Keresés

Részletes keresés

Dafo76 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2016
Az eladó 100%-ig korrekt az értékelései szerint. Nem is ez a gond. Csak nekem szükségem lenne a dologra amit vettem tőle.

Letudnád esetleg írni azt nekem mit is kell beállítanom a Paypal oldalon, hogy pénzt fogadhassak. Küldeni már többször is küldtem de hátha szükségem lesz egyszer a fogadásra is.

Előre is köszönöm!!

Előzmény: pittipitti (2015)
pittipitti Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2015
A paypalról bankszámlára kikérs teljesülése kb 5-7 nap.
Fél az eladód mint minden német...
Egyébként nagy értékű dolognál meg ha ritkán fogadnék de nagy összeget én is így tenném az eladó helyében.
Így ha egy esetleges chargebackba torkollna a dolog vagy claim és utánna dispute lenne az ügyből mert elveszett a postán akkor a pénz amit küldtél neki az a számára már biztos....azaz nem tudják tőle elvenni.

Nézd azért meg az eladód feedbackját.
És kérd vissza a pénzt ha nem bízol benne meg.

Előzmény: Dafo76 (2013)
edk440 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2014
Szerintem helyesen gondolod.
Előzmény: Dafo76 (2013)
Dafo76 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2013
Az mennyi idő még a Paypal-ról átvezeti a saját számlájára?

Nem tud valaki véletlenül közületek németül vagy angolul?

Szeretném ezt szépen és értelmesen megírni neki.

Ne szórakozzon ez nem szép dolog hiszen a Paypal-t azért van, hogy gyorsan ki lehessen egyenlíteni az áru ellenértékét és minél előbb a vevőhöz lehessen továbbítani.

Vagy talán tévedek? 

edk440 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2012
A pénz azonnal a Paypal-egyenlegére kerül, de ő átutaltatja a bankszámlájára, nehogy te visszakövetelhesd. Szerintem nem tisztességes, hogy várat; én a feedbacket ennek megfelelően adnám.
Előzmény: Dafo76 (2010)
digicat Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2011
A pénzt mindenki a PayPal számlájára kapja meg, és onnan utalja ahová akarja (és tudja). Az illető azért vár, hogy ha esetleg reklamálsz, akkor ne tudják visszavenni a PayPal számlájáról az ott levő pénzt.
Előzmény: Dafo76 (2010)
Dafo76 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 2010
Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne Paypal fizetéssel kapcsolatosan.

A következőre lennék kíváncsi.

Ha valakinek fizetek paypal-on keresztül azt a pénzt mire könyvelik le vajon az Ő számláján?

Azt tudom, hogy azonnal kap róla e-mail értesítést, hogy kifizettem neki de én arra vagyok kíváncsi Ő azt mire kapja vajon meg. Erre nekem csak azért lenne szükségem mart tegnap vettem valamit az ebay-n ki is fizettem az Ausztriában lakó illetőnek de azt válaszolta vissza legyek türelmes még a pénz a szálájára ér majd csak akkor adja fel a csomagot. Az elmondása szerint már a paypal-ban sem lehet megbízni és azért van erre szükség. Nem használom annyira sűrűn a paypal-t és nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal.

Válaszaitokat előre is köszönöm!!

hszaby Creative Commons License 2007.10.13 0 0 2009

hi

rendesen hozzáadtam, tudtam is már utalni 2szer, kis összeget. amikor rányomok a get verified re akkor mindig kártyát kér, de hát már meg van neki adva, de ha mégegyszer megadom akkor se lesz jobb :((

a netbank az amikor be lehet webesen lépni a számlámba? mert az van.

by

Előzmény: pittipitti (2008)
pittipitti Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2008
Rendesen hozzáadtad te a visádat?
Megterhelte a kártyaszámlád 400 huffal? Netbankod van a magyar folyószámládhoz amihez a visád tartozik??
Előzmény: hszaby (2007)
hszaby Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2007

ejha

oda el jutottam de mindig uj kartyat akar kérni sajna, nem tetszik neki a visa :(((

köszi azért

Előzmény: Mopi (2006)
Mopi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2006
Bocsi, emlékezetből mondtam.
A "Hungarian - Unverified"-ra kattints (középen) és onnan szerintem eljutsz a hitelesítésig.
Előzmény: hszaby (2005)
hszaby Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2005

lemaradt

Előzmény: hszaby (2004)
hszaby Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2004

hali

nem találom bal oldalt :(

Előzmény: Mopi (2000)
BoGar Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2003
De elfogadta és adott mailcímet. Akkor valszeg így, a regisztrációból tudja. Köszi a választ. ez nem jutott eszembe.
Előzmény: Mopi (2002)
Mopi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2002
Akkor kapja meg, ha azzal a mailcímmel be van regisztrálva a PP-n. (A PP-n a mailcím az azonosító.)
Ha egy mezei mailcímről van szó, amihez nincs PP account létrehozva, akkor nem kap pénzt, csak ha létrehoz ehhez a címéhez is egy PP accountot.
Ha az eladó nem tűnteti fel az Ebay-en a PP fizetési lehetőséget, akkor valszeg nem is fogadja el ezt, tehát kár próbálkozni vele.
Előzmény: BoGar (2001)
BoGar Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2001
Egyre lennék kiváncsi. Hogy a fenébe akpja meg a pénzt mail alapján?
Előzmény: pittipitti (1996)
Mopi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 2000
A My Account -> Overview lapon bal oldalon keresd a verifikációt.
A folyamat során beterhel 400Ft-ot. Egy 4jegyű kódot fogsz majd találni a bankszámla kivonatodon (vagy a netbankodban megnézed) és ezt kell majd beírni a Paypal-ba. Ha minden oké, akkor verified leszel és valamikor visszakapod a 400Ft-ot is.
Előzmény: hszaby (1999)
hszaby Creative Commons License 2007.10.12 0 0 1999

mitől leszek verifid?

