Keresés

Részletes keresés

utazóZsuzsa Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2783

Ford Transit 9 személyes, hosszú, magas. Hely van bőven.

Előzmény: Törölt nick (2782)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2782

Milyen mikrobusszal mentek ? 

E-mailem nyilvános....

Előzmény: utazóZsuzsa (2780)
sunshine31 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2781

Sziasztok!

Okt. 30-tól jön valaki a  Savonából induló Costa Luminosara?

utazóZsuzsa Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2780

Szia!

Ez ugyan az a hajó, amire mi megyünk 25-én Genovába!

Előzmény: Andi T (2779)
Andi T Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2779

Sziasztok !Az első hajó utunkra készülünk a barátnőimmel. Nov. 26.-án indulunk Barcelónából az MSC Divinával. ( Barcelona- Casablanca-Teneriffe- Funchal- Malaga-Róma -Genova- Barcelona ) Ha valaki járt már ezen az útvonalon , nagyon megköszönném , ha megírná a benyomásait, tapasztalatait, s mindenféle hasznos információt, tudnivalót .

Előre is köszönöm !

Marcello77 Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2778

Sziasztok! Mi a December 17.- én induló karácsonyi 11 napos MSC Divina útra megyünk Genovából! 

(Genova-Barcelona-Tengeren-Casablanca-Tengeren-Tereife-Madeira-Tengeren-Malaga-Tengeren-Civitavecchia (Róma)-Genova).

Esetleg volt-e már valaki az alábbi MSC Divina hajóval ha igen akkor mi a benyomásotok róla, milyenek a kaják, italok az all inclusive ellátásban és hogy elég-e az Angol nyelvtudás tudás a hajóra?
Illetve hogy milyen méretű az a szoba ahova két felnőtt teljes árat fizet és két 18 éven aluli kedvezményesen utazik? 
Előre köszi a válaszokat:Márton

DeeZ Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2777

Szia!

Mi is erre az útra megyünk.

Tapasztalatok?

Előzmény: Zilliom (2775)
oktrivv Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2776

Kedves Pocok-e!

Köszönöm a válaszodat, megnyugtattál. Kicsit be voltunk "rezelve" eddig mi is.

Akkor elég elvinni az e-mailben kapott visszaigazolást...

Üdv

Előzmény: Pocok-e (2772)
Zilliom Creative Commons License 2012.09.30 0 0 2775
Hy
Mi egy hete jöttünk meg az Orchestrarol! Nápolyban vigyázni kell mert sok a kétes alak:) főleg a pályaudvaron! Kikötőnél azonnal ott van pl az új vár de kikötőben van info pont turistáknak és tudsz kérni térképet! Mi megnéztük kívülről a várat aztán a Plebiscito teret onnan nem messze lett volna a Castel D'Ovo azaz Tojás var de mi elmentünk taxival 12 euróért a Vasútállomásra(de jobb egyből a Garibaldi térre menni mert ott metró is van és egyszerűbb vissza menni onnan a kikötőbe na meg egy megálló a vasutalomastol) és onnan kb 20 megálló Pompei!kb 45 perc vonattal de megéri mert gyönyörű, igaz csak 1,5 órát tudtuk ott lenni mert elég sokat mászkáltunk előtte a városban! Ha pompeit meg akarod nézni akkor egyszerűbb pl metróval gyors elmenni Garibaldira és kimenni pompeibe és aztán ha marad ido megnézni a várost mert szerintem sokkal nagyobb élmény mint a koszos nápolyi belváros. Mi a plebiscito terén be ültünk egy helyre tök központi forgalmas helyen és még ott is egy wc volt az is ülőke nélkül szóval igénytelen banda!Szerintem!!!! De ez szubjektív :)! Egyéb kérdésed lenne richi84@citromail.hu ja és be írod a fórum keresőbe "Nápoly" és találsz okos dolgokat
Előzmény: mcsillag (2764)
utazóZsuzsa Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2774

November 25-én indulunk az MSC Divinával 11 napos Mediterrán körútra.

Kisbusszal megyünk Genovába 5 helyünk van még.

Akit érdekel hívjon nyugodtan.

0670-564-55-96.

Szívesen olvasnék továbbá véleményeket, mind a hajóról, mind az egyéb tapasztalatokról.

Babszi75 Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2773

Sziasztok!!!

Valaki esetleg nem jön a december 17.én induló MSC Divina karácsonyi útjára???

Pocok-e Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2772

Kedves oktrivv!

