Tüdőrák. Rengeteg információ van a neten a különféle táplálék-kiegészítőkről. Ide olyan sorstársak jelentkezését várom, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak bármely táplálék-kiegészítővel kapcsolatban. Tudom, hogy van itt rengeteg onkológiai topic, de nem tudok 100 000 hozzászólást elolvasni.
Kösztönöm
Hát ja... A legutóbbi Kék fényben az orvos elég jól elmondta, hogy ezek a"csodaszerek" nem elég hogy nem használnak (csilliókért), de a valóban hatásos terápiás gyógyszereket kiüthetik. :-(
Az emberi butaságra és hiszékenységre építés virágkorát éli, a negatív tapasztalatok sem jelentenek ebben érdemi korlátokat. Napi szinten kapok jelzést vagy találkozok újabbnál újabb módszerekről, termékekről szóló anyagokkal, amik nyilvánvalóan jól megélnek a szakmaiság és jogszerűség határain túl is.
Kíváncsi vagyok, hogy ha gyógytea nem tud olyat tenni, akkor mi tud? Mert azt írta, hogy a Tarceva gyógyszer biztosan nem, de hasmenést az okoz, tehát szorulásra jó lehet.
10 évig dolgoztam egy egyszemélyes könyvesboltban...Jócskán adtam el olyan könyvet, aminek se a szerzőjével, se a könyv tartalmával nem vállaltam közösséget! Na és akkor mi van?
Ha a vevőnek az a könyv kell, akkor próbáltam volna lebeszélni, pl. azzal, hogy a könyv tartalmilag náci propaganda? Nem azért voltam ott, hanem azért, hogy eladjak!! Az ember általában feltételezi a vevőről, hogy egy árut azért vesz meg, mert tisztában van azzal, hogy mire jó, mire használható, mit tartalmaz!
Akkor lényegében azt mondod, hogy ember, embernek farkasa, és mindenki vigyázzon magára, mert az egész csak és kizárólag a pénzről szól. Remélem nem így van, és előbb -utóbb rájön mindenki, hogy a pénz nem minden.
Ó, hát azért a ráktopicon is hangzottak már el egetverően idióta tanácsok. Az más kérdés, hogy az illető betegtárs semmit nem akart eladni, csak borzasztóan sötét volt...
JammieB nem több, mint egy gyógytea árus a piacon és kb. annyi a felelőssége is! Semmivel se több!
A gyógyteán is rajta van, hogy mire használatos, ahogy JammieB is ennyit tud a csodaszerről, meg még amit az összeröffenéseken hall a főnökeitől. Miért kellene neki ebben kételkedni, hiszen a gyógytea árus se kételkedik a teák hatékonyságát illetően!
A felelősség a fogyasztóé, a vásárlóé, különösen, ha súlyos beteg, pl. rákos és kezeléseket kap....Az meg hogy egy rákos szorongatott, sokszor kétségbe ejtő helyzetben van, nem magyarázat sem a mentségre, se a felelősségre. Hiszen csak egy kérdés az orvoshoz, hogy szedje e ezt a szart, vagy ne és a probléma megoldódott.