Bélát gyengéd szálak fűzik a retro porszívójához is. Sok kellemes takarítás fűtődik hozzá. Majdnem mint egy asszony a háznál. Ez az új porszívó már egész más. Bár új porszívó jól porszív, de veszélyes is.
Ez inkább úgy 1970-es saccperkábé. Azér az 1981-es az már marhára modern ahhoz képest, pl. nekem ETA prímajó cseszHlovák porszívószerkezet volt és csak 2000-ben kellett kicserélni pragtikusabbra. Ilyen volt, csak koralllpiros.
Ezentúl okveletlen csak a sérült csomagolású műszaki bótokból szerzem be a minőségi gépi eszközöket. Eddig elkerülte a figyelmemet, hogy a bótok csomagolását is figyelemmel kell kísérni.
Már itt vagyok a munkahelyen mert 7.50-től Nagyfőnöki bejelentés lesz, van izgalom a köbön. Még egyenlőre csak én vagyok itt, mert szinte egyből jött a villamos és 4 perccel hamarabb beértem mint azt terveztem. Tegnap nagy nap volt, ugyanis a sérült csomagolású műszaki boltban sikerült vennem egy minőségi porszívót. Sajnos a régi elromlott. Még 1981-ben vettem, de már nem bírta tovább. Sok kellemes takarítás fűtődik hozzá. Az új porszívó viszont úgy meglepett, hogy nocsak. Ez ugyanis olyan erővel szívja a port, hogy már-már veszélyes. Kezdődött azzal, hogy egy próbaporszivózással kezdtem, és egyből felszipantotta Citromka játék-madzagját ami saccperkábé 1 méter 26 centi. Utánna meg az íróasztalról a színkiemelő filctollam került a porszivó gyomrába. Na gondoltam jó lesz ha Citromkát bezárom a fürdőszobába mert még őt is benyeli. Szerintem ez már túlzás, hogy ilyen bivalyerős a porszivó. De majd megkérdezem Dalnokiné Esztikét mert ő mégiscsak otthonosabb a háztartási takaritó műszerek világában.
Már készültem is összecsomagolni és c leugrani a helyszínre, hátha a helyszínen tartózkodik Muldör az új külsejével.:) Aztán láttam, hogy tréfa-répa az egész.
Úgy c jártunk, mint Endre. A cikk végén kiderült, "hogy április 1 és ettől felélénkült a jókedve és megnyugodott". Mint a hírekeket olvasó széles olvasóközönség.
Ez mentálisan nagyon életszerű kozmikum... kozmetikum... komikum volt. Még jó, hogy berakták a végére, hogy tréfarépa, mert egészen hihető szituáció. Elvégre a Bocskaikertben estek már meg dolgok, amit Béla naplja potimálisan dukomentált.