Keresés

Részletes keresés

Satriani Creative Commons License 2003.09.24 0 0 2713
eloszor ugy '90 -ben hallottam meg eloszor a 'The evil that men do' cimu szamot a Zenebutikban (veletlenul sikerult is felvegyem:). Onnantol kezdve rohadtul megtettszet a Maiden zeneje. Kozepiskolas koromban mast nem is dicsoitettem csak oket ! Foleg mikor sikerult megszerezzem a Live after Death-et !!!
Aztan (a Seventh son of seventh son album utan) szep lassan kezdtem 'megkomolyodni' es Pink Floyd manias lettem. Nem is igen hallgattam aztan Maident. A bp-i koncertet is csak kintrol hallgattam vegig (igaz nem is volt kivel bemenjek:)

Most ujra hallgatom ezt a zenet amit ezelott 13 eve hallgattam utoljara (a Seventh son of seventh son, Somewhere in time, Killers, Iron Maiden albumokat).

Ezek rohadt jok , ezek a fiuk !!!!!
A zenejuk meg meg dogosebb ! Szoval nem tudtam kinoni ebbol a zenebol (bar nincs hosszu hajam, bordzseki stb. , nem drogozok ..:)

Csak ennyit akartam mondani hogy kurva jok !!!
...es ugy tunik jo volt az izlesem annak idejen: jo sok ev utan csak tetszik meg mindig ez a zene - nagyon !!!

http://ironmaiden.webvis.net/The-Band_Pics.html

El_Camino Creative Commons License 2003.09.24 0 0 2712
izé... www.debrecen.hu
Előzmény: El_Camino (2711)
El_Camino Creative Commons License 2003.09.24 0 0 2711
Nos a Főnix hotel K. messze van a stadijontól:-( bár trolibusszal csak vagy 7-8 megálló de az éjjel (23:00 h után) nem közlekedik:-(
szerintem a www.debrecen.com-on találhatsz szállás címeket bár én még sosem próbáltam. a koleszos szálláslehetőségekben sem vagyok sajna járatos mivel ritkán fordul elő hogy a lakhelyemen szállást keressek.
Előzmény: Artension (2708)
Batu. Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2710
Milyen árkategória érdekel max.? Utánakérdezhetek, mert debreceni vagyok...
Előzmény: Artension (2703)
KISPETI Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2709
Sziasztok!

Valaki kiözületek tudja, hogy az Ed hunter játékot honnan tudnám letölteni?

Előre is köszi.

KISPETI

Artension Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2708
Jó, csak nem gondoltam, hogy közbe is járnál más érdekében is. Nem várható el végülis. A másik meg az, hogy ez még neked se biztos, ha jól értem, lehet hogy uccsó pillanatban derül ki.

Mibe került a Főnix szálloda? A neve alapján közel lehet a stadionhoz. :)))

Előzmény: BahnScorper (2707)
BahnScorper Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2707
Ez komoly volt! Nem olyan állomási szállásra gondoltam, :-) hanem arra, amelyikben a vasutasok - főleg a kalauzok - alszanak, ha úgy jön ki a szolgálat, hogy nem tudnak hazamenni pihenőidőben. De ezt nem tudom, mennyire lehet külsősként szerezni, de egy része egyébként is motelként funkcionál, tehát nincs veszve semmi. Egyébként meg mi a Főnix hotelben aludtunk 8 éve, az nem volt rossz, csak kicsit zajosak voltak a szomszédok... :-) (de most már úgy néz ki, évfolyamtársam tud az ottani kapcsolatainál nekem is valami alvási lehetőséget organizálni...)
Artension Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2706
Youth hostel, kolesz, ilyesmi lehetőség nincs?
Előzmény: El_Camino (2705)
El_Camino Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2705
Szállás?
Ingyé?
fogós kérdés, muszáj h legyen tető a fejed felett? mer temérdek jó kis pad van bár ezek sokkal több mint öccsillagosak ha derült az ég és viszonylag ingyenesek.
megasztán van egy csomó kis panzijó de ezek nem ingyenesek:-(
El_Camino Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2704
Komojan mondom hogy debrceni vagyok és a zsebemben van két darab koncertjegy okt 19-re.
Mi érdekel?
Artension Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2703
De most komolyan...
Senki nem debreceni, hogy ismerné az ottani viszonyokat?
Előzmény: BahnScorper (2695)
El_Camino Creative Commons License 2003.09.23 0 0 2702
Ja me' má' ű is valaki? asztabetyárhétszázát!

