De ha kiirtják a hozzászólásait is, akkor olvashatóbb marad a topik. Néha szeretek visszaolvasgatni, és az utóbbi néhány hónapban úgy kell keresgetni a kecskerímeket a böfögések között.
Egyébként pedig tényleg az lehet a háttérben, hogy ha már nem szeretik, legalább nagyon utálják. Van ilyen.
GroundZero, én ugyan nem vagyok törzsgárdatag (sőt, nem is tudom, mi az), de ha megengeded, hogy beleszóljak (meg ha nem, akkor is): AgyProTézist hiba összemosni Krempácsékkal, ő ugyanis nem tolakodó csak nehezen érthető. Ha őt kizárod, egy színnel szürkébb lesz a topic. Krempácsot pedig nem tudod kizárni, mert visszajön más néven, biztos szereti, hogy utálják, sajnálom érte.
Különben is, írjunk inkább kecskerímeket.
ON
Saulus rátapos majd eldobja pennáját, amikor ráérez a technika ízére
Ha netán vmi fatális félreértés folytán a fenti nickek közül van, aki nem azonos a többivel, akkor szóljon nekem, és 5 db. hibátlan és saját készítésű kecskerím prezentálásával rögtön be is bizonyíthatja, hogy tévedtem/tünk. Ez esetben a törzsgárda minden tagja személyes bocsánatkérő kecskét rak be ide a topikba az igaztalanul megvádolt tagnak, OK?
Azért én előbb felkérném, hogy próbáljon meg áttelepülni az antiköltős topikba, ahol abszolút ontopik tud működni, továbbá felajánlom, hogy társaságot szolgáltatok ott neki, ha netán mégsem éri be saját magával.