Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.16 0 0 1744

Láttam képeket, nem semmi! 🤩

Előzmény: Hümmögőpipőke (1717)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.16 0 0 1743

Szerintem is.

Előzmény: Nyúlszájú (1705)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.16 -1 2 1742

Az csak később jutott eszembe, hogy Vitó tanúit meg Vitó ügyvédei készítik fel, szóval pénzbe se kerül. 😜 

Előzmény: MrJones512 (1700)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 -2 2 1741

Hát... legalább szeretted Hofit.

Deee nem lesz ebből bajod??

Előzmény: Operator (1738)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 -2 4 1740

Amennyire te tudod, hogy abban a pár levélben mi volt...

(legyint)

Veretes ostobaságokat feltételezel és az alapján puffogsz.

Felőlem a fődhöz is verheted magad. :P

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (1736)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1739

Így már mindent értek.

Előzmény: MrJones512 (1737)
Operator Creative Commons License 2024.02.16 -3 2 1738

Ennél lejjebb... háááát... ha csak nem a mélységi magma is érdeklődik.

Előzmény: MrJones512 (1727)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1737

Ah, I see you're a man of culture as well... :)

Igazából jobb lett volna az a kép, amit sokkal macerásabb lett volna előkeresni.

A "mesében" az apa pofon vágja anyát - anya pofon vágja a gyereket - a gyerek seggbe rúgja a kutyát - a kutya pedig megharapja az apát.

Vagyis mindenki tovább adja a pofont, amit mástól kapott...

(Nem véletlenül neveztem mesének: a kör bezárul, mindenki elnyeri méltó büntetését = hepiend.)

Előzmény: In Lak'ech (1735)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.02.16 -7 2 1736

mucikám, pont leszarom, hogy mit és hogyan leveleztél velük, ezzel szemben üveg egy időben rendszeresen rinyált, hogy nézzél mélt

tényleg hesspicsába

Előzmény: MrJones512 (1734)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1735

Vanek Úr....

Előzmény: MrJones512 (1732)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 0 2 1734

Most meg foglak lepni: pont annyit leveleztem "velük" is (bárkiket is jelentsen a többes szám), mint veled.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (1733)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.02.16 -7 2 1733

mucikám, egészen addig egész jól aludtam, amíg a kis leblingjeid össze nem álltak és nem küldtek faszbukon meg emitt-amott fenyegetéseket, na akkor egy darabig kevésbé jól aludtam, de már az is elmúlt

ja, Opi látta ezeket, mert természetesen lementettem és megmutattam neki

gondolom ezekről nemigen esett szó a neked írt kis leveleikben, merthát nem kell neked mindenről tudnod, ugyebár, minek fárasztottak volna efféle kis csip-csup ügykkel

na hesspicsába szépen

Előzmény: MrJones512 (1731)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 0 3 1732

"- No, majd értitek ti ezt mindjárt - szól Donald, és előrekönyököl pipázva. - Csak az a kérdés, hogy van-e köztetek olyan, ki már megverte a feleségét?

Sokan jelentkeztek.

- Én már az öcsém feleségét is megvertem - mondta a kantinos szerényen, mert sohasem volt hetvenkedő természetű. Donald megszámolta őket:

- Egy, kettő, három, négy, öt... te meg kettőt számítsz a sógornőddel, az hét. Ti vörös bort fizettek, mert az okai vagytok mindennek, ami Gorcsevvel, Manuellel meg a Királynővel történik. - A felháborodás vihara zúdult Donaldra. Különösen a kantinos részéről.

- Nem szórakozásból verem én a nőket, hogy fizessek érte! - kiáltotta idegesen.

- Ha nem, hát nem! - mondta Donald, és vállat vonva állta a vihart.

Végül is a megbélyegzett egyének fizettek. Rajtuk ne maradjon ez a csúfság!

Az ősz harcos előbb ivott, azután kétfelé törölte a bajuszát, végül lenyomkodta pipájában a lazán parázsló dohányt, azután komótosan kezdte.

- Hát ez a folytonos vizsgálat, meg inspiciálás, ami itt van mostanában az altisztek miatt, amint hallottátok még a sivatagiaknál is, nem egyéb mint ama találmány, hogy te elvered olykor az asszonyt, pedig szereted.

- De mennyire szeretem - mondta a kantinos.

- És mégis elvered.

- De mennyire elverem - bólogatott őszinte részvéttel.

- Nohát, ez az eset mostan Afrikában a tiszt meg az altiszt között... A ménkű csapjon ebbe a szódásüvegbe... Tehát egyszóval... Egészségetekre! Itten arról van szó, hogy az altisztek, az idegenlégió fennállása óta, a legfontosabb katonák Afrikában. No, de mér? Mert az volt a szokásban, még akkor is, amikor én idekerültem, hogy tisztnek csak büntetésből vezényeltek katonát a sivatagba fiatal hadnagyokat, ha női botrányuk volt, sok adósságuk, ittak meg más effélét csináltak. Akkor áthelyezték őket Afrikába. Itten boldogan adták át minden szolgálatukat az altisztnek. A légiós őrmester elsőrendű katona! Mindenhez ért, elszámolástól a beduinok elleni harcokig... Nohát! Így lett az egész világon a legionárius őrmester valóságos fogalom. Vele kellett jóban lenni, ha Afrikában valamit akartál. No... azután jöttek ezek a modern idők, a rádióval, repüléssel, meg hogy nem lehet ütni a legionáriust, szóval: Edison megtette a magáét!... Itt is egyszerre divatja lett, hogy mennél nehezebb a szolgálat, annál jobb tiszt kell hozzá. Ide a légióba nem fiatal, párizsi hadnagyocskák jöttek táskagramofonnal meg alkoholizmussal, hanem olyanfajták, hogy túltettek mindenféle bennszülött nyelvben, stratégiában és szervezésben az altiszten. Harcban meg is értik egymást a legionárius tiszt meg altiszt! Csak ez a "hagyomány" van közöttük elmérgesedve. A régi időket fenntartó legionárius őrmester, aki korlátlan úr a legénységen és az alárendelt légiós altiszteken. Ez meg a mai tisztnek nem tetszik.

