Gyalázatos volt a közönség, mind nézőszám, mind aktivitás -vagy inkább passzivitás- tekintetében.
A Judas Best keveset játszott, ennek a bandának inkább az ének az erőssége: Tüdő mester nagyot alakított. A zenekar időnként elcsúszott, de ez talán betudható annak, hogy nincsenek túl régóta együtt.
A Maidnemben most csak Nemesis Zoli nyomta, kifogástalanul, a műsor is kellemes volt, Number of the beast, Hallowed btn még az első félodőben elhangzott, viszont ha már Zoli X-Factor pólót húz, igazán előkaphatnának vmit abból a korszakból is. Nem hiszem, hogy bármelyik Maiden-rajongó megharagudna ezért, sőt...
Egyetértek, Nálad az igazság:-)
Délelőtt lemenni, max. koradélután - kis kocsma, koncert, majd kocsma - mivel 10 után nincs vonat, aztán hajnalban vissza...
esetleg röpke topictalit is csinál6unk koncert után:-))
Amúgy a BNW sztem jó album, de egyetértek Bruce-szal, vagyis magammal;-) hogy a DoD mélybb és hát jobb! :-)
Azért a Montségur és Face.., Wildest Dreams is remélem lesz a turnén, no meg a címadó dal!!!
Látni a városban új Maiden plakátokat!
Rikító zöld alapon "Iron Maiden: új album" felirat, a szöveg mögül pedig Eddie bújik elő. (Az, hogy mi a címe, oda sem írták)
Ez öreg rókák Priest tribute bandája, egy bizonyos Tüdővel a mikrofonnál, aki állítólag legendás arca a hazai undergroundnak és -szintén állítólag- hangilag is megfelelő.
Erről jut eszembe, a Wan2 "Judas Preast"-et írt a JP anyag felcímében, majdnem felsikoltottam, majd azzal nyugtattam magam, hogy biztosan valami ritka rossz szóvicc (Preast-Beast?).
Bár így leírva már nem is tűnik túl valószerűnek :)
Az új Wan2-ban van egy csomó Maiden (egy zenekari történet, amely voltaképpen lemezborító-történet, s bár korrekt, van benne pár bosszantó hiba, pl. hogy a 2002-es Run to the Hills maxi 1990-ben jelent meg, meg a BNW mintha nem is létezne; ezenkívül egy féloldalas beharangozó a debreceni koncertre.
Sőt, még egy oldal AC/DC és egy oldal Judas Priest is van! Mi történt? :)
Próbáltátok berippelni a DoD-ot eredeti cédéről? Minden szám 9 msp-nél betettek valami védelmet, amitől megugrik, mint régen a bakelit. Lassabb rippelésnél meg hibát ír (karcosnak hiszi a cédét). Ez hihetetlen! Mp3 lejátszómat akkor hosszútávon dobhatom ki? Tudtok progit, ami normálisan berántja?
Ja, Stranger in a strange world - ez volt a masik szam ami annak idejen ment a Zenebutikban, rajottem , ugyanis most hallgatom :)
Rohadt jo ! Wasted Years-el egyutt !
Mind a ketto Smith-e. Amugy a Somewhere in time-on elegge erzodik hogy kicsit mas a stilus, Smith is irt egy ket nem akarmilyen notat.
Tenyleg valaki tudja miert valt ki Smith a csapatbol ? Nem olvastam vegig a topicot ..
eloszor ugy '90 -ben hallottam meg eloszor a 'The evil that men do' cimu szamot a Zenebutikban (veletlenul sikerult is felvegyem:). Onnantol kezdve rohadtul megtettszet a Maiden zeneje. Kozepiskolas koromban mast nem is dicsoitettem csak oket ! Foleg mikor sikerult megszerezzem a Live after Death-et !!!
Aztan (a Seventh son of seventh son album utan) szep lassan kezdtem 'megkomolyodni' es Pink Floyd manias lettem. Nem is igen hallgattam aztan Maident. A bp-i koncertet is csak kintrol hallgattam vegig (igaz nem is volt kivel bemenjek:)
Most ujra hallgatom ezt a zenet amit ezelott 13 eve hallgattam utoljara (a Seventh son of seventh son, Somewhere in time, Killers, Iron Maiden albumokat).
Ezek rohadt jok , ezek a fiuk !!!!!
A zenejuk meg meg dogosebb ! Szoval nem tudtam kinoni ebbol a zenebol (bar nincs hosszu hajam, bordzseki stb. , nem drogozok ..:)
Csak ennyit akartam mondani hogy kurva jok !!!
...es ugy tunik jo volt az izlesem annak idejen: jo sok ev utan csak tetszik meg mindig ez a zene - nagyon !!!