Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
szia kinti hibim van . ez hibifa. nembenti hibi.de aztmondják lehet dázsában is tartani csak metszeni kell. de van fügém,porcsinom ,kék iringom. leánder hajtás rozsaszin és fehér. de igen csillag virág vagy mi. az érdekelen és a zebrafüis ha neked megfelel hogy ezeket tudom adni.vagy még julia borbolyám van.
meg még érdeklene engem kakukkfü,bármilyen harangvirág,borsos varjuháj,szAppanfü,csillagmoha,csillagvirág,erika virág,korallberkenye,japán juhar,tamariska,tapadokorongos vadszőllő.
én tudnék cserébe adni:trombitafolyondárhajtást,kélk iringot,hibiskuszfát,fügét,porcsinmagot,labdarozsát,aranyvasszőt(az utolso kettö ágacskát tudok adni mivel tugvánnyal szaporodik.)
már régota szeretnék zebrafüvet keresztbecsikosat,de idáig senki sem tudott nekem adni. ha valakinek van kérhetnék belőle kisgyökeret?én is adnék cserébe hibiszkusz fát,vagy mediterrán télallo fögét,vagy julia borbolyát. a füge igynézki
van valakinek korallberkenyéja?szeretnék kérni kiságat .vagy bármilyen kuszo vagy kicsi virágja .én is tudok adni hibiszkuszfát,kicsit gyökereset,vagy mediterrán fügét.
Segítséget szeretnék kérni. Ha valaki tudna nekem küldeni BÁRMILYEN tetszetős díszfa vagy cserje magot (császárfa, csörgőfa, japán juhar, stb.) nagyon tudnék neki örülni. Természetesen nem ingyen gondoltam, de cserélni sajnos nem tudok.
Musa basjoot szeretnék valakivel cserélni. Pl.: bambusz, füge, leander, meg még van egy csomóféle növénykém. De akár meg is venném, ha valaki tud segíteni. (Bp, Pest M.).
Óriás citromot is szeretnék ha valaki cserélne velem.
Ha valakinek van felesleges annona magonca főleg muricata, reticulata, glabra stb. akkor írjon, én a few.hu ról rendeltem párat, de gazdaságosabb sztem. cserélni, ha esetleg több is kikel. De ha más a few.hu-s gyümölcsfélék közt található mag kikelt az is érdekelne. Nálam pl. a Borojoa nem kelt végül ki. Pár nap múlva leszek csak netközelben. üdv.
Szentjánoskenyér magonc érdekelne, cserébe tudok adni perui földicseresznyét. Szorgalmasan ültettem és kb. 80 db nőtt ki. Nagyjából 5 centisek és nagyon szépek.
Egy kérdésem lenne még: magoncot mikortól kezdhetek tápoldatozni??