Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Multkor elkezdtem Seagal István sorozatát, de elfelejtettem a cimét, nem tudjátok véletlenül ?
Nem a reality, a másik.
Van benne érdekes dolog, az egyik nyomit mindenki megveri, a végén elszakad nála a cérna és megpüföl egy szemétládát, aki a sikátorban mindennel nekimegy ami mozditható... az a csúnya zsaru.
Seagal meg vagy 30 embert hülyére vert, ő a király :)
"Egyébként azt tudjátok, hogy a harmadik évad nem fedte le teljesen a harmadik könyv sztoriját!?!"
Innen csak én olvastam? :)
Nem. Az 1168 oldalas 3. kötetben szereplő, és az utólag Vörös nász néven elhíresült mészárlás fejezete, ami Catelyn szemszögéből íródott, a 726 oldalon kezdődik.
de nem a részeket fogják bővíteni, hanem a karaktereket ritkítani, most nem arra gondolok, h meg fognak halni
arra gondolok, h lesz olyan évad, amikor néhány szereplő egyszerűen meg sem lesz mutatva, így téve követhetőbbé a többiek sztoriját! amazokról meg majd a következő évad fog szólni!
elég durván hangzik pl egy full évad Tyrion nélkül... (ez most csak egy példa, tipp, spoiler nélkül) bár már nem ő viszi a hátán a sztorit...
Ahogy olvasgatom nem akármilyen gárda jött össze a 3.évadra. Az újak Angela Bassett, Patti Lupone mellett, feltűnnek a régiek is, Jessica Lange (yeah!!!), Evan Peters, Lily Rabe (yeah!!), Frances Conroy, Sarah Paulson, és az első évadból nagy kedvencem, Taissa Farmiga is. Aki mint megtudtam a Bates Motel Normájának, Vera Farmigának a húga. :)
És mindezek tetejébe még érkezik Gabourey Sidibe és Kathy Bates. Impozáns!
Én mindig mindet újranéztem eddig is
Elég nehéz mindent felfogni elsőre :)
SOK ez, főleg a második évad, de nem baj, másodjára tetszik mindig csak igazán, amikor a helyükre kerülnek a részletek :)
igen, én is így vagyok vele. eddig néztem, mert marha jó, de kevésbé jegyeztem meg a történéseket. ebben az évadban, azonban kezdett összeállni a dolog és azt hiszem itt lesz az ideje az egészet újranéznem.