meg hát a feketék életviteléről ne is beszéljünk, a táncukat nézném is szívesen, de cd-t nem mellékeltek a könyvhez. :-)
Most egy ilyen Műhely nevezetű kiadványt olvasok, amiben rövid leírások vannak. Némelyik elég érdekes, viszont vannak roppant unalmasak is, azokat már átugrom, mert nincs kedvem aludni...Most az afroamerikai táncokról olvasok, ez egész jó. :-)
Na, akkor Angelt várom vissza, meg Gyöngyi is idenézhetne, igazán... Biztos valami finom ebédet majszolt, aztán most nem gurul a sz.gép elé... :-P Na, jó, ez nagyon gonosz volt, ha tudnám, átlátszó betűvel írnám... :-)
Megyek olvasni, ez a történet most elég érdekesnek tűnik...
OK! Kár, hogy még én sem voltam ott. Jó, annyira nem is vágyom, de hát azért a saját csillagomat csak megnézném... :-) Majd nektek is gyártatok, ha multimilliomos leszek... :-DD
Hát, még nem vagyok fáradt, majd biztos leszek, valószínűleg nem volt szükségem alvásra, néha előfordul az ilyesmi... Ráérek végülis aludni, holnap úgyis csak 2-re jövök... Hogy én aztat hogy utálom... :-köp (:-DD) Nem tudod, hogy lehet köpő smiley-t rajzolni? :-)