Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
neki sikerült mélyen gondolkodni, több tudományágban professzionálisan részt venni, azokat művelni, adni a hétköznapi embereknek magából, a tudásából ...
innen az Origo ki van tiltva ... mint máshonnan a kuruc.info, hm? OK? Az Indexet, a 888.hu-t, meg a többi szennyet is ideértve ... pestistricik, kurvapecérek, stb ...
5-6 évente felülbírálta magát, újragondolta, és kiizzadta annak az ellenkezőjét, amiről néhány évvel azelőtt nagyon határozott elképzelése volt. Ami nem lenne baj, a személyiségfejlődés teljesen rendben van, ha nem közügyekért felelősséget vállalva csapong egy ember ide-oda ...
én is voltam kommunista, aztán felültem a szdsz-maszlagnak, később lettem fasiszta, majd protestáns, hívő keresztény, és végül visszatértem a kiindulópontra, azaz ateista, radikális kommunizmushoz ...
közben gondoltam, h be kell teljesíteni a női princípiumot, később kasztrálni akartam minden férfit, és most ott tartok, h ffi-nő egységben csinálja, amit, azzal, h hatalma mindig a férfinak van, felelőssége viszont a női közösségeknek abban, hogy terjesszék az igét, hogyan lehet túlélni nőként és férfiként a patriarchátusban ...
most ezt képzeljük el, ha politikus is vagyok ...
TGM egy pap volt, a filozófia papja, aki mindig a saját érdekei mentén szórta a neki megfelelő igét, amiért a saját közönségétől, ha úgy tetszik, közösségétől kapta a pozitív visszajelzéseket, a negatívakat meg azoktol, akiket éppen prüszkölésre ingerelt, és ebből tudott élni ...