szesz, hát te egy precíz ember lehetsz, ilyen egyértelmű, kultúrált rakteret még nem láttam, egyértelmű hogy a munkádban is precíz vagy, nagyon tetszik, a kivitelezés pedig önmagáért beszél, gratula!
egyébként nem reklám, de mindahányunknak nélkülözhetetlen eszköz amivel dolgozunk, igy magunknak alakítjuk ki amiről jó beszélni (írni) holnap lesz kép
Hát főállásban egy 4*-os hotel műszakvezető szakácsa,de kicsit elegem van már a vendéglátóból,így kezdtem el a személyszállítással foglalkozni.Hollandiába szoktam általában hetente egy fuvarral menni.Erre próbálok most alapozni,ugyhogy európába bármerre megyek.
A feltöltés ott alul az új kép tallózása feltölt és ott megjelenik a kép alatta pedig a beszúrás és kész.
Kb 1 éve kezdtem el ezzel foglalkozni saját erőből,egyedül,mindenféle kapcsolatok segítség nélkül és mostanra azért valamennyire kialakítottam .de minden megoldást szívesen veszek.:-D
Decemberben az utolsó utat 3 ilyen autóval kellet egyszerre lebonyolítanom.:-D
az enyém 9 személyes, elölről kidobtam a kettes ülést, vettem oda egy egyest, majd a kettő közé tettem egy hűtődobozt, amit beburkoltam fekete csúszásgátlóval, na nemsokára teszek fel képeket, sokáig tartana írni, én egyébként vendglátói munkaszervező vagyok, ausztriába, és én meg az asszony csináljuk ő beszél profi módon, én vagyok a "szállító" ÉS TE?
szevasz franciát, én voltam párizsban vivaroval zongorát vittem egy doki fiának, na az az út odab.......sz , erős menet, kifelé elba.......tam nem kanyarodtam el passaunak linznél, hanem münchennek mentem, este 10-kor indultam, másnap du.3-kor voltam ott. Párizsban nincs kresz, nincs körforgalmi rend, úgy sorolsz ahogy akarsz, én hüle azt mondtam a navigációnak hogy jobban tudom, pedig mondta "andrea" hogy passaunak menjek, plussz kb 300km. Hazafelé már passaunak jöttem. oké csinálok képet a beltérről. Próbáld ki, este mikor mész beraksz egy filmet, mindegy hogy nem látod végig, de ébren tart, és egy kicsit olyan mintha otthon lenne az ember. Vizforraló+3az1 kávé, félreállsz, kávé cigi.
szevasztok most jöttem meg 01-kor ausztriából, mert én meg hetente 1100-1600km autózok/nap már közel 5 éve vivaróval és az a helyzet hogy hosszú távra ennél jobb autó nem is kell, volt nekem vitom régi kasznis, meg az új fajta, de összességében ennél jobb fürgébb autó nincs szerintem a maga kategóriájában. Mivel egyszerre megyek sokat, én pl. bekárpitoztattam a vezetőteret, meg az utasteret, meg tele van elektromos kütyükkel az egész autó, (inverter, dvd, navi, mp3, vizforraló autós, éjjeli fény,kék, müszerfal szemöldök alatt, stb. hátsó fólia, nyáron sokkal jobb a klima érzet, a klimája szerintem meg egyenesen nagyszerű.
Hát igen ezek az autók nem bírnak annyit mint régen. Én havi szinten megyek csak a traficcal közel 15000km-t. tervbe van egy vivaro is,picit késöbb. Európában hozom viszem az embereket,főként Hollandiába. Most megcéloztam Olaszt és Franciát is.
Nekem egy 2004 es 1.9 CDTI Vivarom van. 1 éve vettem használtan, ebbe sem lehet tudni a valós km állást (sajnos Magyarországon ez van ) Nagyon szép állapotba vettem, a raktere szinte karcmentes és utastere is ugyszintén. Én évente 15 ezer km-ert megyek vele. Eddig én is nagyon meg vagyok vele elégedve, ez családi autóként is szolgál. Csak akármennyire is figyel oda az ember, manapság már nem gyártanak kisárúszállítót 700 ezer km-re. mint pld. a régi Ford Transitok, ezek a mostaniak jó ha fele annyit elmennek. Igazán azt hallom hogy sok teherrel mekkennek meg hamar (vivaro,trafic) váltó,turbó,fékek,futomű, ami hamar feladja a sok súly miatt. Én nem áruszállításra használom és elöttem sem használták, remélem így hosszútávon meghálálja.
Azért választottam ezt mert valahogy nekem formailag és a belső kialakítás is
Háát most azért nem fogok kétségbeesni,hátha sok 100 ezer km van benne. Pl:Van egy 2004-es ford galaxy-m,2006-ben hozták németből "60 párezer km-el"én 2007 decemberben vettem meg "82000Km-el",amit azon nyomban kiolvastattam a szakimmal mennyi is a valós km?persze ha nincs központi egység cserélve. Szóval a compúter mélyén 198000km volt,most van 1 év után a 82000 ből 156000 + ami vissza lett tekerve tehát olyan 270000 km van benne és tökéletes a motor.(én rendszeresen karbatartom az összes autót és meghálálja!Van mikor izzítás nélkül indítom és nem is elsőre de második tekerésre reggelente indul. Lassan a traficot is teljesen rendbeteszem. Számomra a trafic egy új autó mert eddig vw családdal jártam,járok és plusszba került egy renault hozzám.Ezt még meg kell tanulnom:-D De tetszik,jó kis autó lesz belőle.