Nah én meg a te kis szösszeneteden röhögök sírva :D /persze nekem is kussba kell lennem :D / ziTi által nyustott kis képek valóban leleményesek. Főleg a Jenga kiáltás fogott meg :D
Mert akkor már kezdem érteni miért hagyott el az asszony....
Amúgy meg a képek állat jók, majdnem sírtam a röhögéstől, de kusba kellett lennem.
Bár ha innen indulunk ki, akkor a story írók lenyúlták a kőmíves Kelement.
Amúgy még Toka kérdésére válaszolva, én elég boldog lennék ha egy kb 2500. évvel ezelőtt beszélt nyelvet folyékonyan használnám, ez legyen akár emberfeletti lények imádása... Ez egy nyelvtanilag elég érdekes mondat.... Amúgy külsőre már alig különbözök a filmben látott ephorokhoz képest. Szal...
We had all lined up in front of the theater for about 30 minutes, and then they brought us in. I had to stand right beside these two fat, horse-faced lesbians eating each other tongues like they were making a political statement or something. So, like 30 minutes later, we end up shuffling in the theater and these bitches start bitching about having to wait when the movie is about to start and it turns out they were going to see that Jim Carrey movie 23 and they were missing it. So, the ugliest of the two just exclaims like there's nobody there "This is the wrong fucking movie!". I just had to do what I did next. I shouted at the top of my lungs "This is SPARTA" and kicked her in the chest, causing her to fall down about 8 steps to the floor. Most were shocked but about 80% of the theater started to cheer as I was forcibly thrown out by 2 officers. Charges are going to be pressed against me apparently, but it was worth it."
MELLBE RÚGTA A NŐT, ÉRTED? :D:D A mozi kellős közepén.
Ok kicsávó szedd össze magad aztán meg minél hamarabb gyere ütközni.
Semmi extra aki lent van az szerintem "jó érzi" magát, az biztos hogy egy-két testrésze fáj:)))újak mindig akadnak bár sokan megrémülnek és nem jönnek.....
Tegnap kis országunk egyik felsőoktatási intézményének, egyik előadásán, egy 23 éves fiatalember ismételten tanúbizonyságát tette annak, hogy nem bírja elfogadni, betartani mai társadalmunk legegyszerűbb szabályait sem. Sőt mikor gyermeteg viselkedésére felhívják figyelmét, akkor még ő vádolja meg az intézmény képviselőjét azzal, hogy maradiak a nevelési módszerei. Mindezek tetejébe a többi felnőtt hallgatótársa - ahelyett, hogy vele együtt kivonulna az épület elé tüntetni az oktatás, mint tény ellen, de legalábbis valaki mondjon le - helyeslően bólogat.
Szegény szüleid annyit kérdezgették, hogy "mikor nősz már fel végre édes kisfiam?", hogy az évek elszálltak, és nem írattak be időben egy speciális iskolába. Tudom most haragszol, de hidd el, tényleg van olyan, hogy az embernek be kell fognia.
Várom elmés válaszod, mely bizonyítja, hogy egyáltalán nincs igazam.
Tegnap Geomorfológia órán kisebb vitás helyzetbe kerültem a tícsörrel, aki szerint 5 mp alatt írtam meg a komplett Zh-t, miután rámszólt, hogy ne nézelődjek. Szerintem nem. De nem is ez a lényeg, hanem később rámszólt, hogy üljek előre, mert pofázok (mint az általános iskolában, komolyan...). Erre én inkább távoztam. De kifelémenet még hallottam, hogy "Én nem pikkelek a Milánra, de ti is tudjátok, hogy mi van ha valaki nincs itt." Erre 160 ember: " HIIIÁÁÁNYZÁÁÁS!" Hát nem szép, hogy így összetartanak a kis csírák...
Bocs, hogy egy kicsit eltuntem... edzesen se voltam. Sajnos ez koszohneto annak is, hogy a terdem meg mindig szar... Futas egyaltalan nem megy. Igy a "piheno" alatt megprobaltam magam egy kicsit osszekapni az elet mas teruletein. Most mar edzesre lemegyek, de egyelore meg csak civilben.
Geri! Megkaptam a mailt! Ugy terveztem, hogy a hetvegere kesz lesz minden :)
Amugy mi a helyzet edzesen? Vannak ujak? Remelem hogy rajtam kivul minden serult visszatert mar :)
Én is lennék az Eforok helyébán bár ne lennének olyan csúnyák :D:D:D:D:D:D Vagy milyen lelkivlágra gondoltál? :D A Púpos helyébe is lennék az árulás után csak ne lenne az is ilyen randa :D:D:D:D:D:D A 300 mint film 1 lelkivilág megismerésére kicsit "tág fogalom".
Voltam ma dokinál, mondtak sok hülyeséget, hogy lehet inkább a sakkal kellene foglalkoznom,meg h az én bajomat inkább a pszichiátrián lehet kezelni, úgyhogy orvosi engedéllyel, (ly-nal kell írni?), ma megyek egy kicsit kocogni edzésre!
És még mielőtt Csecsemő arra utalna, hogy lógok, nem lógok.
Ja és a 300 végre egy olyan film ami tükrözi a lelkivilágom! :)
Igen, Micheal Jackson - Smooth criminal, de az elsőt nem tom hogy az mi. vagy az is az? Jó nem beatbox, de mást nem tudtam mit mondjak rá. Akkor legyen hegedűbox