Bob Dylan kapta helyette, pedig Björk tényleg szenzációs volt.
Más kérdés, hog állandóan Bjorknak ejették a nevét, Julia Robers se tudta kimondani Koltait, de legalább csinos volt....:-)
Björkkel volt egyébként interjú, de hamar lezavarták, annyit mondot, hogy egy barátja terveze ruhát. Ami elég szokalan lett, szerintem.
jesszasz, láttátok az oscaron? hattyú dressben? csodás volt, komolyan. a hülye amcsik persze nem adtak neki díjat. pedig tökéletesen csinálta. hátborzongató volt. művészileg és muzikailag is. azt gyanítom, hogy a nézők, a sztárocskák 80%-a most látta őt először. de látszott az arcukon, hogy ledöbbentek. baromi jó volt.
Sajnos már nincs meg a cím, még az elôzô munkahelyemen sikerült ráakadnom, ez egy FTP site volt, 3.7 MB, nem tudom e-mailben elmegy-e? Ja, és képet hogy lehet ide feltenni?
Sziasztok!
Végre találtam egy helyet, ahol mindenki szereti Björköt! Elolvastam visszamenôleg az egészet és sok mindent megtudtam, amit eddig nem. Remélem, én is tudok nektek mutatni olyat, ami még hiányzik a gyűjteménybôl. Pl. nem láttam (vagy csak nem vettem észre) az Army of me-t Björk és a Skunk Anansie által feldolgozva. Ha érdekel valakit, szivesen elküldöm. Vagy egy fotó Björk jegyzetfüzetébôl.
Na csá!