Na jó a Metallicával nints semmi bayom:-)

Előzmény: Alexander the Great (2701)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2701
valami Lars Ulrich:)
Előzmény: El_Camino (2700)
El_Camino Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2700
Osztá' kijez a pali hogy ijen okos?
Előzmény: --dj-- (2692)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2699
Szerintem meg a BNW epikus dalai a nyomába sem érnek a Paschendale-nek vagy a Dance Of Death-nek.

Meg szerintem e két lemez között klasszis különbség van de mondom ez magánvélemény.

Előzmény: IamTheDog (2697)
IamTheDog Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2698
őket
Előzmény: IamTheDog (2697)
IamTheDog Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2697
Ez nem igaz, hogy az a lényeg. Mert az előző albumon is jobbak az epikus dalok. A klasszikusokról meg ne is beszéljünk mert ott is vannak azért hosszú számok és mégis hatalmasak. Most valahogy nem sikerült őket tartalommal megtölteni őket.
Előzmény: Alexander the Great (2693)
DéeS Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2696
Sziasztok!

Tegnap gyanítom, hogy zenetörténeti esemény fültanúja lehettem!
Ugyanis magyar kereskedelmi rádióban valószínűleg először csendült fel a Wildest Dreams című nóta!

A Budapest Rádiónak (88.1) van egy rockzenei(!) kívánságműsora, minden szombat és vasárnap fél hattól fél kilencig (nekem állandó hétvégi programom, ha otthon vagyok :-) ), és itt volt hallható a fenti szám.
Egyébként régebbi Maideneket adott már eddig is a műsorvezető (sőt már én is kértem), és hát felettébb felemelő érzés rádióból ilyen zenéket hallgatni! :-))

10telettel,
DéeS

BahnScorper Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2695
Én talán a cégen keresztül ki tudnék bekkelni egy vasúti szállást a debreceni állomáson, az annyira nem tré hely, fürdő ugyan a folyosón van csak, de tiszta és nem drága, és nem kell korán kelni a reggeli IC-hez... :-)))))
Előzmény: Artension (2690)
--dj-- Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2694
Nem ám az a lényeg, hanem, hogy ha hosszabb, akkor legyen miért. :)

De amúgy inkább a lemez hosszú sztem, összességében. A legjobbak meg ráadásul a végén vannak...

Előzmény: Alexander the Great (2693)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2693
ezt a furkót:)

ennek az a lényeg ,hogy egy dal rövid legyen?
ha hosszabb 5 percnél akkor már nem is érdekli?

Előzmény: --dj-- (2692)
--dj-- Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2692
pontosabban:

itt

Előzmény: --dj-- (2691)
--dj-- Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2691
Dance of death kritika .
Artension Creative Commons License 2003.09.22 0 0 2690
Gyerekek, múlt heti romániai utam során rájöttem, hogy Debrecen kuuuuuuuurva messze van. Úgyhogy ott kell aludjunk. Tudtok vmi okosat mondani, hol érdemes, lehetőleg 5 csillagos szállodába és ingyen? :))))))
nicko Creative Commons License 2003.09.21 0 0 2689
Legnagyobb hibája nem tud túlírni nekem meg a 701 MB file-ra is azt mondta hogy tegyek be nagyobb cödöt a 700 MB-nál pedig azt simán kilehet írni túlírás nélkül. Visszaraktam az 5.5.10.35 verziót és simán megírta.