Nem rontottál el semmit, mi is a cruisedirectnél foglaltunk. És mivel ez egy amerikai utazási iroda, eleve amerikai utasként kezelnek. Az emailben amiben írták, hogy csináld meg a web-chekint ha jól megnézed van egy olyan sor hogy ha európai utas vagy akkor nem tudod kitölteni ezt a web-chekines lapot ezért Neked a helyszínen kell. Elektronikus jegyet is ezért nem küldenek.

Mi most jöttünk haza Costás útról és mi is aggódtunk hogy akkor föl fognak-e engedni meg ilyenek, de megmutattok a számlát, amin rajta volt a foglalási szám, kitöltöttök ott az adatlapot, megmutattuk az útlevelet és mehettünk is.

A costának a magyar oldala azért nem enged be, mert az amerikain keresztül van csak meg a foglalási számod.

Útlevél nem tudom kell-e, lehet azt is azért írják mert amerikaiként vagytok kezelve. Amúgy ezzel semmiféle gond nem volt a hajón, annyi hogy a costa kártyán oda van írva hogy USA és angol napi újságot kapsz a programokról, de utána kérhetsz más nyelvüt is, meg mehetsz más nyelvü kirándulásra szóval ez nem kötelez semmire.

Előzmény: oktrivv (2771)
oktrivv Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2771

Valószínűleg, már amikor a Cruisedirect-en megvettem a jegyet, elklikkelhettem valamit, mert csak Amerika-t kiválasztva engedi kitölteni a web-check-in formot. Ha Hungary-t választok hiabüzenetet ad és nem lép be. Remélem nem lesz gond a beszállásnál, hogy USA-Alabama címet adtam meg a legördülőből. (Persze azért beszúrtam valahogy a valóst is a címhez, országgal) Az állapolgárságot rendesen ki tudtam választani, hogy Hungary. Útlevél, személyi számokat is engedte.

Előzmény: Törölt nick (2768)
RICKKHAY Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2770

Ut vásárlához való. Neked nem lesz jó, gondolom ki van már fizetve az utatok.

Ha valaki csak tervezi, és még nem fizetett annak jó. ha kell szóljon

Előzmény: kriszti65 (2763)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2769

Gyalog, a belváros kellős közepén áll meg a hajó. Ha Hercolánóba mennél, akkor a kikötő bejáratánál áll meg a villamos, és 10 perc sincs vele a vonat. A belváros gyalog bejárható, a régi római úttal, most nincs időm kikeresni a nevét, mert mi is indulunk 10 perc múlva. (de ha visszakeresel a keresővel a hsz-eimben leírtam többször mindent)  Vezúvra és Pompeii-re nem elég az idő, de Herculánum még látványosabb is és közelebb van.

Törölt nick Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2768

Valamit valószínűleg rosszul csinálsz a web chekin-nél, mert most próbáltam ki, és jó. Jobb oldalt a Costa oldalán felül válts országot, Europa, Hungary, és utána web chekin a sárga mezőből indítva, és műkszik.:)

Előzmény: oktrivv (2767)
oktrivv Creative Commons License 2012.09.29 0 0 2767

Sziasztok!

Első hajós utunkra készülünk a családdal az őszi szünetben.

Lefoglaltuk már az utat a cruisedirecten keresztül a Costacruise Line Serena hajójára.

A kérdésem a következő lenne, ha tudnátok válaszolni.

Küldtek egy e-mailt, hogy a web check-in -t meg kellene csinálni sürgősen.

A listában viszont nem lehet kiválasztani csak amerikai országokat, a rovatot üresen hagyva, viszont nem lehet elmenteni az oldalt.

Mivel nem utazási irodában foglaltam, hanem kártyás fizetéssel, online, fognak még elektronikus hajójegyet küldeni indulásig? Lesz még valamilyen webes check-in?

Visszaigazolást azt küldtek mailben, van reservation kódom is.

Útlevélnek kell feltétlenül lenni az utazáshoz? Személyi nem elég? (Gyerekeknek természetesen van útlevelük)

Bocs a hülye kérdésekért, de nem tudom végigolvasni az egész fórumot.

Üdv

mcsillag Creative Commons License 2012.09.28 0 0 2766

Szia ,

Nagyon szépen köszönöm a javaslatot és meg is néztem amit javasoltál ,de engem konkrétan az MSC hajó utakkal kapcsolatos Nápolyi infók érdekelnek.

Előzmény: Cilikécske (2765)
Cilikécske Creative Commons License 2012.09.28 0 0 2765

Szia. Miért nem nézel be a Nápoly topicba? Sokat megtudhatnál róla...