már az 1 ft vagy 1 eurot levonták, most küldtem pénzt, mit kell még tegyek?

by

Előzmény: Mopi (1998)
Mopi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 1998
Ha verified leszel akkor a limit is megszűnik. Elvileg a visával is meg lehet ezt tenni.
Előzmény: hszaby (1997)
hszaby Creative Commons License 2007.10.12 0 0 1997

sziasztok

regeltem paypalra, visa classic kártyám van, még unverified vagyok. Ma küldtem ebayra 30 dollárt, a 100 eurós limitem lentebb is ment. kérdésem az lenne hogy tudok mondjuk 250 dollárt küldeni? valami olyasmit ir hogy csak mastercard meg american express meg discover caártyával lehet??

help me

pittipitti Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1996
A paypalhoz hozzárendelt bankkártyádról...
Igen emailcímre és a memóba íeva az ebay number.
Előzmény: BoGar (1993)
pittipitti Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1995
Van lehetőséged...mikor kipipálod hogy nem kaptad meg vagy nem azt kaptad amiért fizettél...
Előzmény: s_titánia (1991)
tusi74 Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1994
A bankkártyáról. Ki tudod választani, hogy Ebay item.
Előzmény: BoGar (1993)
BoGar Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1993
Ha paypal-lal akarénk olyannak ebay árat fizetni, aki e-mailcmíet adott meg, hogyan fizethetek neki? Tehát nincs az Ebay részén paypalos fizetés. Hogy megy az ilyen? Ilyenkor csak beütöm az összeget a mailcímet, meg az ebay termék számát? És a pénzt a bankszámlámról vonja le?
tusi74 Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1992
Ez a téma most nálam is aktuális.

Az én eladóm, addig, amíg nem nyitottam disputet, nagyon hallgatag volt, jobban mondva nem reagált. Ma megynyitottam, rögtön reagált, ami nála annyit jelent, hogy odavágott egy tracking numbert, amit eddig is tudtam, és aminek a státusza szeptember 26-a óta nem változott. Ráadásul destination-nak France van írva. Francia az eladó. Most 2 lehetőség van. Ez nem is a nekem szánt csomag tracking száma, vagy tényelg ilyen balfék.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha majd claimet is indítok, a PayPal elfogad-e egy odavágott tracking számot, vagy komolyan igazolnia kell, hogy azon a címzés pontos volt, hogy nem vettem át stb. Mert ennek a claimnek csak így van értelme.
Mert ennyi erővel ha én nem küldenék valamit, a vevő reklámálna, akkor csak odavágnék egyszámot, aztán hadd szóljon.

Ráadásul ez a tag jelenleg not a registered user.

Titánia! Ha visszaad pénzt, akkor adja vissza az összeset, nekem az a véleményem, vagy valahogy kártalanítson. Én a magam eseténél is, megírtam. Küldjön másik terméket, ezt keresse meg, vagy adja vissza az összes pénzem jövő péntekig.
Előzmény: s_titánia (1991)
s_titánia Creative Commons License 2007.10.05 0 0 1991

Sziasztok!

Ha nyitok egy dispute-ot, akkor van lehetőségem arra, hogy csak a kifiztett pénz egy részét követeljem vissza?

Az eladó nagyon rosszul csomagolta be a cuccot, kinyílt szállítás közben, ráadásul sok minden benne meg is sérült. Írtam neki, és azt mondta, hogy a postaköltség árát hajlandó visszaküldeni. Mivel az sem volt kis összeg, így belementem.

De azóta semmit sem hallok az eladó felől, ezért arra jutottam, hogy nyitok egy dispute-ot. Viszont nem akarom, hogy a teljes összeget visszatérítse a PP, nekem elég lenne az eladó által ígért összeg.

Lehetséges ez ilyen módon?

Köszi előre is a segítséget!

pittipitti Creative Commons License 2007.10.02 0 0 1990
Ha az kártyacsere után az újat hozzáadtad ismét és nem a réginél uppdatét nyomva javítottad az adatokat akkor természetesen újra a 4 jegyű kódos dolgot kéri a 400 hufos terhelésnél a magyar kártyaszámlád számlatörténetéből. Ez logikus nem?
Megoldsás...ha a kártyaszámod megegyezik a régivel...uppdatét nyomva javítod...az új hozzárendelést meg törlöd ,vagy azt használod a 4 jegyű kóddal....2 választásod van így most továbblépni.
Előzmény: micsike1 (1989)
micsike1 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 1989

Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni, augusztusban lejárt a kártyám szptemberben megadtam az új kártya adatokat és használtam is, de nem állítottam át a limitet amit most valamiért nem enged állítani, nem tudom az Unverifieldből verifieldbe áttenni. nem enged az enroll in PayPal's Expanded Use Programban sem tovább lépni. Vajon mi lehet a gond?? Irtam nekik kértem segítséget de még nem jött válasz.

Évekig gond nélkül használtam de most megbokrosodott és nem enged:(

Bering de la Cruz Creative Commons License 2007.09.30 0 0 1988
Ha belépsz a Paypal accountodba a felül lévő füleken a második amelyre rá tudsz klikkelni a "send money"
Előzmény: KRIPO.67. (1987)
KRIPO.67. Creative Commons License 2007.09.29 0 0 1987
Hol találom azt a "send" opciót?
Előzmény: Bering de la Cruz (1984)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!