"Akárhogy is nézem, Tafkó, a te kudarcod e tekintetben is 100%, sőt, nem, hogy eredménytelen vagy, de homlokegyenest ellenkezője sikerült annak, amiért te írsz."
A fertelmességet mívelők egymásra találtak, s a borivók csúfolkodnak - ahogy meg van írva -, vagyis nyilvánvalóvá lett sok szív gondolata, s elvált a "víz" a májtól...
Rám te nemigen bizonyítasz hazugságot. Én a meggyőződésem szerint írok.
Te nem tagadtad, a Bibliából nézted ki a dolgot.
Viszont mások is a Bibliából érveltek, és nincs olyan ember, aki hihetne azokban, amiket mondasz. Te sem. Így viszont hazudsz. Hiszen rég beláttad, nem volt igazad. Értve?
Mindegy, elismered-e, egyszer ítélet elé kerülsz te is, én is. Ha félnéd Istent, ... áááá, eddig sem félted.
Ha valaki hallgat, nem nyertél még. Ha valaki ír, nem miattad ír, hanem azokért, akik rajtad kívül olvassák. Ne hidd, hogy nem épülünk, noha te fetrengsz. Mert ha valaki fetreng a sz*rban, őt látván a tisztaságot, jó dolgot kedvelőkben csak megerősödik a tisztaság, jó dolgok szeretete. Neked nincs társad a fetrengésben, mi viszont bizonyos dolgokban egymásra leltünk. Azaz a te topicodnak jó gyümölcsei lettek, és amiért te kárhoztatnál, amit te akarsz, annak ellenkezője valósul meg.
Akárhogy is nézem, Tafkó, a te kudarcod e tekintetben is 100%, sőt, nem, hogy eredménytelen vagy, de homlokegyenest ellenkezője sikerült annak, amiért te írsz.
Nem tagadom, ha én lennék a megbízód, kirúgnála, hivatalodat elvenném, stb.
Csodálom is, megbazódi hogy lehetnek ilyen hülyék, hogy ilyen sikertelen alakba feccölnek bizalmat, így égetik magukat.
Miből gondolod? Nincs is erjed, erjedetlen stb. szó a Bibliában.
Eddig csak te buktál, kudarc kudarc hátán, és nem veszed észre? Dehogynem! Mivel tudod, hogy hülyeségeket, valótlant írsz, így hazudsz. Elég ciki, mert aki szereti és szólja a hazugságot, kívül marad: Jel. 22.15 De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot.
A te igyekezeted nyilvánvaló, ítéleted ismert. Ha visszajönne most az Úr, nem örülnék a helyedben, igéző, kárhoztató, hamis tanító, elcsavaró, kelepcét állítgató barátom. Amúgy képtelennek tartalak ebből megtérni, meglehetősen nehéz lerontanod, visszavonnod rengeteg szemétségedet, nem véletlenül vannak intve, akik szóval tanítanak, a tanítás, a szó elég nehezen vuisszavonható, mert kimegy, eltávozik, és messze hat. Na azért nem reménytelen a helyzeted, mert ahogy nézem, senki nem hallgat rád. De ha hallgatna, neked annyi, jobb lenne a malomkő a nyakadba, ha Jézus igazat mondott.
Megetetem elnyomóidat saját húsukkal, és mint a musttól, megittasodnak saját vérüktől. Akkor megtudja minden ember, hogy én vagyok az Úr, a te szabadítód, és a te megváltód, Jákob Hatalmasa.
Ki a rossebet érdekel, hogy az onios mit jelenthet?
Egyértelmű, a bor szót fordítják born. erről szól a topic, ez a címe.
Egyébként meg bort jó szívvel inni kedves dolog Istennek, ezt írta a Prédikátor Salamon, ezt ugyan nem cáfolod.
Isten örül gyermekei jódolgának, így a tizedből is ajánlott bort, stb. inni, hogy akár ittas legyen az ember. Jézus is segített embereket, ittas embereket borral, a te rémséges istened meg ugyan ki a rossebet érdekel, Tafkó?
Nem unod még? Mondd, mennyit fizetnek neked ezért? Mennyiért adod el magad ilyen hülyeségekre?
Ó, csak a hit nélküliek szorulnak fordításokra. Nem a Bibliából kell kinézni, mit szabad, és mit nem. A Biblia nem szabálykönyv. Aki igéz, aki onnan nézi ki, mit szabad, mit nem, azt nem vezeti Isten, nincs is bizodalma Hozzá. Már cikiztelek ezzel, gyorsan felejtetted.
Aki viszont másokkal szórakozik, másoknak kezdi jelentgetni a Bibliából, mit akar Isten, az nem, hogy nem vezeti Isten, de az egyenesen káros, azt elhajtják, gyalázatot szed a fejére. Mert az egészen biztos nincs Istentől, Jézus nem Bibliából idézgetőket és betűből kárhoztatókat rendelt, küldött és ígért. Nem írástudókat (igaz, te messze nem vagy az) jelölt ki, hogy vezessék Isten népét. Éppen nem.
Tovább is van, kicsit mondom még.
Aki az írásokat nézi, az meg megbuktat téged, Tafkó, mert az írás erre jó.
Aki meg bízik Istenben, azt megerősíti az írás, ha valamit keres, ... de hogy Isten vezetését betűre bízza? Ugyan már!
Nekem nem a Bibliából származik sem a hitem, sem Isten-ismeretem, mint sokszor írtam. Hanem a hamisakat jól megbuktatom a Bibliából. Mint téged is.
Ó, gondolod, minden szó szerint van? Kinézted a Bibliából, és úgy van? Az egyik fordításból? Más fordításban sem ittasség, sem részegség nincs ott.
Akkor te Jézusra is kilincset rajzolsz, mert Ő ajtó? Meg korlátot a hajlataiban, mert Ő út?
Nem, barátom, új bortól, erjedt musttól lehet ittasodni, ez van a Bibliában, erjedetlentől meg egyáltalán nem szól a Biblia. Semmiféle erjedt dologról nem szól, ami természete, hiszen nem is kell, mert ahol csak bor van említve, az mind eredés által jöhetett létre, más bor nincs, így nincs is miért gondolkodni, keresni a mithogyant.
Nem, én téged kérdeztelek. Egyik helyen jó, a másik helyen nem ?:-) Előveszünk egy másikat ? :-) Hát neked tényleg nem lehet bizonyosságod egyik mellett sem, mert szemezgetsz belőlük :-)
Erjedetlen bortól nem lehet megittasodni, mert az nincs. Ne mondj marhaságokat.
erjedetlen musttól sem lehet megittasodni, mert erjedés folyamán keletkezik az ittasságot okozó alkohol. Azaz a kánai menyegzőn alkoholt ittak, és Jézus is alkoholtartalmú jó bort csinált vízből, hogy igyák.
Ne ferdíts, ne hülyülj, nem megy ez neked, hiába ismételgeted magad, lejárt lemez, kudarcod teljes.