"Új Nero változatok és a túlírás
A Nero 5-ös és 6-os legutóbbi változataiban sajnos nem működik a túlírás, szóval ha erre van szükséged, akkor inkább a 6.0.0.11-es illetve az 5.5.10.42-es változatokat használd! A következő változatok - az Ahead ígérete szerint - már nem tartalmazzák ezt a bosszantó hibát!"
cdgrab.hu

Előzmény: kalmo (2676)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.21 0 0 2688
Ehehe, a journeyman mekkora nyulas. Az eleje (es kesobb is visszatero resz) egy Kansas nota, a tobbit meg (a refrent kiveve) mintha az Istvan a kiralybol vettek volna:))

Ez nem ilyen negativ kritika, jo helyrol nem szegyen, csak megjegyeztem, mert egyebkent nagyon tetszik az album, foleg az szvsz erosen gyenge Brave New World utan.

Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.20 0 0 2687
egy horvát internetes magazinak,egy sokác rajongó fordította le angolra:)

This is an interview with Bruce. It is quite short, so I think it is just excript from a longer interview.

Bruce, there are some thoughts that new Dance Of Death is much stronger record than Brave New World was. Do you agree?
Bruce: I would say it is much completed, songs are deeper, it is more ''rounded'' ( I translated this literarly, I'm not sure for the right word). Brave New World was classic Iron Maiden album, not bad at all, but Dance of death is more attractive, it has stronger character.

Except No More Lies, all songs are signed by different combinations of band members. So can you tell us how looks your work on the song?
Bruce: We aren't all in the same room at the same time, usually there are two or three of us. Janick and Steve do the melody, then they call me to make lyrics. Then we together decide where, wehen and how should vocal melody be developed, and that is the main part of job.

There are few epic songs on Dance Of Death with historical theme's, such as Montsegur and Paschendale. Why do you find that much inspiration in historical events?
Bruce: Songs about medieval battles and massive slaughters, in certain way, are typical thematic for nature of Iron Maiden. Histroy gives us great stories from which you can see analogy to present events. It's much better to describe something that really happend, rather than making up epics.

What songs will you be performing on this world tour?
Bruce: Journeyman – with out doubt, "Rainmaker", "Paschendale"… Then Dance Of Death, that song is great for my scene trics. Paschendale will be specially spectacular, with explosions, light effects, cannons and that stuff.

Beside your singing in Iron Maiden, You work as a pilot and in radio station. How can you adjust to all that?
Bruce: Yes, I am, unfortunatelly, one of those people who can't sit still for five minutes. Life is given to us to pull the best we can from it, and that's why I'm in movement all the time, I'm allways trying to do something new. That applies to all in my life; but I never felt imperative to experiment with drugs, or to put my hand in fire just to see how that looks like. I don't allow myself to be occupied with the fact that I'm singing in world famous rock band. I just want to do my job corectly. I don't see myself as fans do. I don't think of myself as a big star, although it's nice to pretend.
Give me Ed tour is behind you. Any thoughts about upcomming DOD tour?
Bruce: Yes, I'm very happy because of this new tour. On our last tour ( Give Me Ed ) we did songs people wanted to hear, songs from our ''treasure box'', but this is a tour that prmotes new album, different feeling on concerts. On this tour music will talk!

That's it. Not much, I know… I did my best. Sorry about mistakes, not my native language.

Előzmény: The Evil (2686)
The Evil Creative Commons License 2003.09.20 0 0 2686
én nem vagyok P rajongó de király lesz :) hol nyilatkozta?
mi láthatjuk majd először :)
Előzmény: Alexander the Great (2685)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.20 0 0 2685
Paschendale rajongóknak mondom,hogy Dickinson azt nyilatkozta,hogy a Pascendale úgyfogják előadni ,hogy mindenféle spéci látványelemek lesznek,különleges fényeffektek,ágyúdörrenés,csatazaj stb.
nagyon király lesz:)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.09.20 0 0 2684
http://www.mediatraffic.de/albums.htm

ez a lista azt mutatja,hogy ezen a héten melyik lemezből kelt el a legtöbb a világon.

ugye nem kell mondanom,hogy ki az első:)

Előzmény: Alexander the Great (2683)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!