Itt elhallgatott, és elgondolkozva markába verte a pipáját.

- Hát aztán? - kérdezi a kantinos.

- Hát... aztán... Ez olyan, mint amikor te elmész bevásárolni, de előzőleg odasózol a feleségednek, ő azután mérgiben összetör egy tányért.

- Igazad lehet! De ha egyszer meglátom... Tudomisten, Megemlegeti!

- Tisztára dettó eset. Mert a tiszt elviszi Borodint. De helyette jön Pipettin, meg marad a többi altiszt, és összetörik azt, aki bemártotta az őrmestert. Mehet a Szahara másik végibe, oda is követi a hír: "Árulkodott a légió őrmesterére!" És már első napon huszonnégy órás szolgálatot sóznak rá.

- De mi haszna van az egésznek, ha a bizottság elmegy, és folytatódik a kibabrálás?

- Hát, nézd! Te egyszer rajtakapod a feleségedet tányértörésen, és egyszer pofonütöd, nem használ. Ha másodszor is pofonütöd, akkor tán elunja.

- Igazad van, megpróbálom - bólintott a kantinos. Hihetetlen, hogy mi fogy itt tányérba!

...Gorcsev és Sába bejöttek a kantinba. Nyakig sárosan. A teveistállót tisztogatták.

- Nesztek - mondta Donald halkan a körötte üldögélőknek. - Ehol a törött tányérok."

Előzmény: In Lak'ech (1729)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 0 3 1731

Őt meg mindennap kihajigálták rootra, évekig. Hátnabumm.

És ne add elő, hogy te aludtál rosszabbul kettőtök közül, mert rögvest sírógörcsöt kapok.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (1725)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.02.16 0 2 1730

Az baj, ha nem érted.

Előzmény: In Lak'ech (1729)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1729

Lehet, hogy hülye vagyok, de én azt nem értem, hogy miért Pipőke lett lebaszva.

Előzmény: MrJones512 (1727)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1728

Próbálom, de mindig elragad a HÉV. :-)

Előzmény: Nyúlszájú (1726)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 -2 5 1727

Ennyire ne essen már szarul ez a kis pedós bukás, baszki.

Előzmény: Operator (1722)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1726

Nem szabad a fórumot ennyire komolyan venni...

Előzmény: In Lak'ech (1724)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2024.02.16 -6 2 1725

muckám, én is qrvasok embernek tudom az IRL ezt-azt-ját, még se basztatom őket ezzel nap mint nap, ahogy a kis lieblinged tette, aki viszont nem a fórumról tudta, nem egy beírásomból, mert olyat nem tudott prezentálni

Előzmény: MrJones512 (1701)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1724

Adtak valami smarties tabit, amit minden reggel szednem kell. Azt hiszem, ez már az öregkor küszöbe. De lehet, hogy már benn vagyok a nappaliban.

Ez a fórumozás sem javallott már orvosilag. Csak felbaszom magam idegileg.

Előzmény: Nyúlszájú (1723)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1723

Az jó magas.

Szíjjá E-cet, ahogy egy másik ökörködős topikban mondanám.:)

Előzmény: In Lak'ech (1711)
Operator Creative Commons License 2024.02.16 -5 4 1722

Háromszor lépted át a piros vonalat: Most, először és utoljára.

Előzmény: Hümmögőpipőke (1719)
búvár-halász Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1721

De jó, hogy ez az én topikomban zajlik. Egyszerre néztem a tüntetést, a püspök lemondó beszédét és lamentáltam Navalnij halálán, hogy ő mártírrá vált és persze erre a topikomban feltűnik az eredeti srác is. Hihetetlen.

Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.02.16 -3 2 1719

Eltévesztetted 1 nullával, vagy tényleg azt gondoltad, hogy 400ezerért megvéd? :)

Előzmény: Oooop buta (1715)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1718

Irigykedem.

Előzmény: Hümmögőpipőke (1717)
Hümmögőpipőke Creative Commons License 2024.02.16 -3 3 1717

Most értem haza, b.szott sokan voltunk.

Remélem publikus lesz majd valamelyik drónfelvétel, mert körözött felettünk több is.

Jó érzés volt ott lenni, no.

Előzmény: In Lak'ech (1707)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 0 2 1714

Nahh... végre most láttam valami! :D

Előzmény: Oooop buta (1712)
MrJones512 Creative Commons License 2024.02.16 0 4 1713

Írták is, hogy Orbán-beszéden nem voltak ennyien. :)

Eszméletlen volt.

(Eddig néztem én is a Pottyondi csatornáján.)

Előzmény: Nyúlszájú (1706)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.02.16 0 1 1711

Ha nem ma kellett volna felülvizsgálatra mennem, Pestre utaztam volna. (Baszakszik a vérnyomásom. Jogsit akartam hosszabbíttatni, amivel kisebbfajta riadalmat okoztam. Ugyanis vérnyomásméréskor 244 volt az eredmény. A doktornő mindenféle tablettákat rágatott velem, mert azt mondta, félt, hogy infarktust vagy agyvérzést kapok.)

Előzmény: Nyúlszájú (1710)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!