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9068947&la=121534265

mcsillag Creative Commons License 2012.09.28 0 0 2764

Sziasztok,

Bocsánat ,hogy most írok ,de ha bárkinek bármi infója, segítsége volna arról ,h Nápolyban hogyan jutunk be ( jutányosan ) a kikötőből a városba azt nagggyon meg köszöném ! Csak erről a városról nincs infók ! Bármi érdekel Nápolyról ! Előre is nagyon szépen köszönöm !

kriszti65 Creative Commons License 2012.09.28 0 0 2763

A kedvemért elolvasnád az apróbetűs részt, hogy mégis mire használható fel és milyen feltételekkel?  Ugyanis 24-én megyünk egy Costás útra. Hátha megéri átvenni. :)

Előzmény: RICKKHAY (2761)
zima69 Creative Commons License 2012.09.28 0 0 2762

Látom, köszönöm!

Előzmény: Törölt nick (2729)
RICKKHAY Creative Commons License 2012.09.28 0 0 2761

Ja, még annyit, hogy kaptunk 2 ilyen 100 euros kupont. Kurvára nem olvastam el az aprobetut, ha tud vele kezdeni valaki valamit, akkor szoljon.

Kisbabás utazók Creative Commons License 2012.09.27 0 0 2760

Köszi szépen a segítséget !

Előzmény: Törölt nick (2758)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.27 0 0 2759

Googleban nézd meg, ha nem megy emailben értekezzünk.:) szió!!

Előzmény: Babszi75 (2731)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.27 0 0 2758

Bari: belvárosban köt ki, kb 10 perc gyalog az óváros.

Katakolon: Csak bevásárló utca, kb 800 méter hosszú. Busz helyben 10 euró/fő Olympiába, vagy autó bérlet 30 euró. kismotor 10.

Santorini: felvonó, vagy lovagolás Thirába (paton semmi!!), gyerekkel is jó. OIA csak busszal, vagy taxival 15 perc.

Mükonosz fejből nem tudom.

Athén: kikötő nem elég szép, koszos, zsúfolt, de napijegy4 euró és be a városba metróval.

Corfu 20 perc gyalog, kikötőben semmi

Dubrovnik 15-18 perc az óváros gyalog.

Előzmény: Kisbabás utazók (2742)
Pindurka1 Creative Commons License 2012.09.27 0 0 2757

Sziasztok

Az MSC Magnificán milyenek a gyerekdolgok? Játszó, medence stb. Volt már valaki gyerekkel?

Köszi

DeeZ Creative Commons License 2012.09.26 0 0 2756

Vicces, hogy te még mindig nem érted...

Nem a tartalommal van a baj, hanem a stílussal.

Előzmény: RICKKHAY (2754)
RICKKHAY Creative Commons License 2012.09.26 0 0 2755

Ezt a forumot nem olvastam, nem figyeltem, teljesen uj vagyok itt. Meg megyek is.

Le akartam irni a tapasztalataimat, hogy más ne járjon igy.

Én 2 héttel az indulás elott találtam ki az egészet, nem olvasgattam utána hónapokig, hogy mi merre meddig. Amugy  a Costa oldalából az sem derult ki, hogy mégis hány órától lehet felszállni a hajóra. Jegyet sem kuldtek.

És pont, hogy élményt nem adott az egész. Pont ezt irtam le. Van 3 órád hogy megnézz egy Barcelona szintu várost. Ez nem az amire számitottam.

Előzmény: lakadri (2749)
RICKKHAY Creative Commons License 2012.09.26 0 0 2754

Nem akarok én hozzászólni semmihez. Elmondtam, hogy mi volt, az én véleményemet. Erre elkezdik magyarázni, hogy márpedig az jó, meg nem is drága, meg hogy 4 euro egy kólára olcsó, meg hogy leitta a háromszorosát, és hogy én vagyok a hulye.

És akkor ismételten leirom, hogy nem az a gáz, hogy egy dolog X összegbe kerul, hanem hogy X+y+z * 3 az ára.

Reménybeli utazóként meg ne a villanykörtét veregesse ki nálad, hanem probáld meg értelmezni amit olvasol, aztán találd ki, hogy érdemes e menni. Biztos szar, hogy az álomvilágodba meg vágyaidba beleronditottam, de rosszabb lesz, ha egyszer elmész, aztán pofára esel.

Előzmény: miyoko (2750)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!