Talán sosem tudjuk meg. Március tökélyre fejlesztette Béla írását, én nem is csupán a Naplót élvezem, hanem azt a kedves játékot, ahogyan adagolja nekünk Editkét, munkahely-megszűnéstől való félelmet (ez nem tréfadolog: egy új munkahely keresése akár egy-másfél hétig is eltarthat!), és hasonlókat. És azt is nagyon szeretem, hogy kifinomult fordulatok is vannak az írásaiban, amelyeket a kommentelők - úgy érzem - sokszor észre sem vesznek. De nem akarok okoskodni (mint Frici, aki több évig járt több egyetemre), úgyhogy
gömbtársak, olyan jó, h. itt a hétvége, tökön-paszulyon át küzdöttem a munka frontján a munkaidő rovására, és kimerültem, mint a pengős malac. ennek ellenére holnap sajnos nekem is el kell merülnöm a modern takarítóeszközök világában, mert tarthatatlan állapotok uralkodnak a lakásban.
No, kedves gt, ha én kézbe kapok egy padlizsántot, abból rögvest fokhagymás, olivaolajos pempő lesz, azaz vinete. Piritós kényérre kenés lehetősége miatt.
Intenziv onokázás esete forog fenn, a főttvárosban, ilyenkor a rajongolás iránya kissé módosul, de természetesen csak átmeneti jelleggel, hétfőtől ismét ottholról élvezem a naplkat.
De jó lenne már tudni, milyen nagy horderejű bejelentést tett a Nagyfőnök, remélem, valami pozitiv izét.
Nekem is bejött pár dolog, de gombással sose többet nem újítok. Inkább választottam volna Béla-kaját: ződborsólevest és fánkot. Vagy pároskóbászt a buszvégnél.
Én szoktam újítani étkezés területén és általában jól teszem, egy kivételt képező eset volt: barna tofu csiperkegombával, vagy barna csiperkegomba tofuval. Szóval valami barna volt és hát soha többet.
Hát, rakottkrumliból max azt tudom megétkezni, ami házilagos écsanyám által. A rántott padlizsántot én is kultiválom, ezért mertem bizakodni. Így még nem ettem gombaperkelt melléje, de nekem nem szimpozáns illetve elhanyagolható. Szerintem nem padlizsántos gombaperkelt vót, hanem gombás padlizsányperkelt. Mindig megfogadom, hogy nem újítok jól hangzás alapján, mer éhen maradási szituáció következik be. Szerencsére van mintegy 1 Balaton szeletem. A Mesternek vajon be c jött az ebéd, vagy szóra sem érdemes?
Viszontkívánjuk. Ha ezt tuttam volna, cserebere is bekövetkezhetett volna, mert én kultiválom a padlizsántot. Jómagam rakott krumlit étkeztem, de lottyadt volt benne a virsli.
Jóétvágy minden gömbtárs irányába! Jómagamnak nem a mai lesz a kedvenc elemózsiám, az biztos. Padlizsántos gombaperkelt nokedlivel a szóban forgás trágya, de nem annyira kultiválom.
Igen, csőnaciban azért jobban láccik a csinos végtag. Míg a csípőtől trapéz ugyanúgy körbelengi az x illetve kacsalábat is. Szerencse, hogy a kedves gé mindenből ki tudja hozni a frappánsan pináns mondanivalókat.:))))
Igazat adok kedves géhölgynek. Azt hiszem tíz évet tévedtem. Ez inkább 1971. Akkor aratott a trapéz nadrág. A férfiember csak azután bizonyosodhatott meg abban, hogy a kisasszonynak csinosak-e a lábai miután lekerült a trapéz nadrág.
Higgye el a gé, hogy 81-ben már nem jártunk trapéznadrágban meg belülhordott blúzokban... sőt, ez a frizura is nagyon... khm. Kongrétan tudom kötni a divatokat az évekhez. Az a hetvenes évek divatja volt. De, ha nekem nem hisz, kicsit hosszú, de megéri a ctr c és v parancsok segítségével bemásolni felülre és megtekinteni az ódalt - ott az évszám is: