Nikon D90-es raw-jával kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy a brightness az összes képen +82 tartományban van ( Lightroom2), ez miért lehet? (más rawfeldolgozóval nem próbáltam). Ti tapasztaltatok ilyent?
Az egyik ismerősöm dollár alapú hitelre vásárolta a kocsiját, idén telt neki le a végén csak havi 7,000-Ft volt a törlesztő részlete és még így is kapott vissza 24,000-Ft-ot! :)
Csak az MKB rosált be, féltik az extreprofitjukat. OTP-nél ugyanúgy van CHF és EUR alapú deviza kölcsön. Szerintem a többinél is. Egyébként a 300Ft-ot sem fogja megközelíteni, mert ahhoz már nagyon sokmindennek borulnia kell és ezt nem várják meg. Ráadásul jövőre már az Euro-zónához való csatlakozási előkészületek miatt kötve is leszünk bizonyos mértékig az EUR-hoz. Szóval lehet még várni a 285Ft-os árat, de rosszul senki nem fog járni, ha most vesz föl kölcsönt.
Amúgy meg a forint ilyen mértékű esetleges gyengülését, ami szerintem nem fog bekövetkezni, gyérülő vásárlókedv követni, ezért meg akciózni fognak, pont most hallgattam a TV-ben, hogy a hipermarketek pl nagy akciókra készülnek.
Amúgy meg jó árban van a kit, nagyot bukni nem lehet rajta, csak nyerni, főleg ilyen képekkel.:))