micsoda forgalom pedig sat nincs is, dew van mentős mogyoró, mogyoró mentő. 04 04 forog az észkerék! na ez is rossz vicc volt!!
szép emil megjött!
Y-ka látod cseberből vederbe az új fönök sem ádd kávét, "majorkai" kávé?
meg az a gyümölcsös izé amit szivoszállal köll szivogatni?
naplemente ,virágok, virág szálak stb csak egy picit !!!
pár futó kérdés, amerikai mogyoró? mogyoró fagyi? főzött fagyi? vagy csak ugy ? rumos fagyi? 04? ha gombóc nyaral , mogyoró miért itt? vigyázz ha megszeretünk már ketten köllötök, hogy itt legyetek! ja ez nem kérdés FENYEGETÉS !!
Az volt közel, és helyi busszal könnyen elérhetőnek tünt. Az utikönyv is megemlékezett róla, szóval kellemes kis délutáni programnak igérkezett.
Oszt nem találtuk a hazafele menő busz megállóját:)))) (de végül azért még időben meglett, bár a tourist infoméssönben elő kellett vennem a fergeteges angolos tudásom:)))
Oszt azt meg nagyon útálom, ha valaki nálam is cinikusabb tud lenni:-))))))))))))))
A helyi kávét nem kritizálhatom, mert különben máskor nem kapok:))
ala Ratjadaba mentünk el a helyi busszal, ami számomra egy nagy nulla volt. Helyeseben a tengerpartja szép, csak én nem szeretem a tömeget.
A kép felrakás nehéz, mert a digitkamerám éppen ma gyógyult meg (tehát nem utazott velünk)
Néhány "analóg" kép persze készült, azonban a gyermekeim voltak a fényképészek, így maximum családi emléknek tekinthetőek.
Inni mindent ittam. Számomra kellemes meglepetés volt, hogy az óllinkluzív ellenére még spicces embert sem láttam (tükörbe nem néztem), és soha semmiért nem kellett sorbaállni.
Elég sokszor harcoltam Kuba szabadságáért (Baccardi, jég, citrom, cola), próbálkoztam a helyi vörös és fehér borokkal, valamint sörrel, no meg némi viszki kóla is le-, le csúszott.
A kílóim úgy tünik nem csökkennek, bár még most sem merek a mérlegre állni.
Nálam legjobban egy fűszeres marhasült jött be,, de természetesen ami nem mászott le magától a tányérról azt én kipróbáltam. Tényleg fantasztikusan jó volt a kaja.
A helyet és a hotelt nagyon tudom javasolni az egészen kisgyermekkel utazóknak.
At étteremben nagyon sok etetőszék van, mivel a "közönség" elég jelentős része két év alatti.
A medencék szépek, a tengerpart csodás, nincs tömeg.
Ja és ez az egész a sziget észak-keleti részén Cala Mequidában van.
A hotel neve (ó mily meglepő) Viva Cala Mesquida Club, amely a Neckermann kinálatában van.
A hotel szobák is prímák, hiszen valójában appartmanok egy kis konyhával (mikrosütő, rezsó, edények...). Van egy nappali szoba két ággyal, valamint egy hálószoba, no meg fürdőszoba, klotyó, és egy szép nagy erkély székekkel, asztallal.
Nagy duzzogva el tudtam volna ott tölteni egy kis időt (nem többet 50-60 évnél):))
Még szerencse, hogy a kolléganőm főzött nekem kávét, mert bizony barlangban nem jártunk.
Láttuk viszont a nagy-nagy hegyeket, szép öblöket, hajóztunk, vonatoztunk, no meg tengeralatjáróztunk is. Csináltunk egy pici buszos kirándulást is (bár azért kár volt).
Sajnos az egy hét nagyon rövid volt, ezért csak ennyi fért bele.
Persze azért a tengert sem hagytuk ki. Voltak bazi nagy hullámok, amikor a szegény strandőröket a guta ütötte meg a fegyelmezetelen túristáktól. Mondanom sem kell, hogy a fiammal és velem volt a legtöbb baj (ránk fütyültek a legtöbbet:)))))